ورلد 20 به شدت مسخره شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چقدر بربرین توش ریخته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
همه هم امتیاز بالا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
ورلد 20 به شدت مسخره شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چقدر بربرین توش ریخته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
همه هم امتیاز بالا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barbarian ها که طبق قوانین جدید تا بیشتر از Point 3000 رشد نمیکنند ، به این میگی امتیاز بالا ؟!!!نقل قول:
اگر W18 رو میدیدی چی میگفتی ؟
اره ورلد 20 خیلی خیلی مسخره هستش ...
شاید اکانتو دلیت کردم وقتی توی 21 قوی شدم !!
من تو 15 بربری 5000 تایی نوبل کرده بودم:43:انقدر بربریا زیاد شده بودن من با 150k points و رنک 700 بازیو ول کردم:39:نقل قول:
راستی S A M من نمی تونم پیغام خصوصی بفرستم:37: اسمت تو erepublik چیه؟
علی جون اسمم توی erepublik هستش : mohammad73
سلام چه تفاوتی بین
head recruiter
و
recruiter
است
میدونم به عنوان دعوت کننده به گروه به کار میره اما تفاوت اصلیشون در چیه
دیگه چه مقامهایی در ترایب است؟
سلام دوستان من یک مشکل بزرگ برام پیش اومده یک مرد می خوام کمک کنه اینجا ایرانی بودن و حیثیت ایرانی داشتن هم خیلی مهمه
جریان از این قرار هست که من عموی خودم رو که هم سن هستیم با این بازی آشنا کردم و چون علاقه زیادی به این بازیهای استراتژیک داره خیلی خوب داشت پیشرفت می کرد ولی چون اولین بارش بود که این بازی رو انجام میداد زیاد با چم و خم کار آشنا نبود خلاصه یکی از همسایه های نزدیکش دیشب ایمیل می زنه که من ارتش قوی تشکیل دادم و بیا به فلان روستا حمله کنیم بعد از اون عموی من می گه که ارتش قوی نداره و باید صبر کنه تا چند روز دیگه کمکش می کنه خلاصه بعد که بیشتر آشنا می شوند مشخص می شه که طرف عرب سوریه هست بعد نیمشه شب شروع می کنه به حمله کردن به عموی من!!! و ایمیل می زنه وقتی فهمیدم ایرانی هستی صورتم از عصبانیت بنفش شد خلاصه چون عموی من روزها نمی تونه آنلاین بشه تا بعد از ظهر که بر می گرده می بینه روستاش نوبل شده اون هم در کمال نامردی
حالا چند تا از بچه های قوی ورد 24 می خوام کمکم کنند من روستام تقریبا داره آماده می شه بعد از اینکه روستای عرب سوری رو نوبل کردیم روتای خودم رو می بخشم به کسی که تو اینکار کمک کرده باشه من رو امتیازم هم 2100 هست فعلا یارو هم تو کا 85 هست اگر کسی حاضر به کمک کردن هست پیغام بده
علی جون توی ورلد 24 ایرانی کمه اگه توی ورلد 20 بودی میتونستم یه چند هزار تایی نیروی دفاعی برات بفرستم ... ولی بیشتر بچه ها توی 20 و 21 هستن و الان هم منتظریم که 25 زده بشه و کوچ کنیم اونجا ...
البته شاید یه چند نفری اونجا باشن
سلام علی اس اس.
من 24 هم بازی می کنم ولی کا76 هستم.پوینتم کمه ولی نیروبدک نیست.
ولی فاصلم زیاده
نامردای اسپم منو تو لیست نوبل گذاشتن و نوبل کردن!!!!!
هرچی به این در و اون در زدم هیشکی کمکم نکرد
واقعا آدم رفقای بی معرفت رو توی اینجور مواقع میشناسه
اره والا این اسپمی ها همه نامردن (شوخی کردم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه ديگه aRThaS_08 جان
:27:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2853187&postcount=10
ديگه :27:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1498559&postcount=7
انشاءا... منظورت که من نبودنقل قول:
واقعا آدم رفقای بی معرفت رو توی اینجور مواقع میشناسه
من دلیلش رو بهت گفتم
بولوت جان دیگه دیگه :دی
یه بنده خدایی ویلج اکنت دومم رو نوبل کرد !!!!!!!!!
می خوام یه پیغام خفن براش بفرستم طرف سکته رو بزنه !!!!!!!!!!!!!
متنش تقریبا این باشه اگه کسی انگلیسیش کنه ممنون می شم !!!
"تو روستای دوست من رو نوبل کردی !!! پس همیشه منتظر من باش چون که هر لحظه ممکنه که نوبل ترینم رو به سمت روستات روانه کنم !!! فعلا منتظرم پوینت روستات بره بالا !!!!"
در این صورت بد بخت رسما سکته می زنه !!!! ولی خب اخه این چی کار یه روستای 1000 امتیازی داره ؟؟؟ این همه 5 کیلویی و 7 کیلویی بربرین ریخته اون جا صاف گیر داده به این یکی !!!!
خب برسام جون حتما انبارت زیاد جا داره ، طرف داره حال میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی توجه داشتی که من 5 تا روستا دارم ولی 37 کیلو پوینت دارم ولی تو که 6 تا روستا داری 24 کیلو پوینت داری !!!!
من همه ویلج هام رو فول آپشن می کنم !!!!
خب من دارم سرباز میسازم پوینتم پایین اومده وگرنه الان 30 بودش جیگر
مشکل enhancer رفع شده
من نسخه قدیمی رو دارم که الان داره کار میکنه
دیشب یک نامردی از پاشا توی BDR دیدم که این در برابرش هیچی نیست.نقل قول:
واقعا از ایرانی بودن خودم خجالت کشیدم.
ما ایرانیها همه جا باید خودمون رو نشون بدیم.
بچه ها امروز یه رپورت برام اومد که بیا اکانت پریمیوم رایگان تا 7 روز بگیر :دی
چیکار کنم ؟ میشه بعدا ازش استفاده کرد ؟
:27 :27 :27:نقل قول:
بولوت جان دیگه دیگه
چطوری یوسف ؟نقل قول:
الان اومدم به دهل حمله کنم توی ورلد 12 دیدم بن شده.
دقت کرده بودم چند هفته ایه که امتیازش تکون نخورده.
اما اصلا فکر نمیکردم بن شده باشه.
What the hell ؟؟!!!!نقل قول:
Dohol چرا ؟ بنده خدا Dohol !
خیلی توی W12 نامردی دید از Tribe خودش و بقیه Tribe ها .
حتما حرفای بد بد زدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند روزی است با دو اکانت در یک ورلد بازی میکنم ممکنه من رو بن کنند چه جوری میفهمند؟ از روی آی پی؟ مگه بیکارن بیان آی پی های یکسان رو بن کنند؟ ممکنه کسی بگه؟
جسین جان یه سیستمی دارن که ببینن 2 تا ای پی یکیه بن میکنن چون نمیخوان یارو کمک مجانی بگیره . میخوان طرف روی پای خودش به به اسیته البته توی ایران ای پی ثابت نداریم ولی اونا از روی کوکی ها میفهمن برای همین وقتی با یکی لوگین شدی دی سی کن و کوکی و همه چیو پاک کن و با اون لوگین شو . البته من این کارو بهت پیشنهاد نمیکنم چون بازم ممکنه بن بشی
در هر صورت امکان بن شدنت زیاد هستش
پس تکلیف اونایی که تو کافینت بازی میکنند چیه
شاید همزمان 2 نفر ترایب رو بخوان بازی کنند که هر کدوم یوزر جدایی دارند و تو یک ورد هستند
میشه یکی با یک اکانت تو یک ورلد و با یک اکانت دیگه تو ورلد دیگه باشه؟ یعنی یک نفر با دو اکانت تو یک ورلد نباشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این قسمت گفته اگه گزارش ندید بن میشید اما اگه بدید نه
کسی در مورد این قسمت Share internet connection اطلاعی داره؟
آره
اگه دو تا آیدی داری حتما توی قسمت share internet connection هر اکانت، یوزرنیم اون یکی اکانتتو وارد کن
با این کار اعلام میکنید که از یه کامپیوتر بازی میکنید. (مثلا دو تا برادر دارن بازی میکنن)
بله چون وقتی اینجا گزارش بدید دیگه نمیتونید با یه اکانت به یه اکانت دیگه ریسورس بفرستید یا با هم ارتباط برقرار کنیدنقل قول:
تو این قسمت گفته اگه گزارش ندید بن میشید اما اگه بدید نه
بنابراین چنداکانته بودن دیگه ارزشی نداره !!!
البته من با 5 اکانت کذایی و21 هم امتحان کردم؛ در حالی که share internet connection فعال نبود باز هم نتونستم به خودم ریسورس یا ساپرت بفرستم:41:نقل قول:
البته اگه به صورت غیر مستقیم باشه مسئله ای نیست !!!!!!:27::27:نقل قول:
این اطلاعیه تریبال رو دیدی؟نقل قول:
گفته از ۳۰ سپتامبر (که دیروز باشه) تدابیر امنیتی رو برای کشف کسانی که از اسکریپت استفاده می کنند شروع کردند و هر کی از اسکریپت های غیر مجاز استفاده کنه درجا زندانی می شه :41::31:
یه تاپیک رو هم نشون داده که اسکریپتهای مجاز رو نشون داده
ممنون
میتونی اسم اون اسکریپت ها رو بزاری اینجا؟
اسکریپتهایی هست که پرمیوم میخوان
خیلی باحالن
من ازشون خیلی وقته استفاده میکنم
با دو اکانت بازی نکن.نقل قول:
خز شده.
وقتی بن بشی دیگه خواهش و التماس فایده نداره.
من تو و20 دارم نابود میشم
کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام دوستان
تو ترایبی که عضوشم داره وارد یه جنگ بزرگ میشه
من یونیتام کمه کسی میتو نه ساپورتم کنه؟
(324|770) K73