من كه تو تهران هيجا 4G پيدا نكردم!!!
Printable View
من كه تو تهران هيجا 4G پيدا نكردم!!!
تو فرامرز عباسی هم مثل اینکه 4g اومده سرچ میزنم پیدا میکنه:n26:
دوست عزیز شک نکن یا دستگاهت معیوبه یا غیر سازگارنقل قول:
من ديروز كيش بودم و نسل سه داشتنقل قول:
چرا توي بررسي ميداني نيست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
کیش قشم درگهان استان هرمزگان نسل سوم هستند
راست میگیا چطور شد 120 تاااانقل قول:
امروز تو مسیری که میرفتم چک کردم ببینم کجا نسل چهار پوشش داره
از بهشتی که شروع کردم lte داشتمبهد مدرس شمال و بعد همت تا خروجی شهرک غرب یکسره متصل بود ولی اوجا شد 3g تا خروجی یادگار روی ۳ موند شک کردم نکنه قاطی کرده که شکم درست بود و با سوییچ کردن روی ۳ و مجدد ۴ رفت روی lte همت را تا سردار جنگل رفتم و از اونجا تا ابشناسان و بعد فرحزاد و یادگار و یعادت اباد
یکسره lte
هیچکجا حتی روی ۳ نرفت چه برسه به ادج
حداقل برای فضای خارج خیلی بهتر از همراه اول انتن میده
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
چقدر 4g 4g میکنین
چه فرقی میکنه وقتی سرعتش با 3g یکسانه؟
یه سرچ رو نت بزنید تفاوتهاش به غیر از سرعت مطالعه کنید
بزرگترین تفاوتش ای پی بیس هست و به تعداد زیادتری کلاینت در ان واحد میتونه سرویس بده
در شهرهای بزرگ دنیا تو نسل سه به همان بلایی مبتلا شدن که نسل دو ما شده یعنی انقدر مصرف کننده ها رفتن بالا که پهنای باد نسل ۲ و ۳ کشش نداره
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
مازنداران شهرای ساحلی از چابکسر تا چالوس رو من بررسی کردم تا عباس آباد کاملا تحت پوشش 3G بود اما از عباس آباد رفت رو E تا نزدیکای متل قو. از متل قو تا نزدیکای چالوس دوباره رفت رو 3G ولی باز قطع شد تا خود شهر تا ورودی ازادراه مرزن آباد
تو جاده چالوس - کرج هم کاملا رو E بود.
بین راه ندیدم جایی بره رو 3G تا کرج. کرج هم تحت پوشش بود تا داخل اتوبان کرج تهران. بعضی جاها باز قطع میشد ولی بیشترش فعال بود تا خود تهران. نهرانم کلا رو H بود در مسیرم.
به نظرم باید کمی منصفانه نظر بدیم. نسبت به چند ماه پیش تجهیز آنتن ها خیلی عالی بوده.
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk