ما را هم از سه شنبه هفته پیش قطع کردن گفتن داریم انتقالتون میدم اما........نقل قول:
Printable View
ما را هم از سه شنبه هفته پیش قطع کردن گفتن داریم انتقالتون میدم اما........نقل قول:
:n08:نقل قول:
من فيبر نوري نيستم. از صبح تا الان يا وصل نميشه يا وصل ميشه سند و رسيو نداره ، يه نيم ساعت خوب ميشه دوباره قطع ميشه.نقل قول:
دوستان برید به این آدرس ببینید میتونید وارد بشید ؟! من که قبلا ثبت نام کردم ولی نتونستم سرویس بگیرم ولی هنوز خط رانژه هست و وارد هم شدم :n02: تعرفه ها هم آسیاتک هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اول شماره تلفن بدون کد شهر . 2 تای بعدی هم مشخص دیگه :n01:
مگه نمیدونی جریان چیه؟نقل قول:
این اینترنت وقتی که ما انتخاب واحد داریم نحسی میگیره.
رفتیم رو آسیا تک ip:79.127
رفتیم رو آسیاتک
آی پی من بعد از 4 ماه تغییر کرد
دوستان بگید ببینم اکانتم رو چجور چک کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نام کاربری و رمزم چیه معمولا ؟؟؟؟؟؟؟
چرا اینترنت من هنوز قطعه؟کسی از مرکز آزادی هست که اینترنتش فعال شده باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد انگار مشکل اینترانت ماناماد حل شده از صبح مثل فرفره پیج باز میکنه .نمیدونم درست شده یا فیلمشونه.:n14:
نقل قول:
اگر از پنل های مربوطه واردنمیشه با پ اسیاتک تماس بگیرید قائدتا باید همون چیزی باشه که توی ibs استفاده میکردید.
الان پینگ و سرعت نسبت به مخابرات چطوره ؟ بیشتره یا کمتر ؟ اگر تونستید یک تست بزارید.
پینگ 4.2.2.4 قبلا 350 -400 بود و اسپید تست باز نمیشدنقل قول:
الان پینگ شده 170 و اسپید تست باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1مگ نامحدود
خیلی بهتر ششششششده
===================================
با چیزی که تو IBS میزدم باز نمیکنه
دوستان اگر متوجه شدید بگید