سلامنقل قول:
ممنون از پاسخ
گرافیک 1 گیگ 9400 cpu 4 هسته ای فنوم amd دیگه 4 گیگ هم رم :13: یعنی کمه؟ :41:
اگه لطف کنید بگید از پتچ ها رو از کجا بگیرم هم ممنون میشم
Printable View
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخ
گرافیک 1 گیگ 9400 cpu 4 هسته ای فنوم amd دیگه 4 گیگ هم رم :13: یعنی کمه؟ :41:
اگه لطف کنید بگید از پتچ ها رو از کجا بگیرم هم ممنون میشم
نقل قول:
والا من الان دارم با e4500 خیلی عالی بازی میکنم.نقل قول:
نقل قول:از همتون ممنوم دوستان.نقل قول:
والا ما دیگه وسوسه شدیم خریدیم:10:
5770 ساب فایر.
خداییش خیلی عالیه.دماش از 60 بیشتر نمیشه:18:
gta 4 رو هم با یه خرده اور کردن cpu تا 2.5 بدون مشکل با اخرین جزییات بازی میکنم.
واقعا ati کارش درسته.
حالا شاید تو یکی 2 ماه اینده خواستم cpu بگیرم به نظر شما quad بهتره یا core 2؟؟؟
به هر حال ممنوم.:40:
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
راستی اگه میشه لینکه جدیدترین پچ با کرک رو بزارید.ورژن بازیم هم همون معمولیش هست.
با تشکر:11:
بین دلار و انتقام آیا باید انتخاب کرد ؟اگه آره کدوم.............؟هرچند انتقام کار خوبی نیست ولی توبازی خوبه..............:31:آدم تخلیه میشه...........
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
بله باید انتخاب کردنقل قول:
اگه دلارو انتخاب کنی .........................نمیشه گفت داستان لو میره
به نظرم قبلش برو یه سیو بزن بعدش هردوتاشو امتحان کن
سلام دوستان . لطفا راهنماییم کنید . امروز از سایت gtainside یه پچ به حجم 104 مگ دانلود کردم ولی نمیدونم طرز استفادش به چه شکله . توش اینا هستن ((TitleUpdate و UpdateTitle و Media1 )) . هر کدومو اجرا میکنم ارور میده . اساتید بفرماین من چیکار کنم . ممنون
دوستان ما هر کار کردیم این رو سیستم ما جواب نداد نسخه قبلی این بازی اسمش چی بود بریم اونو بگیریم :31:
Grand Theft Auto: San Andreasنقل قول:
فکر کنم دیگه بعد از انتقام بازی تموم بشه برای این gta iv بعدش پچ اومده یا یه سرس جدید...............؟اسمه دقیقش چیه............؟
نقل قول:
ferdfe:
دوستان ما هر کار کردیم این رو سیستم ما جواب نداد نسخه قبلی این بازی اسمش چی بود بریم اونو بگیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اصلا تا حالا جی تی ای بازی نکردی با وجود قدیمی بودن بهتون پیشنهاد میکنیم حتما وایس سیتی و سان آندریس رو بازی کنی من با وایس سی تی کلی خاطره دارم واقعا زیباست..............
سلام من بازی رو گرفتم بنچمارکم اینه
Statistics
Average FPS: 38.29
Duration: 21.05 sec
CPU Usage: 65%
System memory usage: 92%
Video memory usage: 64%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 27
Detail Distance: 70
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce GT 240
Video Driver version: 191.07
Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
AMD Athlon(tm) II X4 635 Processor
File ID: benchmark.cli
خوبه ولی یه وقتهای در هوای مه الود یه شلوغای یه زره تیک میزنه حالا تو سی دی بازی رفتم و پچ 1.0.2.0 رو نصب کردم الان کرک رازور نصبه بازی اجرا نمیشه و اخطار ws10 رو میاره بعدا" دوباره بازی رو نصب کردم درست شد ایندفعه پچ 1.0.4 رو نصب کردم بازم همین سه تا کرک دیگه بود ولی هیچ دردی نخوردن مشکل چیه دوستان مشکل از پچ هاست یا از بازی بازی که سالمه چون بازی کردم ولی وقتی پچ رو نصب میکنم دیگه همون اخطار رو میاره
با سپاس
من که تمام نسخه های این بازی رو ترکوندم فقط اگر وایس سی تی همون جی تی ای 4 باشه اینو از همه بیشتر ترکوندم حتی با دوبله فارسی و سانسور شده تا نسخه اصلیش واقعا زیبا بود ...:40:نقل قول: