پارس آنلاین آپلود رو جز ترافیک حساب نمیکنه.نقل قول:
Printable View
پارس آنلاین آپلود رو جز ترافیک حساب نمیکنه.نقل قول:
دوستان پست منو کسی ندید؟
من سرویسم 2 مگه، تا چند روز پیش طول روز دانلود از 600-700 پایین تر نمیومد ولی چند روزه اکثر اوقات به زور به 200 میرسه. تصمیم گرفتم جمع کنم برم صبانت. کسی تجربه صبا نت داره اینجا؟ در مقایسه با پارس آنلاین وضعیت استریمینگ ویدیو ش چطوریه؟ دانلودش که ظاهرا خیلی سر تره ولی من میخوام از پینگ تایم و استرمینگش مطمئن بشم چون از دانلود واسم مهمتره.
خطتون روی 4 مگ بسته شده -- با این کیفیت خطی که دارین میتونید بگین خطتون را روی 9 مگ بزارن --نقل قول:
فقط یک سوال داشتم فاصله شما تا مخایراتتون چقدر هست ؟
به نظر من خط شما با این وضعیت که روی 2 مگ SNR MARGIN DS ش روی 11 هه، فک نکنم 4 بیشتر جواب بده. رو 4 که ببندید این عدد میاد روی 7-8 که بحرانیه.نقل قول:
اگه میبینید دم در هم همین وضعیته نویزتون، بهتره برین مخابرات با یکی از مامورا شخصا هماهنگ کنین بیاد از کافو تا خونه رو نگاه کنه، میتونه با ترمیم اتصال توی کافو نویز رو کمتر کنه .. ممکنه کابل از کافو تا درب منزل رو هم اگه با قطر بیشتر بذارین (مثلا 06 و 08 استفاده کنید) وضعیت نویزتون بهتر بشه. این کارارو مامور مخابرات با هزینه شخصی تون ممکنه انجام بده ولی بشتر از این دیگه از دست شما کاری بر نمیاد چون سیم کشی مخابرات مشکل داره یا از مرکزتون خیلی دورین.
فرشاد تو چیکارکردی با مخابرات بالاخرهنقل قول:
سرعت چند گرفتی با شبانه یا بی شبانه؟چقدر میدی ماهیانه
مجوزم بردی؟
درودنقل قول:
دوست عزیز منو راهنمایی کنید وضع خط من خیلی بد هست
من از جعبه تقسیمی که به دیوار چسبیده و کابل ها از زیر زمین وارد اون شده یک کابل مستقیم 3 زوج به طول 20 متر کشیدم و مستقیما وارد اتاقم کردم و ار اتصال کابل ها مطمئن هستم اما یک جعبه سبز رنگ مخابرات سره کوچه هست که در اونو قفل زدن و دسترسی ندارم --ممنون میشم یک راه پیش پام بگذارید
توی مخابرات هم خطم چک کردن snr خروجیش 28 بوده که تا 9 مگ هم جواب میداده اما برای من snr دانلود روی 6 جواب میده و خط من حالا روی 40 kb جواب میده انگار دایلاپ شده --
من حاظرم هر کاری کنم که خطم درست بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون جعبه سر کوچه که قفل داره اسمش کافوه. اونو شما بهش دسترسی ندارید و فقط مامور مخابرات حق داره دستکاریش کنه. بهتره حضوری مخابرات مراجعه کنید و قسمت تعمیرات خط یکی از مامورین رو پیدا کنید و بهش بگین که با هزینه شخصی تون بیاد و اتصال خطتون توی کافو رو بررسی کنه. اگه اونجا سیم ها رو بهم ببینده بجای اینکه روی اون پریز های کافو پیج کنه نویز کمتر میشه. اونجایی هم که به سیمی که به اتاقتون هم وصل میشه (دم در خودتون) دو تا سیم رو مستقیما بهم وصل کنید به جای استفاده از پریز ... کار دیگه هم اینه که سیم از کافو تا در خونه رو اگه ضعیفه (معمولا سایز 04 میذارن) عوض کنید و به جاش 06 یا اگه پیدا کردید 08 بذارین... اینا البته همه با هزینه خودتونه و مامور به صورت رفاقتی و غیر رسمی انجام میده ... اگه نشد هم که دیگه اشکال از قبل از کافوه که مخابرات عمرا کاری بکنه ... یا اینکه فاصله تون از مرکز زیاده (هر چی فاصله بیشتر باشه نویز هم بیشتر میشه)نقل قول:
در هر صورت در آخرش میخواین بشین 9 مگ دیگه که مثلا من الان هستم و بعد متوجه میشید که چند روزی هست که سرعتارو برگردونده به همون سرعتای اسمی... یعنی من که سرویس اسمیم 2 مگه همون 2 مگ و میگیرن با اینکه خطم رو 9 بسته شده ... یعنی برگشتیم به 4-5 سال پیش... انقدر تو این تابستون فروختن که پهنای باند سر به سر شده. من که دارم میرم صبا نت.
جالب اینه که خودشون 1 ماه پیش میگفتن میخوایم خطارو یکنیم 15 مگ! نمدونستم میخوان همین سرعنی که داریم رو هم ازمون بگیرن!!!
فک کنم یه 700-800 متر:n02:نقل قول:
منظورتون از سایز 4 یعنی 4 زوج هست که به 4 زوج یا 8 زوج تغییربده ؟نقل قول:
نه منظورم 4 زوج نیست. از الکتریکی که میخواین کابل بخرین مثلا میگه 2 زوج 04 یا 2 زوج 06 یا مثلا 4 زوج 08 - اون عدد 04 یا 06 یا 08 قطر هر کدون از رشته های مسی کابله ولی دو زوج یعنی اینکه دو تا خط تلفن رو میتونه منتقل کنه ... شما باید سایز 06 یا 08 بگیرین که قطر بیشتر بشه و در نتیجه نویز بیاد پایین. تعداد زوج ها هم که حداقل 2 تاست که به حال شما تاثیر نداره. یه نکته دیگه هم که یادم رفت بگم چون ممکنه کابل ارتباطی از کافو تا تقسیم درب منزل کنار کابل برق باشه بهتره سیم فوبل دار باشه. پس از الکتریکی باید کابل فویل دار 06 یا 08 بگیرین. 08 سخت تر گیر میاد ولی 06 فراوونه.نقل قول:
آیا شما هم مدتیه که شب ها از ساعت 2 تا حدود 3 و 3:30 اینترنتتون کاملاً غیرقابل استفاده میشه به خاطر timeout بالا در حالی که قبل و بعد از این بازه ی زمانی، هیچ مشکلی وجود نداره...؟!
تهران - شمال غرب
اینطوری میشه ولی نه اونقدرنقل قول:
در حد 20 دقیقه
توجه : برای استفاده از این سایت باید JAVA environment روی سیستمتون نصب بشه بهتره هم نسخه 64 بیت رو نصب کنید و هم 32 بیت ( واسه مرورگر و نرم افزار های 32 بیتی 32 بیت کافیه )
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
عکس کابل خودم را گذاشتم ببینین اصلا این کابلی که استفاده میکنم خوب هست یا نه ؟
یعنی خوشم میاد کارای اینا قشنگ عشقیه ! :| یه روز حال میکنن همه چیزو تووپ بهت میدن، بعد یهو میبینی 6 ماه میان گند ترین سرویس رو بهت ارائه میدن ! :|
آقا جدا کسی تازگی ها ISP رو تغییر نداده ؟؟
الان صبانت اوضاش خوب نیس ؟ :n13:
DNS های پارس آنلاین را برام پست کنید.
تشکر.
سلام دوستان
چند روزیه که SNR خطم رو خیلی آوردن پایین، تا چند وقت پیش روی 18و19 بود.
سرعت شبانه به شدت افت کرده.
در این حد بهتون بگم که از سیم کشی و این جور مسائل مطمئنم که مشکلی ندارم.
خواهش میکنم. بله این کابل 06 و قطر مناسبی داره ولی نمیدونم فویل داره یه نه. کابل های فویل دار در برابر امواج مغناطیسی مقاوم هستند. مقطع کابل رو اگه نگاه کنید در صورتی که فویل دار باشه یه لایه آلومینیومی رو دور کابل ها میتونید ببینید.نقل قول:
خطتو روی 16 مگ بستن واسه همین snr اومده پایین. اگه مشکل قطعی داری بزنگ بگو رو 9 مگ ببندن.نقل قول:
SNR MARGIN با افزایش پهنای باند دیتا طبیعتا کم میشه. با توجه به اینکه دارید 16 مگ میگیرید طبیعیه که SNR MARGIN بیاد پایین تازه خطتون خیلی هم خوبه. تقریبا ایده آل ترین سرعت ADSL روی شبکه مسی رو دارین میگیرین.نقل قول:
دقیقا پارس آنلاین همینه من 8 ساله که ازش سرویس دارم کاملا میدونم که همینطورین. الان تقریبا تو افتضاح ترین شرایطش قرار داره. معمولا تابستون که زیاد میفروشن اینطوری میشه ولی این سری دیگه گندشو در آوردن. منم میخوام برم صبانت و تحقیق کردم که از لحاظ سرعت دانلود حرف نداره فقط باید از پینگ تایمش و کیفیت آلاین استریمینگ ش مطمئن بشم. دیگه کشش بحث با اینا رو ندارم.نقل قول:
خودت امتحان کردی واسه پارس آنلاین ؟:n13:نقل قول:
بله فویل داشت --اولش که لخت کردم دیدم فویل روش داشتنقل قول:
دوستان الان داشتم گزارش مصرف رو میدیدم از ساعت 2 تا 7 هر 500 مگ یه بار قطع و وصل شده در حالی که قبلا اینطوری نبود
به نظرتون دلیلش میتونه کم بودن باقیمانده ترافیکم باشه یا تصادفیه یا چیز دیگه ؟؟
آره حقیقتش میزد که آپلود و دانلود رو محدود نمیکنه البته از سرور تورنت ولی چون این شرکت ها معمولا سرورهای پر طرفردار داخلی رو محدود میکنن نمیشه روش حساب باز کرد از طرفی این سرویس محدودیت کلی با هر سروری رو نمیتونه شناسایی که و فقط محدودیت با یک سرور مشخص رو پیدا میکنهنقل قول:
اگه کسی نرم افزار یا سرویس بهتری سراغ داره خوشحال میشم معرفی کنه
من که با یه نرم افزار تورنت میگیرم (اسمش هم توی همین سایته بود) سرعت کامل رو بهم میده ولی از وقتی سرعتم روی 200 محدود شده اون هم از 200 بالاتر نمیره فکر کنم جدیدا مثل شاتل محدودیت رو به جای سرور اومدن کلی اعمال کردن چون قبل ماه رمضون مثلا دانلود ها برا من بالا 300 نمیرفت ولی سایت های خارجی یا تورنت حدود 800-900 رو راحت داشتمنقل قول:
دلیلش همون کم بودن حجم باقی مونده هست.نقل قول:
این محدود کردن سرعت برای کم بودم حجم برای اکانت نا محدود هست یا برای اکانت حجمی هم شامل میشه ؟نقل قول:
سیستمش دقیقا چطوره مثلا اگه من 1 گیگ باقیمانده داشته باشم با 4 گیگ روی سرعت یا شبانه و این چیزا تاثیر داره یا فقط نباید زیر 500 مگ باشه ؟نقل قول:
اکانت حجمیه برای من اومده زیر 500 مگ و اینطور که معلومه تاثیر منفی دارهنقل قول:
سرویسهای حجمی اگه حجمشون زیر 1 گیگ باشه دانلود شبانه تا همون حجم قطع و وصلی دارهنقل قول:
روی سرعت شبانه تاثیری نداره .حجم زیر 1 گیگ به میزانی که مونده مثلا 500 مگ شبانه دانلود میشه قطع میشه دوباره وصل میشه تا 500 مگنقل قول:
اطلاعیه پارس آنلاین :
«کاربر گرامی
متأسفانه در یک ماه گذشته، قطعیهای بیش از معمول در اینترنت بینالمللی موجب گردید تا این شرکت نتواند کیفیت مورد انتظار شما را در سرویسهای ارائه شده تأمین نماید.
در پیگیریهای انجام شده مشخص گردید، قطعیهای فوق به دلیل توسعه ظرفیت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت ایجاد شده و این مشکل صرفاً این شرکت را مبتلا ننموده است، بلکه بدلیل تامین اینترنت بین الملل کشور تنها توسط شرکت ارتباطات زیرساخت ، کلیه ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) نیز دچار این مشکل گردیده اند.
به هر حال امیدواریم با اتمام عملیات فنی توسعه شبکه زیرساخت و رفع کلیه مشکلات و موانع، بتوانیم خدمات اینترنت پرسرعت با کیفیت سرویس مورد انتظار شما کاربران گرامی را ارائه نماییم. »
اگه به دلیل توسعه ظرفیت زیر ساخت و .... هست چرا صبانت و شرکت های دیگه این مشکلات رو ندارن ؟
صبا نت مطمئنی خوبه از همه نظر؟ دانلودش خوبه ولی آنلاین استریمینگشو مطمئن نیستم.نقل قول:
دوستان این جریان اینکه سرعت ها رو آوردن روی سرعت هایی که میفروشن و دیگه خیلی کم میشه از Burst استفاده کرد فقط در مورد من صادقه یا برای همه تون همینجوری شده؟
من میترسم جریان شاتل رو پیاده کرده باشن و تو طول روز هم محدود بشی وقتی دانلود زیاد داری.
سرویس من نسبت به مثلا یه هفنه پیش زیر و رو شده اصلا!
قبلا طول روز دانلودم چه از سرور داخلی چه از سرور خارجی زیر 700-800 نمیومد. الان اکثر مواقع در طول روز مخصوصا از سرورهای خارجی سرعت همون 2Mbit/sec یا کمتره!
پینگ Speedtest هم وقتی سرعت میاد پایین میاد رو 64-65 در صورتیکه همیشه واسه من 32-33 بود.
دقیقا این احساس رو به آدم میده که یه دفعه سوییچ میشی رو یه حالت دیگه!
دقیقا تبدیل شده به یه شرکت درپیتی در صورتی که من قبل از این همیشه یه جور دیگه روش حساب میکردم بین شرکت های ایرانی.
واقعا حیف.
آره واسه من هم افتضاح شده در صورتی که قبلا سرعت شبانه هم واسم خیلی خوب بود کلا پارس آنلاین داره گور خودشو با دست خودش میکنهنقل قول:
نقل قول:
صبا نت مطمئنی خوبه از همه نظر؟ دانلودش خوبه ولی آنلاین استریمینگشو مطمئن نیستم.
خیلی ها از نظر سرعت راضی هستن که البته به نظر من اون هم موقتیه و وقتی خوب مشتری جذب کرد خراب میشه آخه مگه یه شرکت چقدر پهنای باند داره بالاخره به فکر محدود کردن میفته
درست مثل پارس آنلاین که الان به پیسی افتاده البته صبانت قبلا هم سابقه سرعت پایین شبانه رو داشته .................
واسه آنلاین استریمینگ متفاوته آخه سرعت تک کانکشن هاشون رو که میگن خیلی فرق میکنه
بلانسبت مثل سگ دارن دروغ میگن خودشون محدود کردن پس چرا صبانت مشکل نداره من با صبانت دیشب 19 گیگ گرفتمنقل قول:
من قبلا یک بار گفتم این شرکتا از سیری دارن این کارا می کنن همین صبانت اگه مشتریاش زیاد بشه دقیق مثل پارس الان میشه یا پارس هر موقع دید مشتریاش دارن میرن دوباره شیر فلکه رو وا میزاره
لامصب اینقدر حروم خوردن که دیگه نمی دونن از سیری چی کار کنن
پارس آنلاین چیزی به نام محدودیت کاربر به خاطر دانلود زیاد شبانه نداره. فهمیدنش هم خیلی آسونه. اگه محدودیت از سمت پارس باشه برای یه شب یا دوشب یا یه هفته محدود نمیکنه که. یه مدت طولانی تری محدود میکنه مثل شاتل مثلا تا شارژ دوره بعدی . ولی کسایی که مشکل سرعت شبانه دارن مشکلشون به این صورته که چند روز خوبه چند روز بد . پس این نمیتونه به محدودیت از سمت پارس ربط داشته باشه .