بوتراگنیو:رئال با پرس در اوج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش RmadridFC: اسطوره فوتبال اسپانیا خاطرنشان کرده که فلورنتینو پرس می تواند برای بار دیگر رئال ماردید را به اوج فوتبال دنیا بازگرداند.
فلورنیتنو پرس، در یکی از همین روزها، کاندیداتوری اش برای انتخابات پیش روی باشگاه مادریدی را اعلام خواهد کرد و شکل دهی و بازسازی تیم مادریدی، در صدر برنامه های کاری اوست.
امیلیو بوتراگنیو، گلزن برتر و نایب رئیس سابق رئال به حمایت از رئیس سابقش برخواسته و اعلام کرده که در صورت روی کار آمدن پرس، رئال مجددا به روزهای اوجش بازخواهد گشت. بوتراگنیو در گفت و گو با مارکا گفت:«بسیار بعید می دانم که کسی بتواند در انتخابات پرس را شکست دهد. او مرد بسیار باهوشی است و مطمئنم که به خوبی می داند که چه کار کند تا بتواند رئال را به جایگاه شایسته اش در فوتبال دنیا بازگرداند. فلورنتینو درطول دوران ریاستش نشان داده که رئیس توانا و فوق العاده ای است و نمایش های رئال در دوران ریاست او تماشایی بود.هواداران تیم علاوه بر اینکه از تیم عناوین متعدد قهرمانی می خواهند، خواهان آنند که بازیکنان با هیجان و انگیزه به میدان بروند. آنها می خواهند که لیدرهای تیم، شجاع، با دانش، صادق و متشخص باشند.ولی شرایط کنونی تیم رئال تاسف انگیز است، به ویژه دیدارهای احیر آنها. همیشه لازم است که از پرستیژ و غرور باشگاه دفاع کرد و فصل را به بهترین نحو ممکن به پایان برد. »
بوتراگنیو در ادامه صحبتهایش در مورد استفاده از بازیکنان تیمهای پایه ای رئال و جوانان در ترکیب تیم مادریدی گفت:« همه ما علاقه زیادی داریم تا پدیده های جوانی را در ترکیب تیم مشاهده کنیم. این بسیار خوب خواهد بود که ببینی بازیکنان تیمهای پایه ای از زمینها والدبباس به برنابئو می آیند. ولی آنها می بایست بازیکنان توانا و با کیفیتی باشند که بتواند فشاری از سوی 90000 تماشاگر حاضر در ورزشگاه اعمال می شود را تحمل کنند. »
آنتونیو والنسیا به جای کریس رونالدو
به گزارش RmadridFC: آنتونیو والنسیا در تابستان ویگان را ترک میکند و تیمهای بسیاری را خواهان خود میبیند.
رئال مادرید توجه خود را به خرید آنتونیو والنسیا از ویگان جلب کرده و قصد دارد او را بعد از ناکامی در خرید کریستیانو رونالدو به خدمت بگیرد. منچستریونایتد هم خواهان والنسیا است. اولویت رئال در بازار تابستان خرید یک بازیکن کناری است و مدیران فعلی بازی این بازیکن اهل اکوادور را مرتبا به تماشا نشستهاند.
منچستریونایتد توانست رونالدو را راضی کند که دست کم یک فصل دیگر در تیم فعلی بماند. این تیم با وجود داشتن ستاره پرتغالی و چندین بال دیگر از جمله نانی، به دنبال خرید والنسیا نیز هست. هنوز توافقی حاصل نشده و مادریدیها هم با او مذاکره کردهاند و امیدوارند این بازیکن 23 ساله را به اسپانیا بازگردانند.
فلورنتینو پرس که کاندید اصلی ریاست رئال است انتقال والنسیا را تصویب خواهد کرد. این بازیکن سابق الناسیونال در سال 2005 به ویارئال رفت، اما در سه فصل تنها دو بازی انجام داد، و سپس به رکرئاتیوو و ویگان پیوست. قرارداد او با ویگان قرضی است.
اگر راموس بماند هانتلار می رود...
به گزارش RmadridFC: مهاجم هلندی رئال کلاس یان هانتلار از حضور در باشگاه مادریدی راضی نیست و منتظر معلوم شدن وضعیت خوانده راموس است.
هانتلار از اینکه در مقابل والنسیا به میدان نرفت ناراحت است و برای اینکه آینده ی خود را در برنابئو مشخس کند منتظر انتخابات ریاست رئال مادرید است.
هانتلار که در فرصت نقل و انتقالات زمستانی به رئال پیوست , و توانست چند گل را برای این تیم به ثمر برساند ولی باز هم انتظار هواداران را بر آورده نکرد.
با نزدیک شدن نقل و انتقالات تابستانی و انتخابات رئال انتظار می رود که هانتلار در تابستان از رئال جدا شود.
هانتلار در مصاحبه ای در مورد این موضوع به As گفت:"من باید به قرار دادم پایبند باشم و با انتخاب رئیس جدید احتمالا سر مربی تیم نیز تغییر خواهد کرد و من منتظر این هستم "
هانتلار که در مقابل والنسیا که به میدان نرفت, خشمش را در مورد این lوضوع اعلام کرد و گفت:"من در مقابل بارسا با وجود مصدومیت به میدان رفتم ولی در مقابل والنسیا که در سلامتی کامل به سر می بردم و انتظار داشتم که به میدان بروم راموس زوج رائول و هیگوایین را ترجیح داد و اگر راستش را بخواهید من بسیار ناراحت شدم"
قیمت رونالدو 80 میلیون یورو
به گزارش RmadridFC: باشگاه منچستر یونایتد اعلام کرد که اگر رئال مادرید 80 میلیون یورو بابت رونالدو در انتهای فصل به آنها دهد می تواند رونالدو را به خدمت بگیرد.
رئال مادرید که به مدت 1 سال برای خرید رونالدو وقت تلف کرد, در آخر نیز نتایج تلاش خود را در حال دیدن است.
به گزارش EL Pais : رامون کالدرون در تابستان گذشته قرار دادی داخلی امضا کرده است که طبق مفاد قرار داد رئال مادرید می توانست با پر داخت 80 میلیون یورو با رونالدو وارد مذاکره شود اما تنها در خواست منچستر این بود که این قرار داد بعد از قطعی شدن و تا 31 می در روزنامه ها به چاپ نرسد و اگر به چاپ می رسید قرار داد فسخ می شد.
رونالدو با حرکتی که در موقع تعویض شدن در بازی با منچستر سیتس نشان داد سیگنال های جدایی او از منچستر را داد.
در طرفی دیگر ایکر کاسیاس اعلام کرده بود که به جای بازیکنان خارجی مثل رونالدو و کاکا باید بازیکنان بومی مثل داوید ویا و داوید سیلوا به خدمت گرفته شود.
اما پرز به گفته های کاسیاس توجه نخواهد کرد و رونالدو را به احتمال زیاد به برنابئو خواهد آورد.