شالینه خانوم از اینکه به حرف بهروز توجه کردین
و به سوالات من جواب ندادین شدیدا سپاسگزارم.!!!!(به شدت عصبانیم)
Printable View
شالینه خانوم از اینکه به حرف بهروز توجه کردین
و به سوالات من جواب ندادین شدیدا سپاسگزارم.!!!!(به شدت عصبانیم)
اومدی صد تا بهار دادی به من، همه گلهاشو ميارم واسه تو
اومدی بردی منو به خواب عشق، همه روياشو ميارم واسه تو
اومدی تا دل من تو رو بخواد، من تمناشو ميارم واسه تو
اومدی ماهو آوردی واسه من ، همه شبهاشو ميارم واسه تو
severek ayrilanlar bilirler ayriligiسلام بر همه دوستان. بسیار بسیار خوشوقتم که هفته ای خوب و خوش را با شما گذراندم. از تمامی دوستانی که در این مدت قبول زحمت کردند و در این تاپیک پست دادند نهایت امتنان را دارم و امیدوارم منو ببخشند چون آنچنان که شایسته بود نتوانستم پاسخ سوالات عزیزان را بدهم.
severek ayrilanlar yasarlar pismanligi
cok uzak sehirlerde ayni carpar iki yurek
cok uzak bir sehirde beklendigini bilerek
هدیه ای ناقابل برای شما عزیزان دارم ( البته بسیار کوچک و ناقابل ) . برنامه دسک تکست که خودم نوشتم. تصویر گویای کارکرد برنامه هست. فقط دوستان توجه کنند که برای اجرای این برنامه، Microsoft.NET Framework 2 لازم است.
آدرس دانلود برنامه:
[html]http://shalineh.parsaspace.com/DT_Setup.exe[/html]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر از شالينه خانم و هديه خوبي كه گزاشتن . خسته نباشيد . وقتي از سفر بر گشتيد باز هم اينجا بيا لطفا ....
خوب دوستان حدس بزنيد كه نفر بعدي كي ميتونه باشه ؟
ممنون
بهروز
فکر کنم يکي از اين سه نفر باشه: حاج مهدي، پايان، واحد ????
برنامش خوبه ولی حیف که به Microsoft.NET Framework 2 نیاز داره و من ندارم!به سوالا هم خوب جواب دادی .البته به نظر من.فقط خاطره نگفتی!خداحافظ و ممنون.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما در مورد نفر بعد.20 سوالیه؟اگه آره پس به این سوالام جواب بده؟
1- حاج مهدی هست؟(چون خود شالینه خواسته بود )
2- تو جیب جا میشه؟
3 - تو آشپزخونه است؟
4 - عضو جدیده!یا کاربر عادی یا فعال یا حرفه ای یا همکار یا مدیر؟
5- آواتارش چیه؟
6- چند تا پست داره؟
7- چند تا ستاره داره؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیشنهاد برای بهتر شدن انجمن:
از بهروز جان می خواهم که وقتی فال حافظ میزارند لطفا معنا و مفهومش را توضیح دهند.ممنون.
نفر بعدی معلومه دیگه :
واحد ( البته به دلایلی فک نکنم واحد باشه ) ، آقا مهدی ( البته من نفهمیدم آقا مهدی میشن حاج مهدی یا اون یکی مهدی میشن حاج مهدی !!! ) آره خودشه همینه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلاماينم لينك غير مستقيم اين برنامه:نقل قول:
برنامش خوبه ولی حیف که به Microsoft.NET Framework 2 نیاز داره و من ندارم!به سوالا هم خوب جواب دادی .البته به نظر من.فقط خاطره نگفتی!خداحافظ و ممنون.
کد:http://www.forum.parsieditors.com/showthread.php?tid=33
اين برنامه 22 مگ حجم داره . در سايت مايكروسافت هستش . مي تونيد داون كنيد
با تشكر مجدد از شالينه خانم
منتظر باشيد امشب نفر جديد رو معرفي كنيم
ممنون
بهروز
ایول شالینه جان کپی سورس.
موفق باشی و آخرشم نگفتی چرا امیر بدبخت رو اذیت کردی.
هواپیمات سلامت و پر از نفت باشه.
بای.
با اجازه دوستان كمي زود تر صندلي نشين امروز رو معرفي مي كنيم
و اما صندلي نشين اين هفته ما
فكر ميكنيد كي باشه ؟
بله دوستمون با نام كاربري
payan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه تاپيك زيباي نقد كاربران پي سي ورلد رو راه انداختند .
جالبه كه بهتون بگم قراره من از فردا مهمان تاپيك اين دوست عزيزمون باشم و نقد بشم .....
اجازه بديد كه اولين سوال رو از ايشون بپرسم
شما كارهاتو خودت انجام ميدي يا اينكه همش ميندازي گردن اين و اون ؟
چقدر به فكر كمك كردن به ديگران هستي؟
رفتارت با حيوانات چطوره؟
ممنون
بهروز