سلام
اگر توی آزمون بهمن ماهه فراگیر، مهر 92 قبول شده باشیم کی باید برای ثبتنام اقدام کنیم؟ توی سایته سنجش میزنه درسته؟
Printable View
سلام
اگر توی آزمون بهمن ماهه فراگیر، مهر 92 قبول شده باشیم کی باید برای ثبتنام اقدام کنیم؟ توی سایته سنجش میزنه درسته؟
سلامنقل قول:
بله سایت سازمان سنجش میزنه !
حول و حوش شهریور ماه میشه .
فک کنم 26 شهریور باشه ولی چون دیدم اینجا نوشته شده، اگه اشتباه نکنم از 7 شهریور من شک کردم و پرسیدم.نقل قول:
ممنون از پاسختون
من شهریه ترم تابستون رو دادم صبح چک کردم سایت برام باز بود اما الان دیدم 98 هزار تومان زده نمیدونم این پول برا چیه:n04: یعنی چی 150 تومن شهریه دادم این دیگه چیه؟
کسی میدونه؟
دلیلش اینه:
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دانشگاه پیام نور در اقدامی عجیب و بدون اطلاع رسانی روند نحوه انتخاب واحد و دریافت شهریه خود را تغییر داد.
بر اساس این گزارش دانشجویان دانشگاه پیام نور از این پس برای آنکه بتوانند انتخاب واحد کنند بایست ابتدا شهریه ثابت خود را پرداخت کنند تا منوی انتخاب واحد آنها فعال شود و بعد اقدام به انتخاب واحد در آن نیمسال کنند.
با توجه به اینکه بدون هیچگونه اطلاع رسانی چنین اقدامی انجام شده است!!!!
هم اکنون اگر برای انتخاب واحد به سایت گلستان مراجعه کنید با غیرفعال شدن منوهای سایت برخورد خواهید کرد و اگر هم به فرم واریز شهریه مراجعه کنید با شهریه ثابت آن ترم مواجه خواهید شد.
در ترم های قبل دانشجویان پیام نور شهریه خود را می توانستند حتی تا چند روز مانده به امتحانات پرداخت کنند اما از این نیمسال دانشجویان برای آنکه بتوانند انتخاب واحد کنند حتما باید اول شهریه ثابت را پرداخت نمایند و بعد اقدام به انتخاب واحد کنند.
تا تایید این خبر به صورت رسمی و برطرف شدن مشکل اختلاف وجه شهریه شهریه در پرداخت الکترونیکی و شهریه در فرم واریز شهریه (گزارش ۱۶۳) از پرداخت شهریه خودداری کنید. ( در صورت تایید خبر به صورت رسمی ، در همین خبر اطلاع رسانی خواهد شد)
همچنین به دلیل تغییر در تاریخ امتحانات برخی از دروس برای نیمسال اول ۹۳-۹۲ ، تاریخ انتخاب واحد که قبل از این از ۷ شهریور ماه اعلام شده بود، به ۹ شهریور ماه تغییر پیدا کرد.
این مسخره بازی چیه آخه؟ این بود دولت تدبیر و امید؟نقل قول:
اخه چه ربطی به دولت داره :n13: دولت عوض شده سیستم شهریه پیام که عوض نشده برای ما که عادیه:n02:نقل قول:
اینا دقیقا میدونن دارن چیکارمیکنن...نقل قول:
دوستان لطفا بحث 30 یا 30 نکنید :n01:
مارو از اینجا پرت میکنن بیرونا :n02:
ممنون . صبور باشید تا خبر جدیدی منتشر بشه!:n12:
برای من 79 تومنه ... ولی در پرداخت الکترونیکی زده 66 تومن ... یا واسه خواهرم که ارشد میخونه 500 تومن زده ولی در پرداخت الکترونیکی زده 280 تومن ... حالا باید کدوم رو پرداخت کرد :n29: