با سلام دوستان .
پینگ سرور ایران برای من 60 تا 70 هست و مثل سابق هست ولی پینگ سرور خارجی 370 هست در صورتی که قبلا حول 250 تا 280 بود برای شما هم این طور شده ؟
Printable View
با سلام دوستان .
پینگ سرور ایران برای من 60 تا 70 هست و مثل سابق هست ولی پینگ سرور خارجی 370 هست در صورتی که قبلا حول 250 تا 280 بود برای شما هم این طور شده ؟
دوست عزیز فرصت کردی تست سرعت با سرور خارجی بگیر نتیجه رو اعلام کن.نقل قول:
الان متوسط دانلود شما با idm تو روز چنده شب چنده؟ ممنون
قبلا هم پینگش همین 350 بود!نقل قول:
پارس آنلایننقل قول:
شاتل
صبانت
تو همون منو خرید حجم بخشنامه رو دانلود کن
از کی شروع کردن به این کار؟! من شاتل رو ۱ سال پیش و پارس آنلاین رو تا ۲ ماه پیش داشتم هیچ کدوم همچین کاری نمی کردن.نقل قول:
از وقتی بخش نامه افزایش قیمت اومد!نقل قول:
گفتن که 25% ترافیک بیشتر به منظور ارسال باید ارایه بشه
آسیاتک فقط قسمت افزایش قیمت رو دیده
با این وضع شرکت های ارائه اینترنت ....
جدیدا شدیدا احساس گوسفند بودن میکنم ... شما هم این احساس رو دارین عایا؟؟
نقل قول:
با IDM تو روز 460 کیلوبایت و آخر شب 380 کیلوبایت و 1:10 نصف شب به بعد، بین 80 تا 100 متغیره. بعد از ظهر یه بار از سرور هلند تو سایت اسپید تست یه تستی زدم که پینگ بالای 320 داد
راستی خدا پدر کسی که IDM رو اختراع کرد بیامرزه. جدا نرم افزار فوق العاده ای برای افزایش سرعت و دانلود راحته :n16:
کلا با وضع ایران احساس بدتر از گوسفند بودنم دارم! گوسفند که خوبه!! خدا به دادمون برسه. آینده اینترنت ملی رو بچسبین :n21:نقل قول:
مرسی.اون یه گیگ رو که کلا بیخیال.یه مگ باید بگیرم.یا نامحدود یا ده گیگ.شرکتهای دیگه و مخابرات فعلا پورت ندارن.آسیا تک داشت که گفت پنجم فروردین انجام میشه فعلا تعطیلیم.الان وایمکس دارم کیفیتش تقریبا خوبه اما قیمتهاش از خیلی از شرکتهای adsl بالاتره.نقل قول:
این خسارته روزی چقدره؟البته فکر نکنم کار من به اونجاها بکشه.
زیر جدول تعرفه ها زده.باید یکیش رو باز کنی.نقل قول:
همه شرکتها هم نوشتند که در تعرفه جاری لحاظ شده و شرکتی بعد از خرید اضافه نمیکنه.این رو دیگه کاربران یه کم قدیمی باید بفهمند که نسبت به قبل تغییر حجمی داشته یا نه!!!!!
نقل قول:
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تعرفه از ترکیب قیمت پایه و قیمت پلکانی، با در نظر گرفتن 25% ترافیک حجمی اضافه بدست آمده است.حداکثر ضریب اشتراک سرویس ها 1 به 8 میباشد.
مخابرات کاملا بگیرنگیر داره.مرکز به مرکز متفاوته.توی شرکتی که هستم (انتهای اشرفی اصفهانی) قبلا مخابرات داشتیم 1 مگ،روی 2 مگ بسته شده بود.با کمترین نوسان.عالی بود ولی یکی دوماه پیش بخاطر برخی مسایل تغییر isp دادیم.نقل قول:
البته شهرستانها همیشه بهتر بوده نمونش همون قزوینیه که سرعتش عالیه.خوبیه تهران فقط اینه که حجمی نشده.
+نقل قول:
عزیزان اگه بدونیم چه حقهایی که ازمون گرفته شده و خودمون خبر نداریم چشامون اینجوری :n04: میشه که یعنی چنین چیزهایی رو یک شهروند، باید قانونا داشته باشه و اصلا به ما نمی گویند!!!!!!!اینترنت که در مقابلش هیچه.........نقل قول:
-----------
راستی only real عزیز،به سرعتهایی که idm نشون میده اعتنا نکن.از dumeter یا همون speedtest استفاده کن سرعت رو واقعی نشون میده.
آقا بشنوید داستان مارو!!!
ما تو شهر ساری خیابون معلم فقط کوچه مارو گرفتن فیبر نوری کردن..فیبر نوری هم اینترنت درست و حسابی ندارن اینجا
همسایم رفته یه خط مسی جدا گرفته که اینترنت بگیره من و اون با هم مشترک اجبارا استفاده میکنیم
تا الان نوین نت داشتیم 1 مگ سرعت دانلود 400 500 بود ولی چون شبانه رایگان رو حذف کردن ما هم عوض کردیم اومدیم آسیاتک 2 مگ گرفتیم الان با افتخار میبینم که سرعت دانلود از 30 بالاتر نرفته!!!!!
تو روز خودشو کشت 60 شد!!!! زنگ زدیم میگن خط خیابون معلم شلوغه همینه....به نظرتون دفترشونو باید رو سرشون خراب کنیم بعد تعطیلات!!؟؟؟