دوستان عزيز لطفا ديگه از شالينه خانم سوال نپرسيد
امشب ايشون هديشون رو ميزارن و فردا شب هم نفر جديد معرفي خواهد شد
لطفا رعايت كنيد
با تشكر
Printable View
دوستان عزيز لطفا ديگه از شالينه خانم سوال نپرسيد
امشب ايشون هديشون رو ميزارن و فردا شب هم نفر جديد معرفي خواهد شد
لطفا رعايت كنيد
با تشكر
بهروز جان چرا داد میزنی خب ! من حواسم نبود !!!
سلام
سلامی به طراوت گل مریم.
اخرين سوال
خواهش میکنم.
تو اين مدت که نيستي دلت واسه پي سي و بچه ها تنگ ميشه؟
من با پی سی ورلد یه مدت زندگی کردم. تونستم دوستای خوبی پیدا کنم. مگه میشه دلم تنگ نشه؟
امیدوارم که دوباره بتونم بیام اینجا. پی سی ورلد برام یه همدم بود. :41:
ممنون بهروز
ممنونم بهروز خان.
سلام و یک سبد گل یاس تقدیم به شالینه عزیزم!
سلام. یک تاج زیتون تقدیم به دوست سبزم. به سبزی شمال. :40:
من واقعا دخمره خوبی نیستم ؟؟؟ ( خیلی بدین ! دوست دارین من عقده ای شم ، بعد برم سیگار بکشم ، معتاد شم بعد ، بمیرم !!! ببین من چقد خوبم ! بهت گل دادم !!! )
شما نه تنها دختر خوبی هستین بلکه بسیار هم مهربون هستی. به خاطر همین وقتی گفتی که دختر خفنی هستی، من باور نکردم. تو خودت گلی عزیزم.
وقتی دیدم گفتی من بدم اینجوری شدم بعد اینجوری شدم ! بعد گفتم شالینه که اینجوری نبود ! بعد گفتم منم میرم باهاش دعوا میگیرم اینجوری میشم !
تو به من هر چی بگی، ( که میدونم نمیگی، از بس که خوبی ) من از گل بالاتر بهت نخواهم گفت.
بعد شما هم فکر میکینی خیلی حیوونکی هستی اینجوری میشی! آها یادم رفت قبلش اینجوری میشی ! بعد من دلم واست میسوزه اینجوری میشم ! بعد تو هم اینجوری میشی ! بعد من میرم ازت سوال کنم اینجوری میشم ! بعد تو هم میری که جواب بدی اینجوری میشی ! بعد دیگه هیچ جوری نمیشیم ! میریم سر خونه زندگیمون !
:rolleye:
سوال "
تلفظ درست استامینیفون چه جوریه !؟ کدوم از ایناس :
Estaminifon ! astaminifen ! asetaminifen ! estaminifen ! astaminifon !
ACETAMINOPHEN
من دیشب داشتم میخوابیدم کلی سوال تو ذهنم بوداااا ولی الان هیچی یادم نمیاد !
اشکالی نداره. ایشالا باشه واسه یه فرصت دیگه.
تا بدرودی دیگه خدانگهدار دوست خوبم
زهرا جون، باید اینجوری میگفتی: تا درودی دیگر بدرود. :20:
قربان شما. امیدوارم همیشه موفق باشی و با نازنین هم دعوا نکنی! :11:
ممنون از زحمات همه دوستان.نقل قول:
هدیه هم به روی چشم. هرچند خیلی ناقابل هست.
:11:
سلام با اجازه بهروز جان من یکی دو تا توضیح هوشولو بدم ! ( شرمنده به خدا ! )
شالینه جون من منظورم این بود دخمره خوفی ام نه خفن !!!
بعدش ممنون از لطفی که به من دارین
اون خداحافظ هم درست بود ! ( چون من اختراعش کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
آخه من کی با نازنین خانوم دعوا کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :19:
اون که بهارانه بودنه قلبت آرزوی همیشگیشه
زهرا !
از امروز تا فردا شب كه نفر بعدي معرفي ميشه مي تونيد از صندلي داغ انتقاد كنيد . تا باز هم معايب كار رفع بشه .
ممنون
بهروز
به نام انكه همه را دوست دارد
دوستان سلام
به اميد خدا صندلي نشيني دوستمون شالينه خانم هم به پايان رسيد
ايشون سفري در پيش دارن كه اميد وارم به سلامتي برگردند و دوباره ايشون رو در صندلي داغ به عنوان سوال كننده ببينيم
اميدوارم كه ايشون مثل بعضي از صندلي نشينها كه پس از اتمام صندلي نشينيشون ديگه اينجا پيداشون نميشه نباشن ....
اين هم فال حافظ براي ايشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر هديشون هستيم
اه تموم شد:41:.حیف!من بهترین سوالامو نگهداشته بودم امشب بپرسم:19:.در هر صورت به شالینه جان خسته نباشید میگم برای اتمام صندلی نشینی و دستت درد نکنه میگم برای جواب دادن سوالات منو بچه ها :10:
تموم شد؟!مگه امروز پنجشنبه نیست؟!مگه هر کس تا جمعه شب صندلی نشین نیست؟!پس چی شد؟!
خوب پس من هم از شالینه خانم خداحافظی می کنم(البته فعلا چون می خواهند بروند سفر) و امیدوارم که آلمان بهشون خوش بگذرد .به امید این که وقتی اومدند یه خاطره از سفر آلمان را برایم از طریق پیام خصوصی بفرستند.
راستی شالینه جان میگم بهترین هدیه برای من همون دفترچه خاطراتته که نفرستادی؟!(شوخی)