بله میشناسم و شاهد کل کل شما و آقا داوود در موافقت و مخالفت با سونی بودم.
شما یه کم روی سونی تعصب داری و علاقه خاصی به این برند داری... اینجا کسی با کسی دعوا نداره، هرکی نظر خودشو بیان میکنه. آقا داوود هم من بعضی نظراتشو قبول دارم و اتفاقا برای خرید سیستم مشخصا از ایشون اسم بردم و نظر خواستم منتها دو مورد هست که کمی دچار اشتباه میشه اولیش اینکه فاکتور قیمت رو به هیچ وجه در نظر نمیگیره درحالیکه همیشه مهمترین ملاک برای خرید هر وسیله ای قیمته. من نمیتونم 50میلیون برای سیستم صوتی اختصاص بدم و باید پولامو بین صدها و شاید هزاران وسیله مورد نیازم به شکل منطقی و متعادل تقسیم کنم. نمیشه پول خونه و ماشین رو هم برد داد سیستم. مقایسه پژو 206 با یک Lamborghini Aventador کار اشتباهیه. در یک رنج قیمت نیستن. و اگر ناچار به مقایسه هم بشیم باید بگیم 206 بهتره چون کسی توی ایران قدرت خرید اون یکی رو نداره (منظور 99.999999% مردم هست نه همه شون) پس اینکه بیایم این دو رو مقایسه کنیم و بگیم 206 آهن پاره س حرف درستی نیست.
مسئله دوم اینه که ایشون به درستی میگه که برندهای تخصصی تولید تجهیزات صوتی مثل جامو نسبت به برندهایی مثل سونی که طیف بسیار گسترده ای از محصولات مختلفو تولید میکنه کیفیت بهتری دارن خب این درست منتها در برآورد میزان تفاوت اینها دچار اشتباه میشه و یکیو محشر و دیگری رو آشغال میدونه! واقعیت اینه که تفاوت کیفیت مثلا ست اسپیکر و ساب جامو با پکیج پایونیر rs777 زیاد نیست و نباید اینهمه اغراق بشه...
منم موافقم که اکثر سینما خانگی های بازار فقط به درد تزیین اتاق و چیدن دکوراسیون اطراف تی وی میخورن ولی بلندگوها و پکیج های فوق العاده ی سونی و پایونیر رو نباید وارد داستان سینما خانگی های ارزان قیمتشون کرد و بهشون گفت برند های قوطی ساز!
آقا داوود خودشون یه سیستم 5 میلیونی داره و قطعا نباید اون کسی که سیستم 30 میلیونی داره بیاد به سیستم ایشون بخنده و مسخرش کنه! هرچیزی در جای خودش و با در نظر گرفتن قیمتش سنجیده میشه.
هنر یه فرد خبره و یه مشاور خوب (مثل آقای رایان) اینه که بتونه به کسی که 500 هزار تومن بودجه داره بهترین پیشنهاد و به اونکه 2میلیون بودجه داره بهترین پیشنهاد و اونکه 6میلیون بودجه داره باز هم بهترین پیشنهادو بده نه اینکه هر سیستم صوتی زیر 20 میلیون رو آشغال و جعبه پلاستیک خطاب کنه!