منکه سرویسم رو تعلیق کردم از بس داغون بود! ۱۶روز توش داره هروقت سر عقل اومدن که دزدی پهنای باند نکنن رفع تعلیق میکنم.نقل قول:
Printable View
منکه سرویسم رو تعلیق کردم از بس داغون بود! ۱۶روز توش داره هروقت سر عقل اومدن که دزدی پهنای باند نکنن رفع تعلیق میکنم.نقل قول:
خیلی گرون شده!!!!! تعرفه ها که گرون شده و حجم هم که کم شده!!! من هیچ مشکلی با سرعت و ... نداشتم اما بعد از دوسال استفاده از وایمکس آخر اردبیهشت جمعش میکنم.
سلام
دوستان تو رو خدا جواب بدین که حسابی گیرم
الان 2 مگ محدود ایرانسل دارم سرعت دانلودش حدود 250 میچرخه
میخوام نامحدود بگیرم میخوام ببینم همین 250 کیلوبایت رو بهم دانلود میده یا چون نا محدود میشه سرعت افتضاح میشه ؟
اینو هر کس میدونه جواب بده چون برای کافی نت میخوام ای دی اس ال هم دارم ولی اینم شدیدا نیاز دارم
روی مبین نت که طرح نا محدود زدم سرعت 1 مگابیت 16 کیلوبایت دانلود میداد
میخوام یه بلا دو بار سرم نیاد
وقتی نامحدود و بگیری سرعت فرقی نمیکنه عینه قبل جواب میده مطمئن باش.نقل قول:
من میخوام وایمکس بالای ۱۲۸ بگیرم.چه مدرکی رو میشه ارائه کرد که راحت تر باشه.آخه من نه دانشجو هستم نه میتونم نامه با سربرگ شرکت بدم.ممنون میسم جواب بدین
من سه ساله که 1مگ نامحدود دارمنقل قول:
نوسان داره ولی قابل قبوله و میشه گفت 1 مگ هست
الان 3 روزه که سرویس رو کردم 2مگ نا محدود
شب اول خوب بود ولی بعد از اون میشه گفت به زور به 512 میرسه
یعنی یک چهارم اون چیزی که باید باشه
دو بار به شرکت زنگ زدم ولی هیچ کاری نکردن و فقط قضیه رو پیچوندن
سلام دوستان مثل اینکه از امروز پورت h2tp رو بستن برای چیز پی ان از چی استفاده میکنید ؟ ار چه روشی ؟ یکی راهنمایی کنه لطفا !
این پورت رو از دیشب بستن. بای از و ی پ ی ا ن کر یو استفاده کنید.نقل قول:
بازم زنگ زدم ایرانسلنقل قول:
این بار گفتن که شرکت یک سرویس رو بین هشت نفر شیر میکنه و این کار به دستور سازمان تعیین مقررات رادیویی انجام میشه
یعنی سرویس شما بین هشت نفر تقسیم میشه واگه سرعت دو مگ شما بشه 256 باز شما حق اعتراض نداری!!!
عجب مملکتیه!!
2048 میفروشن ولی میگن اگه تا 256 هم کار کنه قانونیه و ما کارمون رو انجام دادیم
سلام دادانقل قول:
چی هست اینی که گفتی ؟