سلام علیکم :n02:نقل قول:
عجب بد شانسه این پسر عموــی من :n09: یادمه قبلنا می افتاد اواخر مهر ماه از شانس این بدبخت افتاده جلوتر :n02:
مرکز نمره درس ترم گذشته منو تایید نمیکنه پاشه بیاد جواب سوالای سخت رو بده محاله :n09:
دمت گرم :n16:
Printable View
سلام علیکم :n02:نقل قول:
عجب بد شانسه این پسر عموــی من :n09: یادمه قبلنا می افتاد اواخر مهر ماه از شانس این بدبخت افتاده جلوتر :n02:
مرکز نمره درس ترم گذشته منو تایید نمیکنه پاشه بیاد جواب سوالای سخت رو بده محاله :n09:
دمت گرم :n16:
:n02:نقل قول:
خبر خوبی بود :n08: ... خیر ببینی جوون
دوستان دوتا سوال داشتم.اگه کسی به هر دلیلی نتونه تا 14 شهریور انتخاب واحد کنه زمان دومی هم برای اینکار هست؟مثل همون حذف و اضافه؟
و اینکه مثلا کسی زمان انتخاب واحدش رو سایت زده 9 شهریور.یعنی این شخص از 9 شهریور تا پایان روز 14 شهریور میتونه انتخاب واحد کنه؟
نقل قول:
سلام
بله ، اگه در زمان اصلی انتخاب واحد نکنی ، میتونی زمان حذف و اضافه اینکارو انجام بدی ( بهتره موعد مقرر انتخاب واحد کنی ، ممکنه ظرفیت درس ها پر بشه و ... )
به طور رسمی ، از زمان شروع انتخاب واحد 72 ساعت ( 3 روز ) زمان انتخاب واحد داری ... ولی همیشه بعد از این زمان هم دوباره سایت باز میشه !نقل قول:
مدت زمان انتخاب واحد هر دانشجو۷۲ ساعت بعد از زمان تعیین شده برای دانشجو می باشد
سلام
دوستان دوره جدید ثبت نام برای کاردانی از چه زمانی شروع میشود و آیا دفتر چه را هم الان دادن که اسم رشته ها و شهرها در آن آمده باشد و اگر هنوز دفتر چه را ندادن آیا لینک دفتر چه مربوط
به ثبت نام دوره قبل را دارید ؟
ممنون
خداحافظ
پیام نور کاردانی ندارهنقل قول:
یعنی مثل دانشگاه علمی کاربردی - کاردانی نداره ؟ یا معادل داره ؟ مثلا کسی که دیپلم داره نمیتونه شرکت کنه در پیام نور ؟ چون چند تا از دوستام دیپلم معمولی مدرسه یا هنرستان داشتند و الان در پیام نور هستند
چون در دانشگاه علمی کاربردی که دارم ثبت نام میکنم اما گفتم اگر اسممون در نیامد در دانشگاه پیام نور هم ثبت نام کنیم و دیر نشود
میشود توضیح دهید ؟
نه کاردانی نداره فقط کارشناسی و ارشد .معادلم نداره درصورتی معادل میده که نصف واحدها پاس کرده باشی و انصراف بدی .باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشید .دیپلم قبول نمیکنه شاید اونا دوباره برای رشته دیگه دیپلم و پیش دانشگاهی گرفتن
مثل اینکه شروع انتخاب واحد از 7 شهریور به 9 شهریور تغییر پیدا کرد.درسته؟حالا 9 شهریور تا همون 14 شهریور؟
نقل قول:
به نقل از پیام نورنا :
تا کی مشخص نیست ، ولی برای هر دانشجو 72 ساعت زمان میدن !نقل قول:
به دلیل تغییر تاریخ امتحانات در سایت گلستان ، تاریخ آغاز انتخاب واحد به 9 شهریور 92 تغییر پیدا کرد