سلام شما پچ 7 را بریزید اگه نتیجه نگرفتید از پچ 4 استفاده کنید.سعی کنید تنظیمات خود را تغییر دهید و بنچمارک بگیرید از بازی:20:تا به نتیجه مطلوب برسیدنقل قول:
شما سیستمتم بزار.
Printable View
سلام شما پچ 7 را بریزید اگه نتیجه نگرفتید از پچ 4 استفاده کنید.سعی کنید تنظیمات خود را تغییر دهید و بنچمارک بگیرید از بازی:20:تا به نتیجه مطلوب برسیدنقل قول:
شما سیستمتم بزار.
سلام دوستان گلم.
ببینید من میخوام یه گرافیک 5770 بخرم مخصوصا برای اجرای gta iv حالا گیرم اینه که cpu کم نیست؟
تو بازی کم نمیاره؟اینه :cpu: intel core2dual e4500
البته میتونم تا 5500 اور کلاکش کنم.
منظورم اینه که گرافیک قوی بخرم نکنه بخاطر cpu درست اجرا نشه؟؟؟
پیشاپیش ممنونم:11::40:
آخه شمارشون تو گوشیم نیست............نقل قول:
باید بهشون زنگ بزنی
سلام بازی gta بازی سی پی یو خوریه اگه سی پی یو کم باشه به مشکل بر می خوری.این cpu شما فکر کنم 2.2 ghz است که از حداقل که 1.8 است زیاد بالا نیست پس قطعا بازی با تنظیمات آخر اجرا نمی شود.مگر اینکه cpu شما چهار هسته ای باشد.آنوقت با این گرافیک شاید با آخرین تنظیمات بازی کنید که اونوقت با افت فریم مواجه خواهید بود. رمتون چقدره؟نقل قول:
پس مرغ از قفس پریده:31::31:نقل قول:
مطمئن باش نتیجه خوبی نخواهی گرفت. بایستی برای این بازی ( و به پیشنهاد آفرینندگان بازی ) پردازنده مرکزی چهار هسته ای داشته باشی.نقل قول:
توصیه ی مننقل قول:
سلام دوستان گلم.
ببینید من میخوام یه گرافیک 5770 بخرم مخصوصا برای اجرای gta iv حالا گیرم اینه که cpu کم نیست؟
پیشاپیش ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یه بازی پورت شده ارزش خرج کردن نداره
بهتره بری همون xbox یا ps3 بگیری .................
فکر کنم واسه منم تموم شد دیگه ... رفتم از Dimitry انتقام گرفتم خیلی حال داد :31:
متاسفانه این بازی کلا مشکل داره ... ! :13:نقل قول:
سلام دوستان گلم.
پیشاپیش ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گرافیکم 5770 و سی پی یو AMD دارم، گرافیک بازی رو تا ته میکشه ولی خیلی خیلی کم افت فریم داره که اصلا شاید حس نکنی ! واسه همین Shadow رو روی Low گذاشتم تا این مشکل برطرف بشه ...
ولی متاسفانه گرافیک بازی رو تا تهشم میبری بالا زیاد رنگ و لعابی نداره :13:
دوستان اگه خواستند میتونیم ورژن بازیهامونو با هم یکی کنیم و با هم یه دست آنلاین بزنیم
البته آنلاین gta EFLC به نظرم بهتره چون هم اسلحه های بهتری داره و هم ماشین
پس اگر خواستید آنلاین بزنیم اول برید تو این سایت و برای خودتون یه اکانت بسازید و برنامه اشو هم دانلود کنید:
tunngle.net
شرمنده بچه ها ولی منم با این کارا خودمو عضاب میدادم هی تو فکر این بودم که چه جوری این بازیو تو کامپیوتر بازی کنم ولی
نشد و داغش به دلم ماند تا یه xbox360 گرفتم .... برید یه کنسول بگیرید راحت بازی کنید