i love you parsonline :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
i love you parsonline :n12:
این مشکل برای کسی پیش اومده که وقتی کانکت میشی هیچ سایتی باز نمیشه ولی دانلود میشه کرد ؟
proxynova.comنقل قول:
همین شب که این عکس رو گذاشتم، کلا 1 گیگ هم نگرفتم ! :|
مرگ بر هرچی جاسوس و جاسوس صفته:n25:نقل قول:
منم شبی که سرعتم رو گفتم، سرعنم زیر 100 اومد!!:n21:
بعداز 3 روز لینکم برگشته خود به خود شرکت هم میگه ما که مشکلی نداشتیم همه چیز اوکی بوده و زیر بار گندکاریشون نمیرن.
امروز سرویسم تمام میشه دیگه عمرا برگردم این شرکت.
من که جز مشترک های پرمصرف بودم هر ماه نزدیک 60-80تومن سرویس 2مگ و شارژ اضافم بود میرم جایی خرج میکنم که آدم باشند.
تو لحظه که دارم این پست رو مینویسم
پرش لینک دارم
تلفن و بقیه چیز ها رو هم از برق کشیدم
اما کماکان ادامه داره
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام. من تازه واردم یه سوال داشتم میخواستم دوستان هرکسی میدونه کمک کنه . میخواستم بدونم چطوری میشه فهمید خط تلفن من رو چند بسته شده و میشه تا چند گذاشت ؟؟
چه خط عالییییییییییییییی:n18:
کجایین شما ؟ خود مخایرات؟
دوستان اینجا جاش نیست ولی برنامه ایی سراغ دارید که بتونه 40 گیگ فیلم رو برام بازیابی کنه با سرعت بالا ؟
Sent from my GT-I9300
میشه لطف کنید جواب منو بدید ؟ ممنون میشمنقل قول:
وضعیتتون عالیهنقل قول:
خططتون روی4 مگ بسته شده
فکر میکنم تا خیلی بالاتر از اینم بکشه
من نمیدونم سوالم درسته یا نه ولی میخواستم بدونم سرعت دانلود با این خط باید چند باشه ؟ الان تو روز 420تا 450 سرعتم هست ایا نباید بیشتر باشه ؟نقل قول:
سرعت که اصلا حساب و کتاب نداره
من 512 دارم وخطم رو 9 مگ بسته شده سرعتم توی روز نهایتش 300 متوسط 150
شبها هم که20 هست سرعتم به خودشون شکلیت کردم 195 شکایت کردم رفتم کلوپ وزیر شکایت کردم مدارکمو فرستادم گفتن کی پیگیری میکنن
شما چه سرعتی خریدین؟
نقل قول:منم سرعتم زیر 100 اومد بعد از گذاشتن عکس:n21:نقل قول:
من 512 شبا هم 60 تا70 بیشتر سرعت ندارم .نقل قول:
رو 11 بسته نشده ها :|نقل قول:
رو 4ــه :| ( Rate )
دوست عزیز خط شما رو 4 مگ بسته شدهنقل قول:
حداکثر تا 11 مگ هم جواب میده
4 مگ هم که دیگه تا حدود 500 سرعت میده
چطوری میتونم بیشتره 4مگ بزارم . و به نظرتون رو چند بزارم بهتره ؟نقل قول:
اگه پارس هستی باید زنگ بزنی پشتیبانینقل قول:
پارس حداکثر خط رو روی 9 مگ می بنده
بگو خطتت رو روی 9 مگ ببندن
اره من اشتیا کردم :n02:
ممنون:n16:نقل قول:
از شما هم ممنونم:n02::n16:نقل قول:
والا معلوم نیست فازش چیه ! :n02:نقل قول:
اره شما زنگ بزن بگو پهنای باندتو تا 9 مگ باز بزارن !نقل قول:
یه سوال واسم پیش اومده اون هم اینه که : الان از 4مگ به 9 مگ تغییرش بدم سرعت دانلود شبانه هم تغییری میکنه یا هیچ فرقی نمیکنه ؟؟:n13:
بستگی داره که شرکت بخواد با سرعته بالا بگیری یا با سرعته پایین بگیری ! :n02:نقل قول:
snnar خططم تا 9 مگ میکشه بنظرتون ؟؟؟
اها متوجه شدم :n06: پس بازم با همون سرعت لاک پشتی باید سر کنیم شب ها :n01:نقل قول:
من تعریف صبانت را شنیدم : به نظره شما بهتر نیست بریم اونجا ؟
و اینکه من دستور تخلیه بدم چند روزه خطم ازاد میشه ؟
والا منکه صبانت ندارم که بگم خوبه یا بد :n02:نقل قول:
ظرف 72 ساعت باید تخلیه کنن ولی اینا 1 هفته و نیم طول میدن ! :n03:
دوستان سلام.
من زنگ زدم پارس آنلاین یه سرویس گرفتم با مودم شد 300 تومن بعد 2 هفته که نیومدن وصل بکنن الان زنگ زدم گفت خطتون فیبر نوری و نمیشه وصل کرد.
گفت باید بری یه خط مسی بگیری .یا اینکه کلا کنسل کنی . بعد حقیقتش من ترسیدم بگم کنسل گفتم 100% میگه خوب پول مودم رو کم میکنم 200 تومن بر میگردونیم ..
واسه همین گفتم یه مشورت بگیرم از شما. الان کنسل کنم مودم رو چه جوری پس بدم بهش؟ یعنی اونا میان تا دم محل ما دوباره پول رو بده و مودم رو پس بگیره؟ یا اینکه کلا وقتی مودم میدن دیگه پس نمیگیرن؟ مال خودمم نیست مال فامیل روم نمیشه بگم ضرر کردی مودم باد کرد رو دستت.
یه راه یبه ما نشون بدید :n14:
بگو اون موقع که من میخاستم بخرم چرا نگفتین خطم فیبر نوریه.نقل قول:
من الان این مودم بدردم نمیخوره و میخام برم وایمکس بگیرم.
اگر هم دیدی پس نمیگیره و دبه میکنه یه شکایت بزن تو سایت 195
آقا پارس آنلاین چند روزه گند زده واسه من.
سرویس 2 مگ داشتم قبلا سرعتم تو روز از 700-800 پایین تر نمیومد ... چند روزه تو روز همون 200 هم به زور میده. زنگ زدم گقتن که پهنای باندمون تموم شده تو مرکزتون دیگه از Burst نمیتونی استفاده کنی.
بعد از 6-7 سال واقعا دیگه خسته شدم که نمیان یه سرعت ثابت بهت بفروشن و با توجه به همونم پاسخگو باشن ... سرعت لاک پشتی شب ها هم که یه طرف رو مخه.
تصمیم گرفتم برم صبا نت 12 مگ بگیرم. فقط نمیدونم پینگش با پارس آنلاین (تو دوره ی اوجش البنه) قابل مقایسه هست یا نه؟ خوراک من آنلاین استریمینگه اصلا دانلود مهم نیست واسم.
کسی میدونه صبا وضعیت چطوریه؟
بله بخوبی میکشه همین الانم رو 9 مگه فک کنم تا 15 هم جواب بده.نقل قول:
آره برای من شب توی ساعت رایگان اینجوری شده بود... نفهمیدم دلیلش چی بود... اولش فکر کردم مال DNS هستش... ولی نبود.....:n13:نقل قول:
یه چند روزی هر چند دیقه یه بار پرش لینک داشتم الان یکی دوروزی هست که تا کریو رووصل میکنم لینکم میپره
اخه چه ربطی دارن اینا به هم :n17:
سلام بچه ها یک سوال
این قسمت گزارش مصرف چطوریاس همینجوری فله ای هروز و میزنه بدوم جمع ماه و... ؟ یا من چون مثلا نامحدودم اینجوریه الان باید ماشین حساب بردارم آپلود و دانلود و جمع کنیم هروزو باهم تا ببینم چقدر مصرف داشتم؟؟ آخه این چه وضعیه!!!:19::n29:
مجموع مصرف هر دوره رو توی تاریخچه اشتراک میزنهنقل قول:
یه سوال از دوستان دارم:خط من نویز شدید داره که فقط 2 مگ رو مکشه تازه روی همین هم ، snr روی 11 هست،پارس آنلاین گفت ببر سر خط ببینیم که اونجا هم نویز داره،اونجا دقیقا همین بود،گفت برات تیکت می زنیم،به نظر شما درست م کنن،شما چه پیشنهادی دارید من انجام بدم؟چی کار کنم خطم 4 مگ رو بکشه
خط من :
SNR margin Upstream : 19 db Line Attenuation Upstream : 30 db رو 2 مگ
SNR margin Downstream : 11 db Line Attenuation Downstream : 52 db
بگو رو 4مگ واست ببندن اگر لینکت پرید نمیخواد بگی دان استریمو پایین بیارن بزار رو g.dmit چون مودما اعداد واقعی رو نشون نمیدن ممکنه رو 4مگ ببنده ولی snr رو همین 11بمونه اعداد واقعی رو پشتیبانی در حالی که مودمت روشنه میتونه ببینهنقل قول:
من خودم موقعی که رفته بودم نمایندگی باسه ثبت نام این مورد رو به چشم دیدم که یک خانمی ثبت نام کرده بود و مودمم از خود شرکت گرفته بود ایسوس بود فکر می کنم مثل اینکه خطشون مشکل داشت اومده بود نمایندگی مودمو داد و پول و پس گرفت 170 80 تومن بود فکر کنم البته یه رسید دست نوشته خود طرف ازش گرفت بدون هیچ گونه مشکلینقل قول:
البته باسه خودمم قبلا همچین مشکلی پیش اومده بود اما مودم نگرفته بودم بدون هیچ مشکلی پولو پس دادن