چندین ساعته سایت یاهو و سویس مسنجر اون باز نمیشه .
باز چی شده که این طوری شده
اه اه اه
Printable View
چندین ساعته سایت یاهو و سویس مسنجر اون باز نمیشه .
باز چی شده که این طوری شده
اه اه اه
Reply from 173.194.34.144: bytes=32 time=963ms TTL=51
Reply from 173.194.34.144: bytes=32 time=963ms TTL=51
Reply from 173.194.34.144: bytes=32 time=964ms TTL=51
Request timed out.
گمون کنم تا بعد انتخا=بات همینتور باشه. تا دو سه هفتهی دیگه .نقل قول:
ای بابا بعد میگن ناشکری نکن آخه جای شکری گذاشتید که ناشکری نکنیم مال من دیشب کلا قطع بود :41:
چرا از شاتل بریم هان ؟؟/ حق من و خوردن تا حق مو نگیرم و اطلاع رسانی نکنم نمیرم آقاجون سرویس یک ساله شوخی نیست 10بار خواستم فسخ کنم ولی وقتی هیچی از پول را برنمی گردونن کجا برم هان !:41:
من کلا گوگل رو از دست دادم :دی
تمام پروتکلهای Https بسته شدن.
منم شاتل دارم art1 سرعتم رو 8 به زور پینگمم 400 به پشتیبانی پیام دام گفتم چرا سرعتم پایینه گفت مشکل از مخابراتتونه بعد رفتم سایت شاتل درایور دانلود کردم سرعت دانلود 100 بود چه راحت دروغ میگن :19:
چه درایوری دانلود کردید؟نقل قول:
منم شاتل دارم art1 سرعتم رو 8 به زور پینگمم 400 به پشتیبانی پیام دام گفتم چرا سرعتم پایینه گفت مشکل از مخابراتتونه بعد رفتم سایت شاتل درایور دانلود کردم سرعت دانلود 100 بود چه راحت دروغ میگن
من الان آرت2 دارم سرعتم بیش تر از 25 نمیشه؟
پشتیبانی میگه مشکل از دیتای مخابرات هست که جیمیل و یاهو باز نمیشه
تایید میشه مشکل سراسری هست منم که از جای دیگه دارم همین مشکل را دارم ولی با ساکس مشکلی نیستنقل قول:
سلام دوست من.نقل قول:
99 درصد افرادی که محدود میشن دیگه دانلود نمیکنند تا زمانی که محدودیتشون تموم بشه. بر چه اساسی شما به این نتیجه رسیدید که کم شدن سرعت دانلود شبانه بخاطر share شدن با افراد پر مصرف هست و نه محدودیت؟ اون حداکثر 10 نفری که با سرعت 5 کیلوبایت از ساعت 1 بامداد تا 8 صبح یکضرب دانلود میکنند به نظرتون وجود خارجی دارند؟ منظورتون رو درست متوجه شدم دوست من؟
بازم مشکل یاهو و جی میل شروع شد ، زنگ زدم پشتیبانی گفتن ســراســریه
دوستمم پارس داره از اونم پرسیدم گفت مال اونم مشکل داره :41:
سایت تابناکم یه چیزایی نوشته بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مبین نت هم مشکل دارم تو شرکت ایمیل ها باز نمیشه ، سایت های HTTPS هم کنده :41:
سلام
دوستان برای یاهو میتونند از این آدرس استفاده کنند. امیدوارم به دردتون بخوره
بفرمایید اینم مدرکش برید تو سایت شاتل بعد یه فایل رو دانلود کنید ببینید سرعتتون تا چند میره
http://1.dlinks.webuda.com/images/fecdb276f634.jpg
https رو دوباره بستن به خاطر انتخاباته تو دهه فجر هم بسته بودن بعد انتخابات شاید پینگمون درست بشه سرعت که کار خود شاتله اورده پایین
یعنی من هم پولم باید بره هم اعصابم ؟!
این مشکلات سراسری تمومی نداره !!
پس شاتل حساب کنه این مشکلات رو از ماهی 53 تومنی که من دارم میدم کم کنه !!!
3 روز در ماه رو فقط عینه آدم سرعت داریم
نقل قول:
این آدرس هم که دادید نشد ،البته الان تو شرکتم با مبین نت دارم تست می کنم نمیشه ، باید خونه هم برم چک کنم احتمالا کلا قطع شده مثل هفته های پیش که کلا قطع شده بود
حتما الانم باید صبر کنیم تا درست بشه :13:
فقط من با یه نرم افزار میتونم از این محدودیت عبور کنم
:31:تو یاهو کسی غیر از من آن نیست
بله درسته این ادرس رو هم از دسترس خارج کردندنقل قول:
سلام به دوستان عزیز
میشه لطفا اگه کسی سرویس art 3 رو داره بگه که پهنای باند این سرویس چقدره؟
من الان سرویس eco 512 دارم که 286 برای send و 2270 برای receive بهم میده.
ایا عوض کردن سرویسی که الان دارم به سرویس art 3 بصرفه هست یا نه؟
اینو بگم که من خیلی دانلود میکنم .دانلود این ماه من به 22 گیگ رسیده بود و چون باید ترافیک رو تو سرویسهای eco خریداری کنم برام صرف نمیکنه.
و یه سوال دیگه این سرویس art 3 واقعا نامحدود یا اینکه سقف دانلود داره؟چون شنیدم که بچه ها میگن یه سقف دانلود داره.حدود 18 گیگ تا 20 گیگ....ایا این مورد حقیقت داره؟
ممنون و موفق باشید.
سلام
من اکو 128 دارم ، من تا 250/260 سرعت دانلودم بود ولی الآن روی 65/70 هست !!
مشکل از کجاست ؟
دوباره سرعت ها رو پایین آوردن ؟
1 اسفند تا حداقل 12 اسفند! یعنی قطع خواهد بود؟ SSL
اگه قطع باشه واقعاً باید گفت: Chicken Hearteds!
دوستان art1 البته اینم بگم بعضی وقتا سرعت میره رو 80 که بعد میارنش پایین 1 ماه پیش هم همین سرعت بوده برام که تو دهه فجر دلی از عزا دراوردم کل دانلود و اپلود ماهیانه 30 گیگ
گوگل به سلامتی فیلتر شد!
دوست عزیز محدودیت داره و سرویستو قطع میکنن اگه از اون عدد بیشتر بشه... ولی عددش رو الان یادم نیستنقل قول:
مال من که گوگلم بازه همین الان امتحان کردم
داداش گوگل که مشکلی نداره قیلتر هم نیست ولی جیمیل رو بستن همون https هارو همنقل قول:
شاید بسته به isp فرق داره
البته من با فایرفاکس میرم گوگل
مال من گوگل رو 1 ثانیه نشدن بالا میاره ولی تا 1 ساعت پیش این وضعیت جیمیل بودکه البته سه شبه که اینجوریه
واینم تا الان:
دوستان جان من یکی یه چیزی بده که بتونم تو گوگل ساین این شم
3 روزه که ویندوز عوض کردم هیچ کدوم از بوکمارکهام در دسترس نیست
یکی در راه خدا کمک کنه!!!!!
نقل قول:
مشکل از کامپیوترت و شاتل نیست... دوباره https و... بسته شده
کسی از این موضوع اطلاعی نداره؟نقل قول:
اگه هفته ای دو گیگ دانلود میکنی به نظر من برو عوض کن isp داره سرت کلاه میره در مورد شاتل هم بهتر پست هارو بخونی خودت بفهمی شاتل بدرد میخوره یا نه
دوستان نمیدنم منظورشون از مدیریت دانلود چیه یعنی ما باید 12 ساعت از اینترنت اسفاده کنیم 12 ساعت خاموش کنیم مودممون رو من تا حالا هر چند بار با پشتیبانی شاتل حرف زدم از اون موقعی که این قانون اومد گفتم سرعتم پایینه گفتن برید مدیریت کنید دانلودتون منظورشون چیه سرعت 6 تا رو چه جوری مدیریت کنیم:2:
سلام داداشنقل قول:
همش سرکاریه . لپ مطلب اینه که اگر یه مدتی دانلود نکی (شبها رو میگم) که از یه هفته تا یک ماه هم ممکنه طول بکشه آزادی مشروط بهت میدن و ممکنه دوباره هم محدود بشی (کلا حساب و کتاب نداره:2:)
گوگل با firefox فیلت شده ولی با explorer نه چرااااا؟؟؟؟ >>>>:13::13:
دوست عزیز میشه بگید از چه نظر داره سرم کلاه میره دوست دارم دلیلشو بدونم:31:نقل قول:
چقدر هم که پینگهاش لیاقت دارهنقل قول:
سرور اولی را نتونستم پیدا کنم
تست 128
چون تو باید تو هفته حداقل 5 گیگ رو دانلود داشته باش این چه نوع 128 که داری تو هفته 2 گیگ دانلود میکنی الان برو تعرفه شرکتا رو نگاه کن ببین قیمتی که داری برا این 128 میدی با قیمت مثلا یه 512 محدود همسان نیست من الان 29 تومن دارم برا 128Art1 میدم اما رفتم نگاه کردم قیمت شرکتا دیگه رو دیدم یه 512 10 گیگ با این 128 که من دارم اختلافشون 2 هزاره که دانلود شبانه اگه بازی در نیارن براش کمش 30 گیگ تو ماه میتونم دانلود کنم :5:
دوستان یه سوال:
من قبل از آرت2 سرویس اکو 512 داشتم که برای شب ها محدود بودم.الان آرت 2 دارم سرعتم بیش تر از 24 نمیره!
میخواستم بدونم ربطی داره یا نه؟ یعنی اگر دانلود نکنم درست میشه؟
یا این ربطی به این ایام داره؟
دیروز فیلم هوگو گزاشتم دانلود بشه 28 ساعت طول کشید؟اینجوری 2 برابر پول اینترنت باید پول برق بدم که!!به آرت 3 هم تغییر بدم همین وضعیت هست؟
دوستان یه راهنمایی بکنند!
همهع مرورگرها گوگل رو با ssl لود میکنن ولی اکسپلورر هیچوقت گوگل رو با ssl لود نمیکنهنقل قول:
و چون ssl بسته شده به جز اکسپلورر همشون گوگل رو فیلتر نشون مبده
داداش منم آرت 1 دارم . میگم ماهیانه چند گیگ باید دانلود کنی که گیر این قانون fair user policy نیفتیم ؟ :11:نقل قول: