دلبندم حتما یک چیزی میدونم که میگم . حتما باید عملی مشاهده کنید تا باور کنید:18: ؟ این هم عملی :نقل قول:
Printable View
دلبندم حتما یک چیزی میدونم که میگم . حتما باید عملی مشاهده کنید تا باور کنید:18: ؟ این هم عملی :نقل قول:
سلام خدمت دوستان
من پس فردا adsl ام قطع میشه یه هفتس توی محله ما آنتن وایمکس مبین نت گذاشتند
من جا به جایی ندارم (لپ تاب ندارم ) واسه کامپیوتر خونه میخوام و فقط واسه دانلود شبانه
یه سرویس گذاشته 1 مگ با مودم 1 ساله 100 تومن
قیمتش از adsl هم کمتره
من فقط واسه دانلود شبانش میخوام
میشه بهم بگید سرعت شبانه توی اصفهان چطوره ؟مخصوصا مرکزی که تازه راه اندازی شده آیا سرعتش بیشتر نیست ؟یا ربطی نداره؟
بستگی داره به محل زندگیت عزیز... مثلا برای من خوب درومده؛ برای برخی نه.نقل قول:
کلا اگه نقل و انتقال نداری یه سرویس ADSL ردیف بگیری بهتره.
راستی... انقدر مفت می ده سرویس رو مودم چی هست؟ اگه از این جیبیا یا USB هست که اصلا فکرشو نکن!
شاد باشین
با سلام خدمت شما دوستان گرامی دوهفته ای میشه که من طرح 512 یک ساله گرفتم پیرامون صحبت های دوست عزیزمون که خودش بامبین نت کار میکنه و همکارشون هست من در طی چند روز اخیر چند بار صفحه کاربری رو چک کردم با کمال تعجب با ثابت بودن مودم مداوم گزینه های دریافت طبق مقادیر زیر تغییر کرده بود مقدار اول rssi=-70.10Dbi ulfec 16-Qam ctc 3/4 1/2 dlfes 16-Qamctc بود مقداربار دوم_82/88و Qpsk ctc 1/2 Qpsk ctc 1/2 بود مقدار بار سوم-65/78 و 16Qam ctc 3/4 16Qam ctc 3/4بود مقدار فعلی چند روزه رفته بالای -83و Qam ctc 1/2 16Qam ctc1/2 پس با توجه به گفته هاو تجربیات یا مبین نت مداوم افت کیفیت داره یا اینکه انتن ها مداوم تکان خورده و جابه جا میشن؟ نکته بعدی اینکه گزینه enable external antenna status برای چی هست؟برای انتن تقویتی وای فای هست ؟یا انتن دریافتی وایمکس؟ داخل گزینه های wimax در صفحه کاربری مودم bm632w هست پی احتمال 95درصد این انتن برای تقویت دریافت مودم هست چون گزینه فعال سازی این انتن در قسمت وایمکس هست نه در قسمت wlan نکته بعدی از دوستمون درخواست میکنم که بگوید چه جور میتوان به آینه ای بودن btsپی برد؟و چگونه میتوان bts دریافتی رو در یک محدوده بین چند btsتغییر داد و قدرت انها را مقایسه کرد؟ در ضمن چه جور میشه تو سایت عکس لود کرد هرچه کردم نشد باتشکر از توجه شما
بچه ها برای کافی نت چه نوع اینترنتی رو پیشنهاد می کنید؟! هزینه؟
با سلام و عرض ارادت خدمت شما دوست عزیز این گزینهenable external antenna status برای چی هست؟برای انتن تقویتی وای فای هست ؟یا انتن دریافتی وایمکس؟ داخل گزینه های wimax در صفحه کاربری مودم bm632w هست پس احتمال 95درصد این انتن برای تقویت دریافت مودم هست چون گزینه فعال سازی در قسمت وایمکس مودم هست نه در قسمت wlan یا وایرلس مودم پس این انتن وجود داره با تشکر از توجه شما اگر پاسخی دارید بگوییدنقل قول:
سلام دوست عزیز میشه یک عکس از مودمت که باز شده و انتن اون بگذاری تا با عملکرد ان بهتر اشنا بشیم انتن کدام قسمت مودم واقع شده شاید ما و دوستان گرامی انجمن تونستیم با کمی تغییرعملکردش رو بهتر کنیم ممنون از لطف شمانقل قول:
ADSL فول نامحدود! :دینقل قول:
قسمت انتنو نشون دادم. اگه بدي به كسي ك يه چيزي سرش بشه از الكترونيك واست يه انتن بزرگتر بيروني درست ميكنه ك با انتن خودش موازي كني. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام
آیا مقدار mtu مودم هاووایی را تا 1500 افزایش بدهیم برای دانلود بهتر نیست؟
چگونه میتوان فیرمویر مودم هاووایی را از سایت رسمیش دانلود کرد؟
چگونه می توان این مودم را بریج کرد؟
آنتن اکسترنال این مودم را چگونه گیر بیاوریم؟
منظور از تععین وضعیت آیینهای مودم نسبت به bts چیست؟
آِیا امواج مودم برای سلامتی مضر است؟
چگونه میتوان بهترین فرکانس مودم را پیدا کرد؟
با تشکر