تو تنظیمات تب Voice چک کن ببین صدای میکروفونت باز باشه. همونجا جای تست هم داره ببین اصلا صدا داری داخل بازی یا نه. فکر نمیکنم هکی وجود داشته باشه که بتونه تالک اضافه کنه تو سروری که بستست!
Printable View
تو تنظیمات تب Voice چک کن ببین صدای میکروفونت باز باشه. همونجا جای تست هم داره ببین اصلا صدا داری داخل بازی یا نه. فکر نمیکنم هکی وجود داشته باشه که بتونه تالک اضافه کنه تو سروری که بستست!
بقیه میتونن صحبت کنن
همه این تنظیمات رو کردم
تو قسمت voice وقتی تست رو میزنم صدای خودم رو میشنوم
با این شرایط اگر دکمه رو نگه میداری ولی نمیشه ممکنه نسخت خراب باشه دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه...
آقا من یه کانتر استرایک سورس نصب کردم ، چجوری میشه آنلاین بازی کرد ؟ Find Server رو میزنم هیچ خبری نیست تب اینترنت رو میزنم هیچی پیدا نمیکنه ! :n03::n27:
قرار نیست که علم غیب داشته باشه از آسمون سرور بیاره باید قبلش اضافه کرده باشی :دی تب اینترنت لازمش master server هست که شما سورس داری زیاد به کارت نمیاد تو ایران کلا چند تا سرور سورس بیشتر فکر نمیکنم باشه اون ها رو سرچ کن تو گوگل پیدا کن و تو بخش favourist اضافه کن
کسی با وین 8 کانتر بازی کرده؟
به نظر sxe با وین 8 مشکل داره
نسخه های جدیدش مشکل نداره
اگر نمیشه برید تو پروپرتیس sxe تیک run as admin رو بزنید تا همیشه با ادمین بیاد بالا
لطفا پچ Counter-Strike Source v1.0.0.76 رو برای دانلود قرار بدید . ممنون
سلام
1-از کجا باید فهمید کانتری که داری ورزن چنده؟با ورژن چند میشه شبکه کرد
2- من میتونم 2 کامپیوتر رو شبکه کنم ولی وقتی creat server رو میزنم طرف مقابل سروری رو پیدا نمیکنه
3- اگر میشه آدرس آموزش lan کردنش رو بگذارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من counter strike 2012 رو دارم و این مشخصاتش هست Protocol version 16Exe version 1.0.0.61 (cstrike)
Exe build: 14:08:03 May 17 2011 (4574) (440)
میخوام ببینم پچی هست که بریزم و پروتکلش بشه 21 که بتونم انلاین بازی کنم؟؟؟؟