درایور یو اس بی 3 روی لپ تاب یا پی سی نصب شده ؟نقل قول:
Printable View
درایور یو اس بی 3 روی لپ تاب یا پی سی نصب شده ؟نقل قول:
سلام بنده یه هارد اکسترنال wd mypassport 0740 دارم که مدتیه بسیار زیاد کند شده و اصلا برای وارد شدن توش باید 4 تا 10 دقیقه صبر کرد و همینطور برای رفتن توی پوشه هاش همیچنین دیدین فایل ها و پخش اونا که واقعا زیاد طول میکشه 10 و کند و تیکه تیکه پخش میشه و مهمتر از اون کپی کردن که یه فایل 1 گیگی کیلوبایتی کپی میشه و باید 4 ساعت صبر کرد
اینهم تستی که از برنامه hd tune گرفتم ایا درست شدنیه این هارد توسط؟ خودم یا بدم بیرون؟ هزینش چقد میشه واسه تعمیر این مشکل ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنم مگه درایور میخواد؟نقل قول:
بله ، توصیه میکنم از سایت مادربردتان آخرین ورژن درایور USB3 را دانلود و نصب کنید . همچنین توصیه میکنم آخرین ورژن درایور WD SES را هم از سایت وسترن دیجیتال دانلود و نصب کنید و سپس سیستم را یکبار ریستارت کنید .نقل قول:
اگر فایده ای نداشت روشی که در لینک زیر (قسمت Best Solution) گفته شده را هم انجام بدید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه چاره ایی وجود ندارد ؟
سلام .نقل قول:
اگر اطلاعات مهمی روی آن دارید توصیه میکنم در اسرع وقت و تا زمانی که شرایط آن بدتر و اطلاعات آن غیر قابل دسترس نشده از آنها یک کپی بگیرید. اگر هم نمیتوانید کپی بگیرید بفرستید کلینیکهای تخصصی جهت کپی دیتا و تعمیرات احتمالی . استفاده از روشهای نرم افزاری مانند HDD regenerator و یا LLF برای هارد دیسکتان چندان فایده ای ندارد و چه بسا ممکن هست ممکن هست وضعیت آنرا را بدتر کند.
شما اطلاعی از هزینه های تهمیر نداری؟نقل قول:
سلام من یه هادر HDD یک ترابایت دارم، چند وقت بود احساس میکردم بد سکتور داره و با نرم افزار HDD regenerator درست کردم که 21 تا بد سکتورش برطرف شد!
ولی همونجا که داشت میگشت کلی Delay نشون داد چیزی حدود 300 تا!
قبل اون من با هارد مشکل زیادی نداشتم! ولی از وقتی با این نرم افزار کار کردم، الان هارد خراب شده! بعضی فایل ها هستن که وقتی تو درایو باز میکنم، کلا هارد خاموش میشه و سیستم هنگ میکنه تا زمانی که یه بار سیستمو خاموش و روشن کنم!
وقتی هم کامپیوتر رو روشن میکنم ارور S.M.A.R.T میده! مینوسه (Backup, repaire or replace the Hard!)
آیا این هارد درست شدنی؟! لطفا راهنمایی کنین ممنون
نقل قول:
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بفرمایید