Isp قبلیم داون استریم 21هزار و خورده ای بود سرویس 4 مگ و بدون مشکل بهم 8 هم میداد بدون هیچ مشکلی و هیچ نویزی
الان که شاتل رانژه کرده شده 6000 و میگه نمیتونم بهت 8 بدم در صورتی که تو جشنواره 3 ماهه من خریدم رو کردم
Printable View
Isp قبلیم داون استریم 21هزار و خورده ای بود سرویس 4 مگ و بدون مشکل بهم 8 هم میداد بدون هیچ مشکلی و هیچ نویزی
الان که شاتل رانژه کرده شده 6000 و میگه نمیتونم بهت 8 بدم در صورتی که تو جشنواره 3 ماهه من خریدم رو کردم
بریج کردن راه اصولی نیست،باید این مشکل رو از پایه حلش کنیم...نقل قول:
هرکی میتونه کمک کنه بگه... میدونم باید پورت فوارد کرد اما بازم کمکی نکرده هنوز به من..
اگه بگیم مطمینید شرایط خط دستکاری نشده و نویز از سمت کاربر نیست بگین شاتل متراژ بزنه از سیستم و مشخص کنه نویز از سمت mdf هست یا مشترک. قبلش کشش خط اگه ۲۱ بوده و الان شده ۶ مگ معمولا این اتفاق تو mdf مخابرات میوفته بگو سیم پورت رو از نو بکشن ممکنه نوک سیم سوخته یا سولفاته باشه . چون با هر بار تعویض پورت و isp نوک سیم ها ضعیف میشن . بگرد دنبال آشنا تو اتاق mdf که برات سیم از نو بکشن شاتل نمیتونه کاری بکنه . همین اتفاق سر من افتاد. متراژ میزدیم فاصله میگفت ۲ کیلومتر و کشش خطم از ۲۷ مگ شده بود ۱۰ مگ ولی در صورتی که فاصلم کمتر از ۳۰۰ متره با مخابرات این یعنی اشکالی تو کاره .کسانی که زیاد isp عوض میکنن به مرور سیم هاشون تو mdf ضعیف و ضعیف تر میشه . این مشکلات همش برمیگرده به اون جناب آقایی که تو mdf هست و سیم قدیمی و مشکل دار استفاده میکنه بجای نو . وظیفشونه هر دفعه با تعویض isp و پورت سیم نو بکار ببرن . این اتفاق هم ۱۰۰۰ در یکی میوفته دوست عزیز که مشکل از سمت مخابرات باشه ولی در هر صورت از مخابرات پیگیر باشید و بگید سیم هاتونو چک کنن.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اقا این بریج بستن چه تاثیری داره یک یکم دربارش توضیح میده؟
سلام دوستان حجم به دوره بعد انتقال پیدا میکنه یا میسوزه؟:n27:
همون ۵۱۲ه.....نقل قول:
حجم خود سرویس میسوزهنقل قول:
ولی حجم خریداری شده به دوره های بعد انتقال پیدا میکنه ( اگه اشتباه نکنم تا 1 سال انتقال پیدا میکنه )
شخصا پیگیرش بودم راه دیگه ای ندارهنقل قول:
خیلی پیگیری کردم ولی نبوده نیست
type 2 هم بد نیست موردی نداره باهاش
امروز سرویس من شده max nfg
قبلا التیمت بود الان تغیر کرده ؟
بقیه مشکل ندارن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان کسی اکانت جشنواره نماوا داره به ما هم قرض بده ؟ :n02: