یه سوال دیگه برای سفارش باید چیکار کنم؟
چی میخواد؟
مهمه طرف قرار داد کی باشه؟ اخه خط خونه مالکش بابامه نه من
Printable View
یه سوال دیگه برای سفارش باید چیکار کنم؟
چی میخواد؟
مهمه طرف قرار داد کی باشه؟ اخه خط خونه مالکش بابامه نه من
نقل قول:شما سوالتو بپرس ما بازم جوب میدیمنقل قول:
asus am602 بگیر قیمتش 40 الی 50 هزلر تومنه مودم خوبیه
نمیشد باید شارژش كنی و گرنه قطعت میكنند وباید از نو شروع كنی اگه میخوای سه ماهه بگیر قیمتشم پایینتره
سه راه برا ثبت نام وجود دارد
1.اینترنتی((اگه از این طریق ثبت نام كنی 5000 تومن تخفیف بهت میدند))
2.تلفنی
3.حضوری
10000 هزار تومن تخفیف با ارایه كارت تخفیف از دوستانی كه شاتلی هستند
مدارك
1.اخرین قبض پرداخت شده
2.اگه سرویس بالا میخوای گواهی اشتغال به تحصیل
مهم نیست خط به نام كیه مهم اینه كه سرویسا كی میخواد بگیره
موفق باشید
آقا شما سرویس میخوای چیکار فقط کافیه یدونه فلش بگیری سر کار سه چهار تا فیلم سه سوته دانلود کن خونه هم کار داشتی با دایل آپ به کارهات برس....:31:نقل قول:
من فقط براي تكميل صحبت دوستمون اين رو عرض كنم.نقل قول:
صاحب خط تلفن كه پدر شماست حتماً بايد فرم مخصوص شاتل رو امضا كنند و كپي شناسنامه ايشون هم بايد باشه.
مهم اون امضا هست.
يكي از دوستام سر همين موضوع، نتونست از شاتل سرويس بگيره چون صاحب خط اصلاً در دسترس نبود.
نقل قول:
:)
حرف شما درسته. مشكل اينجاست كه اينترنت سر كار رو خود همون شركت تهيه كرده و نميشه براي كار غير اداري ازش استفاده كرد.
البته اگر بيان به من بگن اگر كار شخصي هم داري با اينترنت انجام بده، با كمال ميل اين كارو خواهم كرد. :rolleye:
كلاً اين سرعت بالا رو در سر كار از اين جهت عرض كردم كه بد عادت كرده منو و نميتونم تو منزل از سرعت پايين استفاده كنم.
تازه اگر ميتونستم با همين مبلغ، يه اينترنت 1 مگ براي خونه با كيفيت خوب بر ميداشتم، حتماً اين كارو ميكردم.
متاسفانه و باز متاسفانه هزينه اينترنت تو ايران خيلي خيلي بالاست.
تو آلمان DSL16000 (سرعت دانلود 2MB/s) يه چيزي حدود 40 تا 60 يورو در مياد. يعني شبيه هزينه اي كه ما در ايران داريم براي سرعت 50KB/s ميكنيم.
سلام به همه دوستان. میشه باز منو راهنمایی کنین:11:
در رابطه با مودم که شما فرموده بودین asus am602 بگیر ممکن هست شاتل اذیت کنه و بگه چون مودمت zyxle-660uنیست (همون مودمی که شاتل 60000 تومن داره میده)من سرعتت رو به خوبی ساپورت نمیتونم بکنم یا از این جور حرفا(مثلا بفیه با مودم zyxle-660u سرعت 60 k داشته باشن و کسی که asus am602 داره سرعت 50-55 k داشته باشه ) یا اصلا ربطی به مودم نداره ...
بعدش به فرض اگه گفتن هیچ مشکلی نداره این asus am602 ، کارشناس نصب می آد برای نصب یا نه؟
شما خودت چرا مودم معرفی شده توسط شاتل (zyxle-660u) رو نخریدی ؟یعنی فقط ارزون بودن مودم براتون مهم بود یا نه امکاناتش رو هم مد نظر داشتین.
سرعت اینترنت شما هیچ ربطی به مودم نداردنقل قول:
این نوع مودم را شاتل پشتیبانی میكند فقط عرضه نمیكند كه به درك برو خودت بخر كارشناس هم میاد براد نصب میكند
بیشتر دوستان نظرشون asus am602 منم رفتم گرفتم من 55000 تومن گرفتم همین مودمی كه شاتل میدد مطمین باش بیرون ارزون تره
شما از مودم فقط و فقط كانكت شدن و كانفیگ راحت میخوای كه asus am602 یكی از بهترینه و بس نمیخوای كه برات پرواز كند:20:
موفق باشید
از چه سایتی دانلود میکنی؟ لینکات مستقیمه؟موقع صفر شدن سرعت دانلودت وبگردی هم قطع میشه؟ چراغ مودمت ثابته یا چشمک زن؟ تو روز هم این مشکل رو داری؟ میخوایم ببینیم ایراد از لینکاته یا از مودم و نویز خطت یا کلا از شاتل.نقل قول:
چه قانونیای وضع كردند من فقط كپی شناسنامه خودم-گواهی اشتغال به تحصیل-اخرین قبض پرداخت شده به پیك دادم براشون بردنقل قول:
البته استان با استان قانوناشون فرق میكند
موفق باشید
پس با این اوصاف پیشنهاد شما به من Asus am 602 هست دیگه؟نقل قول:
اگه قرار باشه بگیرم ، خریدم شامل گارانتی میشه؟(از هر جایی ) یا نه؟
ساخت کجاست؟یه موقع چینیش رو به ما نندازن؟(جعبش پرس شده هست یا نه ؟ مثلا فروشنده یه دست دومش رو نکنه توی پاچمون )میشه راهنمایی کنید موقع خرید به چه نکاتی باید دقت کنم.
دم همه شما گرم بابت همه چیز:40:
quote=rasoul2005;4084303]سرعت اینترنت شما هیچ ربطی به مودم ندارد
این نوع مودم را شاتل پشتیبانی میكند فقط عرضه نمیكند كه به درك برو خودت بخر كارشناس هم میاد براد نصب میكند
بیشتر دوستان نظرشون asus am602 منم رفتم گرفتم من 55000 تومن گرفتم همین مودمی كه شاتل میدد مطمین باش بیرون ارزون تره
شما از مودم فقط و فقط كانكت شدن و كانفیگ راحت میخوای كه asus am602 یكی از بهترینه و بس نمیخوای كه برات پرواز كند:20:
موفق باشید[/quote]
دوست عزیز پس نظر شما خرید asus am 602 هست دیگه تا خرید خود مودم شاتل(zyxle-660u)؟
اگه قرار باشه اینرو بخرم ، موقع خرید به چه چیزایی توجه کنم بهتره ؟(کشور سازنده+قیمت+تقلبی نبودن+...)
ممکن هست فروشنده یه دست دوم رو بهم بفروشه؟یا نه