اگه میتونی 30 تومن هزینه کنی خوب سرویس art1 بگیر که دیگه نگران حجم نباشی و علاوه بر دانلود شبانه پنجشنبه و جمعه هم رایگانه و بهتره...نقل قول:
(نه منطقه مخابراتی فکر نمی کنم تاثیر داشته باشه)
Printable View
اگه میتونی 30 تومن هزینه کنی خوب سرویس art1 بگیر که دیگه نگران حجم نباشی و علاوه بر دانلود شبانه پنجشنبه و جمعه هم رایگانه و بهتره...نقل قول:
(نه منطقه مخابراتی فکر نمی کنم تاثیر داشته باشه)
نقل قول:
توی سرویس ( art 1 ) با سرعت 16 نهایتا باید کانکت بشه .حالا ممکنه شانسم بگیره 512 بهم بده یعنی
50-60 k کانکت بشه؟ یعنی این شانس ربطی به eco یا art نداره؟
اگه art 128 بگیرم حداکثر میران دانلودم به طور میانگین بیشتر از زمانی هست که eco 512 دارم یا نه؟
یعنی میزان دانلود کدوم سرویس بیشتره؟
eco 512 یا Art 1 یا Eco 128 ؟
نقل قول:
سلام
خوشم مياد از طرز صحبتت
مشخصه منطقت زياده.
كاملاً هم درست ميگي.
بذار يه پله وارد جزئيات بشيم.
براي شما سرعت اينترنت بيشتر ملاكه يا ترافيك حجمي بالا؟
ببين از اونجاييكه من اول از همه به سرعت بالا نياز دارم و در وهله بعد، حجم ترافيك بالا و از همه مهم تر پايدار بودن اينترنت در 24 ساعت، اومدم شاتل رو انتخاب كردم و سرويس ART5 رو گرفتم كه ماهيانه 65 هزار تومن دارم براش پول ميدم.
كلاً سرشت من جوريه كه همه وسالي كه دارم ازشون استفاده ميكنم، در حد خودشون بايد به نحو احسن كارشون رو انجام بدن.
براي من بارها پيش اومده كه تو زمان خيلي كم ميبايست دنبال فايلي باشم و بعد هم دانلود كنم و ببرمش. من هم هزينه بالا رو دارم تو اين مواقع استفاده ميكنم.
هيچ وقت هم فرصت اين رو ندارم كه مثلاً فايلي رو كه ميخوام دانلود كنم، بذارم ساعت 1 شب به بعد، كه رايگانه.
اگر فاميل خودم از من مشورت بخواد:
اگر تو كار دانلود نيست و فقط وبگرديه --> ECO512
اگر تو كار دانلودهاي مكرر و استفاده زماني زياد از اينترنته --> تا هر چقدر كه بتونه هزينه كنه سرويس هاي بالاتر ART
بعد نيست سرعت اينترنتي رو كه سر كار استفاده ميكنم ببينيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنونم.:20:نهایت استفاده من از اینترنت 3-4 ساعت در شبانه روزه.درضمن با با وب گردی هم ادم بدش نمی آد یه ناخونکی به دانلود بزنه.سرویس eco 512 با روزی 100 مگ دانلود (ترافیک 3 گیگ در 1ماه) ودانلود شبانه
1000-1200 مگ در یک ماه چیزی در حدود حداقل 30 گیگ میده ولی سرویس( art 1 (128 با روزی 400 مگ(ترافیک 12 گیگ در 1 ماه) و دانلود شبانه + روزهای تعطیل چیزی در حدود 25-24 گیگ میده/
حالا با توجه به همه چیز (پول+ سرعت دانلود + ترافیک و....)سرویس eco 512 بهتر نیست؟
این سوال رو میپرسم چون دوستمون در پست قبلی گفت سرویس art1 نسبت به eco 512 بهتره؟
شما الان با art 5 ماهی چند گیگ دانلود دارین؟
در ضمن ممنون میشم یه توضیحی در مورد این سرعتت بدی 8.29 mb/s ؟
برادر رنقل قول:
از من میشنوی eco 512 بگیر کارتو راه میندازه من شبی 2 تا فیلم میگیرم همه ی کارهام رو هم انجام میدم
بازم وقت زیاد میآرم سویس art برای موسسات یا کسانی که مثا دوستمون کار دارن به درد میخوره به غیر این
پول ریختن بیرونه.
از راهنماییت ممنونم. چندتا سوال داشتم. تصمیم تا به الان با نظرات دوستان eco 512 هست:20:نقل قول:
1-eco 512 برای ماه اول چی بگیرم بهتره : 1ماهه (3گیگ) یا 3ماهه( 5گیگ) ؟
(البته نظر یکی از دوستان رو در پست های قبلی رو در دیدم ولی هرچه این نظرات بیشتر باشه تصمیم گیر راحت تره)
2-سرعت شما چقدره (min-max-average) برای من میانگین سرعتتون خیلی مهمه.
3- در یک ماه چه میزان دانلود دارین؟
4 - وب گردی به میزان 2-3 ساعت چه میزان از ترافیک رو(مثلا 3گیگ)به خودش اختصاص میده؟(فقط وب گردی و پیدا کردن لینک دانلود نرم افزار -فیلم -موسیقی-....)
5- دم شما گرم:11:
دوستان خواهشا جواب منو بدین
من چند وقته که سرعت دانلودم 0 میشه
و تا یه بار قطع و وصل نکنم وصل نمیشه
نمیشه یه کاریش کرد که درست بشه؟
مثلا شب میزارم دانلود شه، 1 ساعت بعد دیگه قطع میشه تا صبح
الکی سیستم روشنه
لطفا راهنماییم کنید
من ساکن اصفهان هستم
مرسی
مارك مودمت چیهنقل قول:
دوست اصفهانی
موفق باشید
نقل قول:نقل قول:
نظر شخصي من اينه كه بين ECO512 و ART1 ، همون ECo512 خيلي بهتره.
دانلود هاي من هم اينطوري نيست كه در طول ماه از تمام ترافيك حجميم استفاده كنم.
من 700 مگ فايل رو در عرض 3:30 دانلود ميكنم.
هر چي هم بخوام دانلود كنم واقعاً تموم بشو نيست.
ولي متاسفانه قيمت اين سرويس برام خيلي گرون در مياد.
سرعت دانلود من كم و زياد نداره. هميشه حدود 54KB/s هست. جز مواقعي كه شاتل قاط ميزنه و نوسان شديدي چيزي پيش مياد كه به پشتيباني زنگ ميزنم و علت رو برام توضيح ميدن.
منم چون خيلي Gentleman هستم :biggrin:، دعوا و مرافعه راه نميندازم.
اون سرعت فضايي رو هم كه ديديدن در سر كار هستش.
يه چيزي تو مايه هاي DSL8000 ميشه.
سرعت دانلود قدري بيشتر از 1MB/s ميشه.
و اما با توجه به نيازهاي شما پيشنهاد ميكنم ECO512 يك ماهه برداري.
اگر ديدي ارضات نميكنه بعداً ميتوني نوع سرويس رو عوض كني.
چون ECO به ART رو راحت انجام ميدن
من بازم سوال برام پیش اومد
اینکه مودم کدوم خوبه اخه تو سایت شاتل 2 تا زده
بعد اگه کسی این اکو128 رو بگیره و شارژش تموم شه و به مدت 2 ماه شارژ نکنه برای بعدش مسائله ای نیس؟ یعنی میشه بازم شارژ کرد دیگه؟