سلام دوستان
من آزاد پلیمر میخونم
58 واحد پاس کردم میخوام تطبیق بدم کاردانی بگیرم برم دنبال سربازی یا یه کاری چند واحد دیگه باید پاس کنم؟
با تشکر
Printable View
سلام دوستان
من آزاد پلیمر میخونم
58 واحد پاس کردم میخوام تطبیق بدم کاردانی بگیرم برم دنبال سربازی یا یه کاری چند واحد دیگه باید پاس کنم؟
با تشکر
سلام
من این ترم فارغ التحصیل میشم و 26ام آخرین امتحانم هست. میخواستم روند فارغ التحصيلی رو بصورت خلاصه بدونم.شرایطم هم اینه که معافیت تحصیلی هستم و امسال هم میخوام کنکور شرکت کنم. سوالم اینه که بعد از فارغ التحصیلی 6 ماه فرجه دارم یا یک سال؟
Sent from my GT-I9305
لطفا یکی راهنمایی کنهنقل قول:
دروس پیش هم حساب میشن یا نه مثل ریاضی پیشو...
دوستان من اصول حسابداری3 امتحان دادم و نمیدونم قبول میشم یا نه.نمرشم به این زودی نمیاد.حالا برای ترم تابستون من این دروسو بردارم و بعدش مشخص بشه اصول3 رو پاس کردم چه اتفاقی میفته؟اگر سر امتحانش نرم غیبت میخورم و نمره ی قبلیم منظور میشه؟
@Йeda
@farshidshd
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من این ترم شعر و ادبیات 1 رو همنیاز کردم ((شعر رو ترم پیش حذف کردم و پیشنیازه ادبیات 1ـه))
حالا با توجه به اینکه نیمسال دوم هستم، اگه شعر (که پیشنیازه) رو بیفتم، ادبیات هم میفتم ؟؟؟
ماده 23 دانشگاه آزاد میگه : در صورتی که دانشجو از یک یا چند درس پیشنیاز نمره قبولی کسب ننماید و یا برابر مقررات در کلاس های درس یا دروس پیشنیاز شرکت نموده اما سر انجام آنها را حذف نموده باشد می تواند با نظر گروه، آن درس یا دروس را با درس یا دروس وابسته در یکی از نیمسال های بعد انتخاب و بگذراند.چنانچه نتواند در درس یا دروس پیشنیاز نمره قبولی کسب کند یا آن را حذف نماید نمره درس یا دروس پیشنیاز و همچنین درس یا دروس وایسته(اعم از قبولی یا ردی)حذف می گردد.
تبصره 1- نیمسال آخر سال تحصیلی از این قائده مستثنی است.
بستگی به سنوات تحصیلی داره و این که ترم چندم فارق التحصیل شدین مثلا اگه سنوات 10 ترم باشه و شما ترم 8 فارق شدین تا اخر ترم 10 معافیت تحصیلی دارید ولی بهتره از دانشگاه بپرسیننقل قول:
سلام دوستان
درس a پیش نیاز درس b هست
حالا من b رو پاس کردم ترم قبل ، البته درس a رو قبل تر داشتم امتحان ندادم
حالا این ترم a رو دوباره میخوام حذف کنم البته تابستون میگیرمش حالا درس b که حذف نمیشه؟
لطفا زود کمک کنید درس سختیه باید زود تصمیم بگیرم امتحان بدم یا حذفش کنم
با تشکر
درود بر شما....نقل قول:
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم در صورت هم نیاز کردن دروس و پاس نکردن پیشنیاز،به میزان 2 ترم برای پاس کردن درس پیش نیاز فرصت دارید.
درود بر شما....
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم در صورت هم نیاز کردن دروس و پاس نکردن پیشنیاز،به میزان 2 ترم برای پاس کردن درس پیش نیاز فرصت دارید.
بچه ها توجه کنین که اکثر دانشگاه ها از سیستم سما و سیستم گلستان استفاده میکنن و به دلخواه توش تغیراتی هم اعمال میکنن. همه قوانین مربوط به پیشنیاز و همنیاز کاملا اجرا نمیشه. اگر مسله ای با جزئیات زیاد هست حتما از آموزش دانشکدتون بپرسین.