سلام
معذرت میخوام پیام خصوصی بنده باز نمیشه
از مدیر محترم لطف کنن رسیدگی کنن
با تشکر فراوان
Printable View
سلام
معذرت میخوام پیام خصوصی بنده باز نمیشه
از مدیر محترم لطف کنن رسیدگی کنن
با تشکر فراوان
سلام رفیقنقل قول:
ممنونم بابت راهنماییت.شرمنده که دیر تشکر میکنم.اون روز نجاتم دادی و تونستم خودمو به مکانیکی برسونم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همونطور که گفتم سوئیچ ماشینم قفل شده و نمیچرخه.مکانیکم میگه قاب گلویی فرمونت شکسته و بخاطر همون سوئیچت قفل شده.و بهم گفت اون قاب گلویی فرمون که شیفتر روش وصله (مخصوص شورلت نوا C3) رو بخرم و بیارم تا برام نصبش کنه.حالا این قاب رو کسی سراغ داره؟ قیمت بین 100 تا 200 شنیدم
یه نکته ای هم بگم.اون روزی که سوئیچ قفل شد روز بعدش متوجه یه فنر کوچیک شدم که زیر پای راننده افتاده بود.حالا نمیدونم این فنر مال سوئیچه یا نه
نظرتون چیه؟
درود بر دوستان
موتور بیوک 350 هستش و همین طور بعضی از کاپریس ها می خواستم ببینم موتورشون یکیه یا باهم تفاوتهایی دارند
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فرمودید سوئیچ ماشینتون قفل شده و نمیچرخه و قبل گفتید که سویچ را باز کردید و دیگه برنگشت و قفل موند و شما سر باطری را باز کردید تا چراغها خا موش شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان چراغهای اخطار روشن میشه ؟
ایا شیفتر دنده را در حالتهای مختلف دنده قرار دادید و ایا سوئیچ قفل هست و باز هم نمی چرخه؟
چون معمولا سوئیچ خودروهای امریکایی در دوحالت باید بچرخه و ماشین استارت بزنه بخاطر این طراحی شده که جلوگیری بشه از بچه های کم سن و سال ناوارد که ممکنه با روشن کردن باعث اسیب به دیگران بشن البته خودتون میدونید
دردو حالت باید بچرخه
1.دنده در حالت D
2.دنده در حالت N
این حرکات هم توسط قطعاتی مانند عمل میکنه =
ingiction switch=
turn signal switch=
حالا ممکنه فیوزش سوخته باشه چک کنید
ممکنه سوکت اینجکشن سوئیچ شل شده باشه یا خود اینجکشن سوئیچ روی ستون فرمان تنظیم نیست
یا سیم ها قطع شده باشن
برای تعویض این قطعات
باید منفی باطری برداشته بشه
سوئیچ در حالت off و قفل نباشه
شیفتر دنده در حالت N
نصب مجدد ستون فرمان ومطمئن باشید شیفتر دنده از حالت p به N ازادانه حرکت میکنه
کابل منفی باطری را نصب کنید و ترمز بگیرید ومطمئن بشید که وقتی سوئیچ را میچرخونید در حالتهای P_N ماشین استارت میخوره در حالت های دیگه نباید استارت بخوره
سلام چراغها روشن میشن.سوئیچ قفل شده و من با راهنمایی دوستان یه میله L مانند تو مغزی قرار دادم و میله اصلی که قفل شده بود رو از مغزی خارج کردم.و با همین میله که گذاشتم میتونم وضعیت های سوئیچ رو تغییر بدم.همینطور که گفتم سوئیچ نمیچرخه و مشکل برقی نیست.
نقل قول:
اگر مغزی سوئیچ الکتریکی سالم هست و در تمام مراحل و وضعیتها درست کار میکنه، پس به احتمال زیاد ایراد باید از مغزی سوئیچ مکانیکی باشه.
در حال حاضر که لینک رابط مغزی مکانیکی و الکتریکی جدا شده، بنابراین مغزی مکانیکی را آزمایش کنید و ببینین آیا با وارد شدن سوئیچ در مغزی، در تمام وضعیتها و حالات به خوبی حرکت میکنه یا خیر؟
اگر حرکت با ایراد انجام میشد، باید مغزی باز بشه و همچنین اتصلات و چرخدنده گرد و شانه ای هم که در انتها و امتداد مغزی و لینک قرار داره، بازدید بشه.
در این بخش مراحل باز کردن فرمان برای تعمیر دسته راهنما توضیح داده شده. طبق این مراحل انجام بدید و زمانی که به مرحله آخر رسیدید، عکس بگیرید تا بقیه موارد را توضیح بدم.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233551&page=794
همیشه از تمام مراحل کار عکس بگیرید و نگه دارید تا بعدها به عنوان مرجع دوباره استفاده کنید.
سلام
کسی بیوک بی 4 سراغ داشت ، من خریدارم
سلام دوستان بیوک من گیربکس350 هستش وقتی خارج از شهر رانندگی میکنم مخصوصا وقتی که سرعتم میره بالا و دمای موتور زیاد میشه و روغن گیربکس خیلی داغ میشه دقیقا لحظه ای که می ایستم و میخوام پیاده شم وقتی نگاه زیر ماشین میکنم میبینم از هواکش گیربکس روغن میریزه و بعد از یه دقیقه قطع میشه و بجز هوا کش وقتی که درب موتورو باز کردم دیدم از فولی هم میریزه به نظرتون مشکل چیه؟
ممنونم
کجای ایرانی؟
کجای ایرانی داداش؟نقل قول: