هیچ کاری نمیکنن ایندفعه هم مثل دفعات قبلیهنقل قول:
از یه منبع موثق این حرفو میزنم
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
هیچ کاری نمیکنن ایندفعه هم مثل دفعات قبلیهنقل قول:
از یه منبع موثق این حرفو میزنم
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نه میشه هفت سال مثلا درنظر بگیر شهریور 89 وارد غیبت شده اول مهرامسال هفت ساله میشه یعنی شش سال تمام میره تو هفت... یه خبر دیگه اینه که 2باره از هفته اول مهر طرح فروش شروع میشه یعنی شما یه سال دیگه صبر کن میره تو هشت سال و میتونی بخری.... جالبه همینظور دارن هرسال طرح فروش 8ساله میزارن یعنی مثلا سال دیگه 96 دوستانی که 8ساله میشه غیبتشون میان میخرن ...سال 97 میگن 2باره 8ساله ها بیان:n09:نقل قول:
سلامنقل قول:
erfan90ir درست می فرمایند ، این سری واقعا فرق میکنه . سری قبل بحث جریمه نبود .
چیزی که ابلاغ کردند به استان ها ، دستگیری ها از 21 شهریور شروع میشه . تا اون روز همه چیز مشخص میشه . چون از هر سرباز جریمه میگیرند واقعا براشون سود داره . خیلی ها هستن که غایبن ، پول دارند و حاضر نیستند بپردازند.
وعده دیدار ما
زندان اوین - بند سربازان فراری و غایب :n09:
خواهشا جو ندید.نقل قول:
پدرشونو درمیارن
الان سرباز فراری رو دستگیر میکنن میبرن یگان حتی دادگاهی هم نمیشه.
دیگه فوقش دستگیریه و پر کردن دفترچه به اجبار
پدرشونو درمیارن :n35:
پ.ن: البته بعید نیست بعد از دستگیری به عنوان جریمه سربازا رو بفرستن برای دفاع از حرمین :n04:
یا خدا :n04:
:n09:
مجلس طرح گواهینامه بدون کارت پایان خدمت رو تصویب کرد و توسط شورای نگهبان هم تایید شد.همین آقای کمالی میگفت این طرح در شورای نگهبان به مشکل برمیخوره اما تایید شد و در نهایت توسط رئیس جمهور ابلاغ شد.
حالا میگن هر سرباز غایبی که برای گواهینامه مراجعه کنه دستگیر میشه.
قانون اینجا معنا و مفهومی نداره.یعنی هر سازمان و ارگانی با توجه به خواسته و میل خودش تصمیم میگیره که چیکار کنه.
خلاصه که من چند روزی میرم سفر و نمیتونم در خدمت مامورین مراجعه کننده باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط من سوالم اینه که چجوری میخوان بیان تو
یعنی اصلا کی در ُ واسشون باز می کنه؟ :n10:
ما خونمون 2 3 تا نورگیر داره،فقط خدا کنه راپل نزنن از توی نورگیر نیان تو :n28:
سلام
از زمانی که فارغ التحصیل میشی یه سال وقت داری تا دفترچه بفرستی. توی این یه سال امکان خروج از کشور وجود داره؟ از نظام وظیفه پرسیدم گفتن آره ولی وقتی دانشجو نباشی از کجا باید نامه بگیری که بتونی بری سفر؟
کسی در جریانه؟
با سلام.
دوستان میخواستم بدونم برداشتن کیسه صفرا با عمل لاپاروسکوپی معافیت دائم داره!؟
با تشکر
رفقا حالا بر فرض خواستم برای خرید اقساطی اقدام کنم، اون کارت پایان خدمت موقت که ارائه میدن چقدر ارزش داره؟ چه مزایایی داره و باهاش میشه چه کارایی انجام داد؟ در حد کارت پایان خدمت دائم که نیست،هست؟
به نظرم بهتره آدم هر چه زودتر تکلیف سربازیش رو مشخص کنه :n31:
مرگ یکبار شیون هم یکبار :n20:
سلام
می خواستم بدونم برای گرفتن معافیت از نوع خرید جریمه معاینه اولیه لازم است؟
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد معافی دوست عزیز
اینجا رو ببیننقل قول:
بند ۱- اعمال جراحی روی کبد، کیسه صفرا، مجاری صفراوی و پانکراس معاف دائم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من 6 سال غیبت دارم میخواستم ببینم اگه الان بخوام دفترچه پست کنم میتونم برای معافی یا معاف از رزمی اقدام کنم یا نه و اینکه چقدر اضافه میخورم
دوستان بنده 30 دی 94 فارغ التحصیل شدم و به من گفتن تا 30 دی امسال وقت دارم درخواست اعزام بدم آیا واقعا تا 30 دی امسال وقت دارم یا یارو همینجوری یه چیزی پروند؟؟؟
شما بعد از فارغ التحصیلی یک سال زمان دارید خودتون رو معرفی کنیدنقل قول:
سلام
1.لطفن در پست های ارسالی تون ادبیات را رعایت کنید
2.سخت بودن یا نبودن خدمت شما دلیل نمیشود که به خودتون حق بدید هرچیزی خواستید بگید
3.اصولن شما اگر خدمت رفته باشید یا نرفته باشید به کسی مربوط نیست و حق ندارید به این دلیل به کسی توهین کنید و ادبیات کوچه میدونی استفاده کنید ...
باز هم میگم به کاربران انجمن ربطی ندارد که خدمت شما سخت بوده و سختی کشیده اید .. بلاخره کسی که دفترچه خدمت ارسال میکنه باید اماده هرچیزی باشه کسی از کسی طلبکار نیست ...
روز خوش
این قسمت خیلی بهم ح*ال داد نیم ساعت داشتم بهش فکر میکردم هردقیقشم یه سناریو جدید تو ذهنم ایجاد شدنقل قول:
حرف دل خودم و خیلیا رو با این کاریکاتور میزنم
خوب
قرار بود امروز برم مسافرت و 3 4 هفته ای نباشم.اما گفتم به خاطر مشکل گوارشی که دارم شاید بتونم معافیت پزشکی بگیرم.واسه همین مسافرت ُ بیخیال شدم و رفتم دکتر و قراره این هفته برم واسه انجام کولونسکوپی.
اگه همونطوری که حدس میزنم و دکتر هم احتمال داد بیماریم کورون باشه از خدمت معافم.البته امیدوارم مشکلی نداشته باشم و حاضر نیستم سلامتیم رو فدای یه تیکه کاغذ بی ارزش کنم و خوب من که در کل قرار نیست برم خدمت و اگه خیلی به کارت نیاز داشتم پول میدم میخرم،ولی ترجیح میدم قبل از هر اقدامی شانسم ُ امتحان کنم.ما که توی جیبمون کلی کارت ویزیت و کارت دعوت و ... داریم،این یه کارتم میذاریم کنار بقیه تنها نباشه :n09:
امروزم هوا خیلی بود از مطب که اومدم بیرون قدم زنان رفتم سمت خونه،همه جا هم امن و امان بود :n10: آقا پلیسه هم توی خیابون داشت به وظایف اصلیش عمل می کرد و سرش توی کار خودش بود! :n39:
نتیجه و جواب آزمایشات رو اطلاع میدم توی همین تاپیک
کسی جواب سوال منو نمی دونه؟نقل قول:
نقل قول:
بند6 – هرگونه اعمال جراحي روي كبد، كيسه صفرا، مجاري صفراوي ، پانكراس و طحال :نقل قول:
الف) همراه با عارضه مزمن غير قابل علاج و ناتوان کننده : معاف دائم
ب) بدون عارضه : معاف از خدمات رزمي
برو تو سایت نظام وظیفه بخش قوانین اجرایی،فهرست بیماری ها رو ببین کامل نوشته
Sent from my C6903 using Tapatalk
سلام دوستان متولد ۷۰هستم سال ۸۹ حدود۱۰ماه کسری گرفتم!ابان اعزامم هست!ولی روی برگ سبز هیچ کسری نوشته نشده حالا باید نظام وظیفه اطلاع بدم یا باید از طریق یگان پیگری کنم؟؟سوال بعدی اینه حالا کسری همون۱۰ ماه هست یا کمتر شده؟؟
سلام من دانشگاه قبول شدم برای ارشد و سرباز هم هستم.دیروز که رفتم برای ثبت نام گفتم به من یک نامه بدین برای تسویه از
پادگان که مسئول ثبت نام گفت که پرینت قبولی سنجش کافیه ّّّحالا من فردا برم پادگان چی کار کنم؟با خودم برم پادگان چی ببرم؟کسی تجربه ی ترخیص داره؟
- - - Updated - - -
سلام من دانشگاه قبول شدم برای ارشد و سرباز هم هستم.دیروز که رفتم برای ثبت نام گفتم به من یک نامه بدین برای تسویه از
پادگان که مسئول ثبت نام گفت که پرینت قبولی سنجش کافیه ّّّحالا من فردا برم پادگان چی کار کنم؟با خودم برم پادگان چی ببرم؟کسی تجربه ی ترخیص داره؟
سلام بله من این هفته ترخیص گرفتم .نقل قول:
اول میروید دانشگاه نامه میدهد به نظام وظیفه . نامه رو میبرید پلیس +10 . پلیس +10 یه نامه میده به پادگان . پادگان نامه میده پلیس +10 . پلیس +10 در نهایت نامه میده به دانشگاه
سربازی وقتی تموم میشه کلی خاطره هاش میمونه
اللن یک ساله سربازی من تموم شده ولی هنوز هزار تا خاطره دارم
خخخخخخخخخ
افتادم نقطه صفر مرزی عراق ،حلالم کنید
:n19::n19::n19::n19:
خدا به همرات داداشنقل قول:
انشاءالله زود تموم شه
Sent from my C6903 using Tapatalk
اگه کسری جبهه بوده قانونش سال 92 عوض شده و کسری ها کاهش پیدا کرده. دوباره باید برا گرفتن کسری اقدام کنید که احتمالا 4-5 ماه بتونید بگیرید.نقل قول:
سلام دوستان
توی پادگان امکانش هست که به صورت قانونی رادیو یا mp3 player برد!؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام من تیروئید پر کار دارم البته هنوز ازمایش ندادم ولی لاغرم و ضعف عظلات دارم!به نظرتون ارزش داره درخواست معافیت پزشکی بدم؟؟قدم۱۷۵ وزنم حدود۶۰کیلو هست!چقدر احتمال معافیت داره؟
سلامنقل قول:
داداش برو تو سایت نظام وظیفه تو قانوناش بخون اگه که قانونی در این زمینه بود اقدام کن ولی اگه نبود الکی وقت خودتو تلف نکن
چرا جواب سوال منو نمی دید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نکنم بهتون معافیت پزشکی هم بدن ! باید ازمایش بدید ! اگه تیروئید مشکل داشت میشه بررسیش کرد ! وگرنه با قد و وزن نمیشه ! دیدم که برای بعضیا معافیت یکساله دادن و بعدش مجدد بررسی کردن پروندشو !
سلامنقل قول:
برادر حتما کسی اطلاع نداره خوب ! بهتر برید از +10 محلتون بپرسید ، هم سریعتره هم دقیقتر !
سلامنقل قول:
رادیو رو دیدم که اجازه میدن . البته به شرط اینکه پایه خدمتی بالا باشه، رادیو فلش و اینجور چیزا نخوره و البته از همه مهمتر هماهنگ شده باشه با فرمانده یا هر کسی که مسئوله !
اما mp3 player خلاف و ابزار جاسوسی محسوب میشه و غیرقانونی هست ! هر مدل و هر تیپیش !
همه ی اینارو یواشکی هم میشه برد تو ! اتفاقی نمیفته غالبا ! فوقش چند روز اضافه !
به صورت قانونی به هیچ وجه امکانش نیست. نه رادیو نه هر چیز دیگه ای. مخصوصا اگر خدمتتون تو پادگان های اصلی باشه که بازرسی و ... خیلی بیشتره مگر اینکه بتونید خودتون مخفیانه ببرید داخل و مخفیانه هم استفاده کنید. خیلی از سربازها هستن که گوشی همیشه همراهشونه اما مخفیانهنقل قول:
نقل قول:
........................
سلام
کلا نیروهای مسلح ما مثل ارتش به نداری خوردن، الان هیچ جوره بی خیال جوان های کشور نمیشن.
خیلی سخت معافیت میدن.
من خودم همه جورش رو دیدم از عقب مانده ی ذهنی گرفته تا کسایی که مشکل قلبی داشتند، همش رو آوردن.
از من میشنوی برو پیش دکتر یا دکترایی که در موقع معافیت نظر نهایی رو میدن.
مشکلت رو بگو، که آیا معافیت پزشکی من رو میگره یا نه؟
اونا هم میگن آره یا نه.
البته اینا یه زرنگی می کنند و میگن شما دفترچه رو پر کن و بفرست تا بعدش برای معافیت پزشکی بشه اقدام کرد.
اینجا نباید فریب بخورید و دفترچه رو بفرستین.
واقعا اگه جسمت مشکل داره، کلا بی خیال این نیروهای مسلح شو که بی هیچ کس و هیچ چیز رحم نمی کنند.
......................نقل قول:
سلام
دوستان زحمت کشیدند و جواب دادن، فقط جهت تکمیل سخن دوستان
ارگانهای مسلح با هم فرق دارند ولی کلا وسایل برقی به غیر از ریش تراش غیر قانونی هست.
البته پادگان با پادگان فرق داره، دژبانی هم با دژبانی فرق داره.
و کلی مسائل دیگه ...
دوستان اگر کسی چندتا مورد مختلف معاف از رزم رو باهم داشته باشه امکانش وجود داره که براش معافیت دائم رد کنند؟
سلامنقل قول:
گاها شنیده میشه که بعضیا میگن با سه تا معاف از رزمی میشه معافیت گرفت و از این حرفا ! اما در عمل مشاهده نشده !! حتی در روز معاینه دکترهای شورا یکی از بیماریهای مشمول رو مشخص کرده و به عنوان دلیل معاف از رزمی مینویسن و بقیه در پرونده ی مشمول بایگانی میشه .
من دیدم فردی رو که 4 تا معاف ار رزمی خورده ولی معاف نشده !
برای دوستانی که پیگیر معافت هستن :
دستورالعمل موجود در سایت نظام وظیفه قدیمی هست ، یکی از دوستان چندین ماه پیش زحمت کشیدن و دستورالعمل رو داخل همین تاپیک گذاشتن که من مجدد ضمیمش میکنم ، مطالعه کنید مفیدتر خواهد بود . البته ممکنه قوانین در چند مورد جدیدا تغییر کرده باشه اما اصول همین هست . از نظر مقطع فارق التحصیلی هم تفاوت قائل میشن و مثلا به دیپلم بسیار راحتتر از یه فوق لیسانس معافیت میدن . این مورد هم شانسی نیست وقانونی هست .
آقا کسی میدونه که الان که من امروز از خدمت برای ارشد ترخیص شدم چه بلایی سر پرونده کسری بسیج من که توی ناحیه هست و داره کارهای اداریش انجام میشه میاد؟
من وقت ندارم و حوصله این همه معاینه رو ندارم
لطفا بکید بررای خرید خدمت احتیاج به معاینه است؟
قبلا برای عکس کارت پایان خدمت عکس با لباس نظامی اجباری بوده حالا نمی دونم معاینه اولیه لازمه برای خرید خدمت؟