پاسخ به سوالات دوست عزيز Behroooz
اجازه بديد كه اولين سوال رو از ايشون بپرسم
خواهش ميكنم بهروز جان بفرماييد
1-شما كارهاتو خودت انجام ميدي يا اينكه همش ميندازي گردن اين و اون ؟
نه همشو خودم انجام ميدم ، نه همشو مياندازم گردن ديگري
بالاخره همه ي ما بهم نيازداريم اما سعي ميكنم اونايي كه خودم ميتون انجام بدم رو خودم انجام بدم
2-چقدر به فكر كمك كردن به ديگران هستي؟
اونجايي كه به نظرم بياد ميتونم به كسي كمك كنم معمولا دريغ نميكنم اما اينكه تمام فكر و ذككرم كمك به ديگري باشه متاسفانه اينطوري نيست:13:
3-رفتارت با حيوانات چطوره؟
توي عمرم زياد حيوون نديم اما مثلا حشره ايي چيزي بياد اذيت كنه سعي ميكنم بدون كشتن اونو بياندازم بيرون
ممنون
وظيفه است
بهروز
پايان:11:
دما : 27 درجه سانتي گراد
پاسخ به سوالات دوست عزيز sise
سلام به پایان جان و تبریک به مناسبت صندلی نشین شدنش:
سلام آقا جلال عزيز ممنون از لطفت
خب فرصتی پیش اومد تا چنتا سوال از دوست عزیز بکنم.
بفرماييد
و..... اصل سوالات!
1- از شهید اوینی چنتا کتاب خوندی و کدومشو بیشتر دوس داری؟
4-چندتايي خوندم مثلا: توسعه و مباني تمدن غرب كه تقريبا كامل خوندمش و "آغازي بر يك پايان" كه يه نيگايي بهش انداختم و كتاب سوال بعد و يكي دوتا مقاله ازش
توسعه و مباني تمدن غرب نگاه جديديه اونو دوست دارم و جالبه برام كه نويسنده اش يكي مثل شهيد آوينيه
2- کتاب "ایینه جادو" را خوندی؟ لپ مطلب چی میخواد بگه؟
5-متاسفانه فقط يك جلد از سه جلدش رو خوندم كه مجموعه مقالاتش بود
لپ مطلب اون كتاب رو نميتونم اظهار نظر كنم اما شايد بشه گفت نظر شهيد آويني درباره سينما اينه كه بايد در راه ايمان و كمال بشري باشه چون زندگي اش هم همينو ميگه اگه جواب بقيه سوالات دوستان رو بخوني متوجه منظورم ميشي
3- "رسانه همان پیام هست" از مک لوهان یعنی چه؟
6-يه چيزي به نظرم ميرسه نمي دونم بگم يا نه
ميگم اما اگه اشتباه بود شما درستش رو بفرماييد
شايد منظور اين بوده كه رسانه انقدر قدرت نفوذ داره كه بدون اينكه بخواد پيام ظاهري رو به مخاطب برسونه خود وجودش قبلا پيامي رو به ذهن و جان مخاطبش القا كرده
4- بهترین موسیقی و اوازی که گوش کردی از کیه؟
7-بهترين انتخابش خيلي سخته معمولا من كه ميخوام برم سفر و ميخوام روي MP3 Player موسيقي بريزم با مشكل مواجه ميشم اما افتخاري سراج و شجريان رو خيلي دوست دارم والبته چندتا ديگه بهترين آواز رو هم شايد بشه آواز افتخاري در كاست نيلوفرانه انتخاب كرد كه كلي باهش خاطره دارم
البته اين توضيح رو هم بدم كه من اينطوري ام كه يك آهنگ رو كه خوشم بياد چندين و چند بار و چندين روز گوش ميدم بستگي داره كه اون موقع از چي خوشم بياد
فعلا تا بعدا
منتظرم
ممنون که جواب میدی
:11:
دما:29 درجه سانتي گراد