دوستان سلام
دانشگاه آزاد یه سری واحد بین الملل داره تو کیش و قشم و اینا
آیا شهریه شون با بقیه واحدهای دانشکاه ازاد فرق میکنه؟
Printable View
دوستان سلام
دانشگاه آزاد یه سری واحد بین الملل داره تو کیش و قشم و اینا
آیا شهریه شون با بقیه واحدهای دانشکاه ازاد فرق میکنه؟
نقل قول:
سلام
بله شهریه واحد های پردیس بین الملل بیشتر از واحد های دیگه است.
چیزی در حدود ترمی 5 و 6 میلیون به بالا
سلام
دارم کارشناسی میخونم ولی میخوام تطبیق بدم کاردانی بگیرم شنیدم باید 72 واحد پاس کرده باشم
حالا اگه بیش از این پاس کرده باشم اونا هم حساب میشن یا نه فقط همین 72 واحد حساب میشه؟
اگه درسی رو افتاده باشم و بدون پاس کردنش به حد مجاز برای تطبیق رسیده باشم این درسی ک افتادم هم حساب میشه و روی معدل تاثیر داره یا حذف میشه؟
با تشکر
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk
سلام. برای یکی از دوستام یه مشکلی پیش اومده. این ترم 14 واحد برداشته. بعد سر امتحان ی12 واحد از درساش نرفته که حذف بشه. یعنی 2 تا رو پاس میکنه و 12 واحد حذف میشه. میکه تو ایین نامه خونده در هر ترم کمتر از 12 واحد نمیشه برداشت. الان این بنده خدا که خودش 12 واحد رو با امتحان ندادن حذف کرده و 2 واحد داره تکلیفش چیه؟ میترسه اخراجش کنن.
ممنون میشم سریع جواب بدید اگر میدونید.
بعد آیا مردودی دو ترم مشروطیه؟ یعنی کسی که ترم قبل مشروط و این ترم مردود بشه اخراجه؟
نقل قول:
سلام
اخراجش نمیکنن بلکه حذف ترم میشه.یعنی این ترم رو براشون در نظر نمیگیرن.
در مورد مشروطی بگم که بعد از 3 بار مشروطی اخراج میشید البته اگر نصف بیشتر واحد هارو گذارونده باشید برای کارشناسی مدرک معادل کاردانی دریافت میکنید.
سلامنقل قول:
فکر نکنم بیشتر از 72 واحد رو حساب کنن چون برای کاردانی با توجه به رشتتون باید همین حدود واحد بگذرونید برای همین بیشترشو لحاط نمیکنند.
سلام دوستان به کمک فوری نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
من این ترم 14 واحد داشتم چون مشروط بودم 3 درس رو امتحان ندادم یکی رو افتادم یکی هم حذف ماده 42 میشه
اینجوری که مشروطم ، نمیشه یه کاریش کرد همون یه درس حذف بشه یا کلا این ترم حذف بشه چون برای معادل سازی کاردانی 76 باید پاس کنم 10 تا تابستون 14 تا ترم بعد میشه 74 تا 2 واحد کم دارم:n35::n30:
دوتسان تروخدا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان.سوالی داشتم
اگر برای مهر ماه من 31 واحدم مونده باشه و 20واحد بردارم و 6 واحد هم معرفی به استاد بگیرم بازم 5 واحدم میمونه.دیگه من نمیتونم این 5 واحدو بذارم بمونه ترم بعد بردارم.میخواستم بدونم آیا دانشگاه این 5 واحد اضافه رو هم برای کسی که ترم آخره میده؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شود.........
سلامنقل قول:
شما وقتی میتونی معرفی به استاد برداری که فقط و فقط 6 تا واحد نظری براتون باقی مونده باشه ... شما تو ترم مهر 20 واحد برمیداری و ترم بهمن هم 11 تا . یا میتونی ترم بهمن 5 تا برداری و بعدش 6 تای دیگه رو معرفی به استاد بگیری.