چی میخوای ؟ بگو من برات میفرستمنقل قول:
Printable View
چی میخوای ؟ بگو من برات میفرستمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
هنوز خیلی مونده امین رو بشناسید... یک بازیکن حرفه ای باهوش و سیاستمدار! در کنار این تعریفها بزارید واژه مکار و حقه باز رو هم اضافه کنم تا حالا ندیدم کسی اینقدر حرفه ای همه ابعاد بازی رو در نظر بگیره... یک ترایب 220 میلیونی رو به تنهایی به هم ریخته ... با زبان انگلیسی قویش و مخ زنی عالی خودش تونست کرور کرور امتیاز جمع کنه نباید فراموش کنیم که کمکهای دیگران و بیشتر وقتها به نوعی فریبکاری و مکر باعث پیشرفتش شد
وقتی ببینه همه راهها بسته شده حتی یک ذره هم باج نمی ده.. تا نفس آخرش حال حریف رو می گیره بعد از اینکه از بن بودن خارج بشه می بینیمش...
راستی مصطفی حالت خوبه که؟ از ورد 10 چه خبر؟ بی دی آر در چه حاله؟ روستاها من بعد از دست به دست شدنها به کی رسید؟ سبان چیکار کرد اونجا؟ دیگه ورد دیگه ای هم بازی کرده؟ قضیه این نامردی چیه؟
نقل قول:
تو فکر نکنم بتونی کمک کنی!
چند تا نیوک داری؟
اقا به شدت تایید میکنم ...نقل قول:
راستی چه خبر از علی ss ؟
از نظر من ادمی به این خفنی باید خیلی موفق باشه ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجا کی پریموم داره خبر خوشی واسش دارم ؟؟ (جدی)
یادم میاد کمال هم خیلی زرنگ بود :27:نقل قول:
به پیغام خصوصیهات هم جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من موقتشو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موقت چیه ؟نقل قول:
من دارم برای 5ماه دیگهنقل قول:
30پویت دارم :دی
داش صفا هرچند افتخار شناييتونو نداشتم ولي تبريك.
رنك 1 تو يه ورد خيليه.
خيلي خيلي مباركا!
من كه ورد 22 ام هيچكي از اهالي پي سي اونجا نداريم وگرنه ميتركونديم.
اين 25 نيومد؟؟؟؟؟
هییییییییییییییییی
نامردای اسپم منو نوبل کردین حتی یکی از رفیقای نامردمممممممممممم مانع این کار نشدن بعد میگن ما چیکاره ایمو........!!!!
ببین علی جان
من که دلیلمو بهت گفتم
تا حالا 15تا حمله واقعی بهم شده
67تای دیگه هم مونده که نرسیده
تو اگه کل ورلد هم بریزن سرت چیزیت نمیشه
قرار نیست نوبل بشی و زحمتات از دست بره
دردمن اینه که(به ظاهر)رفیقام توی بدترین شرایط هیچچچچ کمکی نکردن بهم مثل این وحید آشنا که حتی جواب میلمم نداد و صفا(به ظاهر)رنک 1
علی وقتی یه نفر بن بشه میرن تمام فعالیتهاش رو چک میکنن.نقل قول:
اگر به خاطر قوانین ساده سیتری مثل ریسورس فرستادن و ... بن کرده باشن ممکنه با 30-40 تا روستا جریمش کنن.
اما اگر بفهمن برای یک لحظه دو تا اکانت رو کنترل کرده صد در صد اکانتش کاملا دیلیت میشه.
مثل همون بلایی که سر پدرام توی 10 اومد و یهو کامل دیلیت شد.
BDR تا چند روز پیش وضعیتش توپ بود.
اما دیروز ....
جریان از این قراره پاشا دو ماه پیش رفت آلمان.
بعد هم از آلمان کانکت شد و گفت که به طور دائم به اینترنت دسترسی نداره و نمیتونه ادامه بده.
بچه های BDR هم راضا نشدن روستاهاش رو بگیرن و گفتن که اکانتت رو نگه میداریم تا مشکلت حل بشه.
توی این دو ماه با کمک خیلیا این اکانت سر پا بود و حدود 80 تا روستا از بورگ باهاش نوبل شد .
تا اینکه هفته پیش پاشا برگشت .....
دیروز یهو از ترایب خارج شد و رفت توی بورگ.
اسم تمام روستاهاش هم borg گذاشت و شروع کرد به حمله کردن به همسایه هاش و اونایی که کمکش کرده بودن.در حالی که هنوز ساپورت های ما توی روستاهاش بود تا امنیت روستاهاش حفظ بشه.
این کارش فقط باعث عصبانیت اعضا نشد.چون خیلی از این موارد پیش اومده که یه نفر جاسوس باشه یا بره توی ترایب دشمن.
ولی کاری که پاشا کرد یه جورایی همه رو ناراحت و دل شکسته کرد.
دیشب واقعا از ایرانی بودن خودم شرم کردم.
ِDohol که Ban نیست ! چرا شایعه پراکنی میکنی ؟نقل قول:
بله هنوز خود شما رو هم نمیشناسیم ! :دینقل قول:
حداقل من یکی نمیشناسم .
خوب چه ربطی داره این طور بازیکن ها ممکنه در هر کشوری پیدا بشن . در عوض من به شدت روی حرف خودم هستم و همیشه هم هوای اونایی رو که تو این بازی بهم به هر طریقی کمک کردن دارم . حالا به ایرانی بودن خودت افتخار کن ! :دینقل قول:
Edit :
: د ی متحول شد !!! : د ی ---> :دی
از زرنگی های دهل همینقدر بگم که وقتی دید تمام ترایب dny ریختن سرش مخ ادمین رو زد و بن کرد خودش رو! تازه قرار بود 7 تا روستا ازش کم بشه! به نظر من اگر زندگی خارج از اینترنت اون نبود تا 10 سال دیگه هم ترایب dny حریفش نمی شدن!
سلامتی تصمیم گرفتم دوباره برگردم البته نه به شدت و محکمی قبل الان هم ورد 23 و 24 هستم کیا اونجا فعالندنقل قول:
دوست عزیز من قبلا در وردهای 10 و 12 فعال بودم و تا امتیاز 500 هزار هم رفتم اما بعدا روستاهام رو دادم به بچه ها مصطفی -صفا-بردیا- الندی اینها بهتر من رو می شناسندنقل قول:
StormWielder
نه هر کسی اینکارو نمیکنه.نقل قول:
توی اون شرایطی که اینهمه کمکش کردیم که برگرده به بازی اینکارو کرد.
هنوز هم نمیدونم انگیزش چی بود.
ازین یک هفته ای ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نیوک ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جدی خودش اینکارو کرد ؟نقل قول:
من که خیلی نگرانشم.
خدا کنه مشکل خاصی نباشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته نه همه رفیقا ، شاید اونا برای این کمک نکردن چون اگه کمک میکردن تو سرپا نمیموندی هیچ ، خودشونم از دست میرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حتما میخواست کاری کنه اونا بهش حمله کنن روستاهاشو بگیرن تا هدر نره . درسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مخ ادمین رو بزنن بن میشن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوش اومدی جیگر بیا ورلد 20 ک 94 نوکرتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی چجوری پریموم میگیرید اگه با paypal میشه بگین اگه با Credit Card هم میشه بگین بگیرم ... ؟
برای من به پینت 500 که رسیدم گفت بیا یک هفته با پریمیوم رایگان کار کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا پریمیوم رایگان هم میشیه گرفت ؟ اخه اینا یک هفته ای هستن
سلام..من از امشب واسه اولین باره که میخوام بازی کنم..میشه بگین تو کدوم وورلد برم بهتره؟؟در ضمن میخوام تو گروه تریبال وارز عضو بشم..به کی باید pm بدم تا عضوم کنه..؟؟؟؟؟
منظورت گروهی که اول صفحه گفتیم :27::27::27::27::27:نقل قول:
اون گروه دیگه وجودی نداره
اصلا تو اون ورلدی که بود دیگه نیست ....
ادماش هم رفتن ...
بهترین راه برای یاد گیری خوندن Pdf صفحه اول تاپیکه
جدی!!! پس من الان چیکار کنم گیج شدم به خدا میشه کمکم کنید!!نقل قول:
کدوم وورلد برم؟؟؟
بیا ورلد 20 پیش خودم
وورلد 20 اومدم....:10:نقل قول:
بیا ک 94
یوزرت چیه ؟
user: saronaنقل قول:
ک 94 چی هست؟
خب تو باهام 100 ساعت فاصله داری :دی
ببین یوزرتو پاک کن دوباره بساز یه چند بار پاک کنی دوباره بسازی میفتی ک 94 یا دور و برش و من میتونم بهت کمک برسونم
اینم که عکس که نشون میده منظورم از ک چی هستش :
به دلیل اینکه یکم بزرگه لینک گذاشتمکد:http://i38.tinypic.com/3538oaq.jpg
باشه الان دارم یه یوزر دیگه میسازم!!!نقل قول:
فهمیدم منظورت چیه!!مرسی دادا:27:
داداش یه یوزر دیگه درست کردم sarona1000
ولی نوشته k8 !!!!!!!!!!!
داداش یه یوزر دیگه درست کردم sarona1299 ک90 !!
ok
10 دقیقه دیگه تا روستای 6 م!!!!!!
یه روستای 10 کیلویی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم راحت نوبلش کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عمرا راحت نوبل کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شما یه چند بار دیگه این کارو انجام بده بیفتی ک 92 اخه اونجا بازم خیلی دوری
نوبلش کردم !!!!!!!!!!!!!!! آسون بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط یه 2.5 کیلو اکس کشته دادم ولی خیلی خوبه !!!!!!!!!!!!! روستای 10 کیلوییییییییییی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توی ورلد 20 که همه بربرین هیچی پینت بالا دور و برت نیست
دوستان یه سوال داشتم : اگه یه روستای بربری رو نوبل کنی بعد اینکه نوبل کردی برای خودت میشه ؟ ستاره متاره که نمیاد همه بفهمن من نوبل کردم ؟
نه بربری ها رو نوبل کنی کسی نمیفهمه
آره روستا مال خودت میشه؛ اصولا وقتی هر روستایی رو نوبل میکنی روستا به تصرف تو درمیاد و میتونی کنترلش کنی