من 3 تا روستا باربارينو نوبل كردم اما تو منطقه فقط امتياز 2 تا رو برام حساب ميكنه.
يعني نوشته:
Villages:2
Total Villages:3
دليلش چيه؟
Printable View
من 3 تا روستا باربارينو نوبل كردم اما تو منطقه فقط امتياز 2 تا رو برام حساب ميكنه.
يعني نوشته:
Villages:2
Total Villages:3
دليلش چيه؟
حسین جون باید صبر کنی تا بیان
مگه بربری رو هم میشه نوبل کردش ؟
اگه بر بریو نوبل کنی از بر بری بودن در میادش ؟
والا ما كه نوبلش كرديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه بربری رو هم میشه نوبل کردش ؟
اگه بر بریو نوبل کنی از بر بری بودن در میادش ؟
از بربرينم دراومده
صفا،صفا،صفااااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیدونم چی بگم.این اشک شوقه که تو چشام جمع شده.تبریک میگم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام یه نفرو فارم کنم یارو رو اسکاتش کردم دیدم نوبل من هم داره حالا هیچ جوری نمیتونم از این نوبل من برا خودم استفاده کنم؟
به افتخار صفا که 3ومین ایرانی هست که رنک1 رو تجربه کرده
برید از هر چی پستش که پیدا میکنید تشکر کنید :31:
احتمالا افر گذاشتی برو توی Your offer یه سری بزن !نقل قول:
منم تبریک میگم
اینم اسامی افرادی که بازیو بهم یاد دادن:31:که دست همشون درد بگیره برا اینکه معتادمون کردن:
صفا
مصطفی
هادی و...:31::31::31:(دیگه یادم نمیاد حالا یادم اوم ادیت میکنم:31::31:)(هادی به جز یه کمک بزرگ دیگه هیچ کمکی نکرد:31::31:)
مارم تحویل بگیرین ghazaleh366
غزاله خانوم/اقا کدوم ورلد هستید ؟نقل قول:
مصطفی خوبی مارو کلی خندوندینقل قول:
اول میگی غزاله خانوم بعد میگی اقا تو کدوم ورلد هستید:16:
اخه اصولا از اسم کاربر نمیشه فهمید طرف کیه !!!! شاید یه بنده خدایی از اسم غزاله خوشش اومده باشه اسم کاربریش غزاله باشه !!!!نقل قول:
به خاطر همین مصطفی زد آقا/خانوم یعنی یا اقا یا خانوم !!!!!
بابا تفسیر اخه چه پسری برا اواتارش عکس عروسک میزاره مردم بهش بخندن دختره دیگهنقل قول:
:27::27::21::27::27::21::27:
بلاخره آدم باید سرسنگین باشه دیگه !!!!! :27::21:و در ضمن حواسش به همه جای کار باشه !!!!نقل قول:
این قدر هم اسپم نده !!!!
:27::21::21:نقل قول:
این قدر هم اسپم نده !!!! نم
نمیشه:27::21:
باز آمد بوی پست 27000 باز آمد بوی اسپم های فراوان !!!!
می گم برای این که بخوایم از خود تریبال پریموم بخریم با پی پال می تونیم این کار رو بکنیم ؟؟؟؟ pay pa l
فکککککککک کنم باید کردیت کارت credit card داشته باشی.
اوه اخه یه pay pal مفتی گیرم اومده بود گفتم چی کارش کنم !!!!! بشنو ولی باور نکن !
خدا رو چه دیدی شاید رفتم اکنت رپید گرفتم !!!!! بازم بشنو ولی باور نکن !!!!
میشه با پایپال
روش اصلیش همینه پایپاله
فقط یه 5پوینتی از طرف من به صفا بده :دی
من از pay_pal_ir پنج پوینت 5000 تومن خریدم 3 پوینتش مونده البته خودش دیگه نمیفروشه.
آره یه میل دیگه داد
الان یادم نیست
مال جیمیل بود
تایید میشه انشاالله دستشون اوف بشه:31:نقل قول:
بزودی :31:نقل قول:
گفتم دیگه ترایب ۱ k62
ترایب ~IMP~
---------------------
صفا جون دمت گرم :8::10:
بزودی منم میام دوم نمی زارم کسی به رنکت چپ نگاه کنه :31:
قربون بروبچ ,
شرمنده کردید , ایشالا رنک یکی شماها :دی
شرمنده یه چند وقتی دچار کمبود وقت بودم یکم کم اومدم , ایشالا به زودی دوباره آغوش گرم آنلانی ها برمیگردم
بوسسسسس
چرا ورد 12 کم میان بازی کنهاش......مثلا dohol va bahlool چرا انقدر رنکشون پایین امد.........ترایب الیت با تی دی مرج شد؟؟؟
بعد از قرن ها تو 12 رفتم شکه شدم
یک تصویر زیبا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه هه هه:20:
ایول Safa64
یه امضا به ما میدین؟!!!!
این دیگه چی بید ؟نقل قول:
ویرایش :
دیدمش
LoL صفا حتی اسمت توی Help هم رفته !!! منم می خوام رنک 1 بشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا صفا ...
منکه میگم فردا پس فردا میبینم صفا رفته 20:30 داره اونجا درباره تریبال وارز صحبت میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از اساتید بزرگوار میدانند که Bonus Village ها برای چی هستن ؟ یعنی روستاهایی هستن که چی شدش ؟
اینم که عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفا جان تبریکات زیادات
+
بلک لرد من هم نمیدونم! بهرحال روستاهای خوبی هستن :دی
+
اسپم و تخریب نظم انجمن!
خب میشه بیشتر توضیح بدی ؟ :31::13:نقل قول:
روستاهای جایزه هستن
چرت ترین سیاست ترایبال وارز
1 _ ارتاس منظورت از جایزه چیه ؟ چیجوری جایزه میدن ؟
2 _ راستی میشه جایزه یی هارو نوبل کردش ؟
3 _ بربری هم میشن ؟
یعنی روستاهاییه که مثلا 10% بیشتر چوبش رشد میکنه
یا 10% انبارش بیشتر جا داره
یا ...
اینا همونطور که از اسمشون پیداس بونوسن دیگه
سوال نداره !!!
معمولا روستا هارو یوزرهایی که ثبت نام می کنند بوجود میارن ولی بونوس ها خودشون ایجاد می شن برای کمک به کاربرا که هم می تونند غارتشون کنن و هم می تونن نوبل کنند
وقتی نوبلشون می کنی خیلی ضایع می شه
زیر روستات یه سایه طلایی رنگ می مونه و تا آخر معلومه که یه bonus village رو نوبل کردی lol
من که هیچ وقت باربرینها و بونوس ها رو نوبل نکردم و نخواهم کرد
بربری رو هم نوبل کنی بازم ستاره میادش یا ماه ؟ LoOl