اول اینکه من توی کامنتم به هیچ وجه برند فوکال رو با برند دیگه ای مقایسه نکردم و نظر ندادم که شما گفتی برند فوکال رو با اینها مقایسه نکنید!
دوم اینکه شما بعد از اینکه حسابی از خجالت سونی و پایونیر درومدی حالا نوبت به لاجیتک و التک لنسینگ رسیده که بهشون بگی آشغال چینی که انصافا نه آشغال هستند و نه چینی! یکی آمریکایی هستش و دیگری سویسی. شما هم هرگز اسپیکر خوب التک لنسینگ با یک سورس با کیفیت گوش ندادی و اگه گوش بدی انگشت به دهان میمونی و کمپانی فوق العاده ی التک لنسینگ رو بهش نمیگی آشغال چینی! این الفاظ رو در مورد پایونیر هم بکار بردین که اگه رویوهای خارجی رو بخونین می بینین که عالم و آدم داره محصولات صوتی پایونیر رو تحسین میکنه، بعنوان نمونه بررسی کننده سایت دیجیتال ترند در مورد پکیج صوتی pioneer SP-PK52FS میگه: عملکردی فوق العاده که با فاصله ی زیاد از عملکرد یک سیستم قیمت پایین فراتر میره، صدای زیر شفاف و واضح، بیس وحشتناک و سورپرایزکننده و ... همچنین سایت معتبر cnet هم همین پکیج رو بعنوان بهترین سیستم صوتی خانگی معرفی میکنه و 4.5 ستاره از 5 ستاره بهش میده. اینجا هم همه دارن میگن آقاجان پایونیر در رنج قیمت خودش بی نظیره و صدایی فراتر از پولی که دادی ازش میشنوی، ولی شما...
سوم اینکه نوشتید این پکیج ها باید آمپلی فایر داشته باشن، عرض کنم که آقای محمدپور که چندین ساله داره در این زمینه فعالیت میکنه به من گفتن که ساب فوکال اکتیو هست و نیازی به آمپ نداره حالا شما اگه دوس داری یه آمپ یاماها بگیر که احتمالا عملکردش از اون آمپ داخلی بهتره یه مقدار
دست آخر اینم بگم که شما زیاد تو نخ گفته های آقای بهرنگ برزین نرو. ایشون در زمینه فیلمهای بلوری و بعضی محصولات سینمایی اطلاعات خوبی داره ولی در زمینه تلویزیون و کیفیت تصویر یک آماتور صفر کیلومتر به تمام معناست! نشان به اون نشان که ایشان در یک مطلبی نوشتن: "پلاسمای پاناسونیک؟ پلاسمای پاناسونیک دیگه چیه؟! مگه پاناسونیک هم بلده تلویزیون بسازه؟!! اصلا چرا این پلاسماهای پاناسونیک انقد تاره، انگار یه پرده جلوش کشیدن!"
مرسی آقای برزین! من حرفی برای گفتن ندارم :n02: