سلام دوستان کسی سرویس گیم اسیا رو داره ؟؟
Printable View
سلام دوستان کسی سرویس گیم اسیا رو داره ؟؟
نقل قول:
مثل بقیه ISP ها هست، پینگ 75-80 تا 110 حالت فست با توجه به سرور مورد نظر، البته هر چقدر به تهران نزدیک تر باشی، پینگ بهتری خواهی داشت. ولی کلا زیر 70 خیلی سخته گرفتن، به طور میانگین 80-90 شهرای نزدیک تهران، من آسیاتک داشتم حدودا 90 اینا میچرخید.
سلام دوستان تو سامانه نت سنج پلاس که برای بازی و تماس اینترنتی سبز و خوب میزنه یعنی از لحاظ پینگ وضعیت مناسبه و وقتی برای دانلود حجیم و وبگردی قرمز و ضعیف میزنه یعنی از لحاظ dns و میزان پهنای باند اون isp مشکل داره؟
نقل قول:
من بودم صرفا به اون سایت اتکا نمیکردم
نت سنج پلاس تا دیشب که 65 تا پکت لاس من و همه دوستام داشتیم، قسمت بازی همه شرکتا رو ضعیف و قرمز زده بود یهو متحول شده زده کل هفته قبل نصفشون سبز و خوب بودن نصف متوسط! کلا این سامانه اراجیفه من بدترین دوران نتم هفته قبل بودهنقل قول:
اسیاتک واقعا کیفیتش رفته بالا یا الکی گرونه ؟ چون تقریبا بالاترین قیمت ها رو داره مثلا 4 مگ با ترافیک 90 گیگ ماهی 60 تومنه در صورتی که مثلا شاتل 8 مگ با ترافیک 175 گیگ ماهی 62500 هست یعنی فقط 2500 تومن گرون تر ! شرکت های دیگه رو هم نگاه کردم از اسیا تک ارزون تر بودن ، من چند سال پیش اسیاتک داشتم زیاد خوب نبود سرعتش
کیفیت نسبی هست بسته به منطقه، ولی کلا آسیاتک گرونه و ربطی به کیفیتش نداره.نقل قول:
کسی توی تهران اطرافش سید خندان از آسیاتک سرویس داره؟؟ یه نظر در مورد سرعت و کیفیت بدید دوستان..
ببین نزدیکترین مرکز مخابراتیتون کجاست و خط تلفون کدوم مرکز مخابراتی هست بعدش ببین کدوم شرکت اونجا سرویس میده بعد تصمیم بگیر چون هرچی به تجهیزات نزدیک تر باشی سرعتت بالاترهنقل قول:
تنها شرکتی که میتونه الان اینکار رو انجام بده مخابرات و آسیا تک هستن.. برای همین میخوام ببینم سرویسش توی اطراف سید خندان خوب هست یا نه؟ اگر خوب نیست همین مخابرات بمونه...نقل قول:
برو افزایش قیمت شاتلو ببیننقل قول:
نظرت عوض میشه
دوستان بالاخره فرقی بین این پروفایل گیم پولی با حالت فست هست ؟
یکی ان دوست مننقل قول:
اول رایگان بود، الان بردنش پنل پولی دارن میفروشن به ما مردم بدبخت.
سلام
دوستان وضعیت اینترنت اسیاتک چطور هست ؟ از نظر سرعت ؟ چون می خواستم یک سرویس 16 مگ بگیرم برای دانلود
سلام دوستان شنبه درخواست adsl دادم هنوز خطم رانژه نشده بنظرتون چجوری میشه پیگیر شد سریعتر وصل شه؟
سلام معمولاً سیستم این کار در ایران طوریه که حدود یک هفته طول میکشه هنوز دیر نشدهنقل قول:
دوستان برای شما هم روی ویندوز Wireguard و Ikev2 کار نمیکنه؟
برای من کانکت میشه ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه و جالب اینکه روی گوشی مشکلی نیست , البته گهگاهی IKEV2 کانکت نمیشه ولی در کل اوکیه.
تازه آسیاتک گرفتم, اگه اینجوریه که باید به فکر تخلیه بود.
سلامنقل قول:
بستگی به شهر و منطقه مخابرات داره... من درخواست دادم کلا سه ساعت طول نکشید از زمانی که تلفن زدم به آسیاتک تا زمانی که اینترنت وصل شد!!!
من اصلا هر وقت میخوام نت عوض کنم همون موقع هم شکایت میکنم تو 195 اگر نه صد سال طول میکشهنقل قول:
سلام پینگ شمام امروز خراب شده؟
برا من داغونه از ۸۰ میپره رو ۴۰۰ ۷۰۰
نقل قول:
یه چند روزه همه ISP ها اینطورن، من با اروپا شرقی 78-84 بودم، یهو میشه 200، یهو 150 یهو 100 یهو برمیگشت نرمالش... (اصلش همون 78-84 هست که میگیرم)
شما با کجا 80 هستی؟
من هم اسیاتک دارم هم مخابرات
اسیاتک از سال 86 دارم ولی فوق مزخرف شده دیگه هیچ ویژگی مثبتی نداره ;نه پینگ درست حسابی نه قیمت و سرویس درست حسابی نه دیگه شبانه داره (البته یه شبانه داره که مزخرفی بیش نیست ) و بدتر از همه قطعی های زیاد با وجود اینکه snr 14 هست قطع میشه و حدود 10 مین طول میکشه ایپی جدید بگیره !
تو مرکز مخابراتی ما حکمت شعار هم که شانس ما 5-6 ساله کلا شده انحصاری مخابرات و هیچ شرکت دیگه نمیشه گرفت . باز مخابرات قابل تحمل تر از اسیاتک هست
10 روزه مشترک آسیاتکم شبا از ساعت 9 تا 1 شب به صورت کامل نابود هستش به طوری که پینگ میره 300 و سرعت تک کانکشن 50 کیلوبایت میشه
روزها تک کانکشن داخلی خوبه ولی خارجیش کلا 4 مگابیت بیشتر نمیشه
من گیمینگ گرفتم که رنج ایپیم استاتیک شده که مسیر این رنج افتضاح هستش مخصوصا از دیشب که فقط مسیر جنوب اومده روی ایپیم پینگم کلا به هر ایپی که میگید 200 شده در این حد نابود هستش
خلاصه بهتون بگم سراغ این شرکت نیاید من بزرگترین اشتباه زندگیم رو کردم که از این شرکت نت خریدم
من سرعتم روی 14 مگ بسته شدهنقل قول:
اینم تست تک کانکشن داخلی و خارجی
تست تک کانکشن خارجی برای i3d dubai هستش که باید پینگش برای من 55 باشه ولی..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست مولتی کانکشن از سرور آلمان :
سلام من از سرویس آسیاتک ptp (وایرلس اشتراکی ) استفاده می کنم
همه چیزش خوبه ولی متاسفانه با هیچ چیز پی انی خوب کار نمی کنه
دوستان از چه چیز وی انی استفاده می کنند که سرعتش خوب باشه ؟
ممنون
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کننقل قول:
چه جالب منم همین مشکل رو با صبانت دارمنقل قول:
بقیه هم این مشکل رو دارن؟
تست فرانکفورت همین الاننقل قول:
سرعتش خیلی کمهنقل قول:
دوستان آسیاتک امروز برای شما هم قطع بود؟:wink:
سلام سرویس حجمش تموم شه سرویس جدید بگریم فعال نمیشه؟
سلام
قابل انتخاب هست که بعد از پرداخت، سرویس جدید فعال و جایگزین سرویس قبل بشه یا بعد از اتمام سرویس جاری فعال بشه
برای شما هم وضعیت تک لینک آسیاتک از ساعت 9 شب تا 1 بامداد اینطوریه؟
سلام دوستان
برای من از دیشب اوپن وی پــی ان و بقیه پروتکل های وی پــی ان وصل نمیشه... سراسری هستش؟
برای من حدود چهار روزه خیلی پینگ افتضاح شده و خیلی نوسان داره کس دیگه ای هم این مشکل رو داره من مشهدم
پینگ بده ببینیمنقل قول:
- - - Updated - - -
پینگ بده ببینیم از چن تا سرورنقل قول:
- - - Updated - - -
پینگ بده ببینیم از چن تا سرورنقل قول:
برای شما پابجی بالا میاد؟ :mellow:
برای من چن روزه ارور 300 ثانیه میده و نمیره
حتما باید فی ل ش کن بزنم تا وصل بشه
دی ان اس های مختلفی هم تست کردم کار نمیکنن :blink:
توی نت سنج پلاس که میرم سرویس دهنده منو مخابرات تشخیص میده در حالی که من از اسیاتک سرویس دارم میشه یک نفر اینو چک کنه؟
سرويس گيم فعال كردي ، آي پي ت هم از 2.188 شروع ميشهنقل قول:
واسه همين مخابرات نشون ميده .