سلام دوستان میخواستم بدونم بعد از انجام امور فارغ التحصیلی و گرفتن نامه معرفی به پلیس به اضافه 10 آیا اقدام دیگه ای برای استفاده از معافیت یکساله بعد از فراغت از تحصیل لازمه؟؟؟ یا دانشگاه خودش به نظام وظیفه اطلاع میده؟؟؟
Printable View
سلام دوستان میخواستم بدونم بعد از انجام امور فارغ التحصیلی و گرفتن نامه معرفی به پلیس به اضافه 10 آیا اقدام دیگه ای برای استفاده از معافیت یکساله بعد از فراغت از تحصیل لازمه؟؟؟ یا دانشگاه خودش به نظام وظیفه اطلاع میده؟؟؟
سلامنقل قول:
نه لازم نیست، اونا خودشون نامه میزنن و معافیت تحصیلیتون رو ملغی میکنن .
فقط بهتره بعد از اتمام درساتون ، سریعتر اقدام به تسویه حساب کنید ، چون من دیدم که مثلا دوستان یک ماه مانده به پایان مدت یکسالشون با دانشگاه تسویه حساب کردن و دانشگاه هم کارای ارسال نامه رو عقب انداخته، درنتیجه اضافه خدمت خوردن ! اضافه هم از سه ماهه تا شش ماه !
سلام دوستان.من میخام کفالت بگیرم پدرم 61 سالشه عمل قلب پیوند عروق کرونر انجام داده فشار خونم داره تنها پسر خانواده هم هستم بنظرتون کمسیون پزشکی معافم میکنه؟
معافیت کفالت در حال حاضر به چه شکله؟
معافیت کفالت در حال حاضر به چه شکله؟؟؟؟
به این صورته که اگر پدر شما سنش 65 یا 65 به بالا باشه کفالت میشین. اگر هم سنش پایین 65 باشه مریضی خاصی یا عملی رو بدنش داشته باشه و شما هم برادر نداشته باشین طبق نظر کمسیون پزشکی کفالت میشیننقل قول:
دوستان کسی اطلاعات نداره؟؟؟؟نقل قول:
اینا رو دیدم داداش تازه سن 65 شده 70 ماله سال 94 هستش. میخام بدونم کسی با این شرابط کفیل شده؟ چون تو لیست بیماری های پدر برای کفالت پیوند عروق هم دیدم. همه چی بسته به نظر کمسیون داره
سلام دوستان
یکی از دوستام تو پادگان که بچه تهران هست میخواد انتقالی بگیره تهران
منطقه کهریزک
میخواستم ببینم چند تا پادگان تو این منطقه وجود دار؟؟
آخه اسم دقیق پادگان رو باید بدونه
اگه کسی اسم پادگان های ارتش توی منطقه کهریزک رو میدونه همراه با آدرس دقیقش بهم بگه
داداش مطمینی 65 شده؟ هم تو سایت نظام وظیفه نوشته 70 هم من یکی 2 هفتع پیش اونجا بودم بازم 70 بودنقل قول:
در موزد بیماری هم بستگی به نظر کمیسیون داره فقط
شما به امید معافیت اقدام نکن فرض کن باید بری اما اینم یه تیریه تو تاریکی
اگه معاف شدی لذتشو میبری اگرم نشدی که عین خیالت نس
اما اگه از الان به امید معافیت بری اگه یوقت خدای نکرده نشی بد تو ذوغت میخوره
امیدت به خدا
انشالله که میشی
یا علی
اره داداش تو سایت های خبری اخرین تحولاتو خوندم همشون 65 نوشتن یه سرچ کن میبینی.واسه کفالتم امیدم به خداستنقل قول:
سن کفالت از سال 93 از 65 سال به 70 سال تغییر پیدا کرده و الانم سن کفالت 70 سال هست. زیر 70 سال باید پدر دارای بیماری خاصی باشه که کفالت بدن.نقل قول:
سلام ممنون از پاسخ شمانقل قول:
بنده کارای تصفیه حساب و فراغت رو تکمیل کردم نامه معرفی به پلیس به اضافه ده رو هم بهم دادن ولی میخوام دو هفته مونده به پایان مهلتم درخواست اعزام بدم
تاریخ فراغت از تحصیل من 30 دی 94 زده شده و اونطوری که کارمند دانشگاه گفت تا 30 دی 95 فرصت دارم
خوب پس مشکلی نیستنقل قول:
قبل عید حتما ارسال کردن نامه رو
مشکلی نیست ، یک روز قبل پایان مهلت هم درخواست بدید، مشکلی پیش نمیاد
سلام دوستان
من اعزامی برج 8 هستم. برای امریه به موسسه فجر که زیر نظر قرارگاه خاتم هست سر زدم. اونا مدارکم رو گرفتن و به تهران ارسال کردن و گفتن 90% جذب میشی ولی هنوز هیچ تماسی با من گرفته نشده. از دوستان کسی هست که بدونه کی تماس میگیرن معمولا؟ من تکمیلی هم ندارم میخاستم بدونم آموزشی کجا میفتم اگه جذب قرارگاه خاتم بشم. کسی از دوستان شماره تماسی از قرارگاه داره که من زنگ بزنم پیگیری کنم؟
خیر هیچ تماسی با شما نمیگیرن . فقط در برگه ی سفیدتون که محل آموزشی مشخص میشه اگر آموزشی سپه افتاده باشی یعنی جذب شدی اگر نه خیر .نقل قول:
فقط میتونین تا 10-15 روز اینده که یگان های ا»وزشی مشخص میشه امیدوار باشی که جذب کرده باشن.
دوست عزیز 2 روز پیش اسامی پذیرش شده های سپاه از طریق سایت نظلو وظیفه اعلام شد---با داشتن کد ملی و کد سخا وضعیتتون رو چک کنید قسمت امریه و جذبنقل قول:
اینم ادرس سایتشevazifeh.police .ir
تو نامه آخر من زده به دلیل زیر موافقت نمی گردد: بعد پایین زده مجاز به ادامه تحصیل متن نامه شما هم همین طور بود؟؟؟نقل قول:
دوستان خواستم اطلاع بدم که دوستم اعزامی اسفند امسال هست 10 روز پیش تعجیل زد امروز جوابش اومد موافقت نکردن مثل ایکه دی ماه تا خرخره پر شده :n27:
البته ظاهرا پذیرش های سپاه مشخص شده . شما به ادرس زیر سر بزنین :نقل قول:
در قسمت امریه و جذب مشخص هست که پذیرش شدین یا نه.
بله در ابتدا اینگونه بود که متوجه شدم اون اپراتور پلیس +10 اشتباه کرده .. خودش درستش کرد . الان اینگونه نیستنقل قول:
کجا درستش کردین؟؟؟نقل قول:
چطور درستش کرد؟؟؟ یعنی اون متن رو حذف کرد؟؟؟ :n13::n13: استرس گرفتم شدید تا این متن رو دیدم :n04::n04: اگه امکانش هست راهنماییم کنیننقل قول:
تو سیسیتم پلیس 10+ انگار دوتا گزینه هست موافقت میشود -موافقت نمیشود. دیفالت رو موافقت نمیشود هست سیستم . اون کسی که پشت سیستم نشسته باید گزینه موافقت میشود را انتخاب کند .بعضی افرادیناشی هستند یا عجله داره همینطوره سریع زده پرینت گرفته و تمام ./نقل قول:
بهرحال شما فردا برید همون دفتر پلبس که رفتید . که اشتباه صورت گرفته را درست کنند.
الان تو سایت نظام وظیفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وضعیت شما چی ثبت شده ؟ممکنه تو سیستم ثبت شده باشه فقط مشکل تو برگه چاپی باشه
ممنونم دوست عزیز. فقط کد سخا رو من از کجا باید بگیرم. اطلاعی راجع بهش ندارم.
برای 3 برادر خدمت کرده چقدر تخفیف خرید خدمت می دهند؟
شما هنگامی که در پلیس +10 اصلاعاتت رو ثبت نهایی کردی و برگه سبز رو دادن بهت . یک برگه ی دیگه هم دادن که بالاش نوشته تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان در اون برگه کد سخا نوشته شده.نقل قول:
مشکلم درست شد ممنون
سلام . من رفتم پلیس +10 بعد ازم یه عکس و کارت ملی گرفت و دوتا فرم داد یکی برا واکسن و یکی برا معاینه پزشک .. بعد من نتوستم اونارو تکمیل کنم . برگشتم گفتم من کی اعزامم گفت 1/10 ... حالا من سوالم اینه من که نه فرمی پر کردم نه چیزی چطور تاریخ برای من مشخص شده ؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
تاریخ مشخص نشده اعزامی های 1/10 هنوز بسته نشده براشون(هنوز ظرفیت داره) اگه جا باشه میگه 1/10 اعزامی اگرم پر بشه که باز مشخصه و میگه 1/12 (اگه مدرکتون کارشناسیه)
در کل برگه هایی که بهتون دادن (واکسن و .....) 60 روز اعتبار داره که تا اونارو تکمیل نکنی و تحویل ندی مشخص نیس کی اعزامی یوقت دیدی فردا ظرفیت 1/10 پر شد و شما رفتی تو 1/12
آها پس یعنی تا زمانی که من برگه ها رو تکمیل و فرم رو کامل نکنم تاریخ اعزام مشخص نیست برام ؟؟ تو برگه شماره 1 که هنوز به من ندادن میشه زمان اعزام رو پیشنهاد کرد یا بگی سپاه یا ارتش ؟نقل قول:
یعنی چیزی ثبت نشده تو سیستم پلیس +10 ؟؟ چون من نه مدرک دانشگاه نه برگه واکسن و معاینه و حساب و ... تحویل ندادم و هیچ فرمی هم پر نکردم .فقط یه عکس و کارت ملی گرفت ازم
قبلا میشد مشخص کرد الان نمیشهنقل قول:
من حدود یکماه پیش پر کردم اعزامها 1/10 بود.
تا اون برگه ها رو تحویل ندی اصلل مشخص نیست
فرستاده شده از LG-K500ِ من با Tapatalk
نه برادر تا اونا رو تحویل ندی اصلا سرباز به حساب نمیاینقل قول:
وقتی سلامتت توسط پزشک تایید شد و برگه هاتو تحویل دادی اونوقت سرباز میشی و تاریخ اعزام بهت میدن
فرستاده شده از LG-K500ِ من با Tapatalk
از دفاتر پلیس +۱۰نقل قول:
دوستان من دفترچه رو فرستادم افتادم برج ١٢با مدرك ليساس
جهت اطلاع دوستاني كه مي خوان بفرستن گفتم
فقط امریه از الان مشخص شده یا پذیرش سرباز معمولی هم هست ؟نقل قول:
اگه در این سایت چیزی مشخص نشده باشه ، یعنی قطعا برج 8 سپاه نیستیم ؟
سرباز معمولی همون جذب هست دیگه . والله ممکنه اون پادگانی که پذیرش دادین هنوز مدارکش بررسی نشده باشه .نقل قول:
ولی نهایتا یکی دو هفته اینده برگه سفید ها میاد و محل آموزشی مسخص میشه اگر سپه بودین که یعنی با پذیرشتون موافقت شده اگر نه متاسفانه نه .
سلام دوستان . پادگان آموزشی لیسانس و بالاتر از دیپلم و زیردیپلم جداست ؟؟ مثلا پادگان های عجب شیر و 05 کرمان لیسانس میگیرن یا دیپلم ؟