مجید آش خور شدی :n02:نقل قول:
سرویس های های وب فقط به مرکز مخابراتی بستگی داره ... سرویس 256 مرکز فیاض بخش خوبه ... پینگ 200 تا 300 و دانلود بالای 200 شب و روز ....نقل قول:
Printable View
مجید آش خور شدی :n02:نقل قول:
سرویس های های وب فقط به مرکز مخابراتی بستگی داره ... سرویس 256 مرکز فیاض بخش خوبه ... پینگ 200 تا 300 و دانلود بالای 200 شب و روز ....نقل قول:
نقل قول:
سعید باید یه فکری کنی... دوستام دارن کلا تخلیه میزنن .... من زودتر از اونا تخلیه زدم ... اونا دیگه خیلی گ ش ادتر از منن :n02: واقعا این نت قابل تحمل نیست ...
هم اكنون بيستنت
تعرفه حجمي 256
با 16 لينك سرعت: 1mb/s
مخابرات حضرتي
تك لينك با سرور آمريكا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پينگ 4.2.2.4
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
یعد 3 روز بالاخره نت مخابرات وصل شد ! 512 نامحدود : عجب پینگی داره !! مگه مخابرات نباید پینگش ادمیزادی باشه ؟! تا تهران نگاه چه طوره :|
اینم تست لندن : تست لندن پینگش از تهران کمتره !! مملکته داریم ............لولولول:n13:
اینم پینگ گوگل !! چرا تایم اوت نداره ؟! مگه مخابرات نمیگفتید داغونه ؟
اينم باز 4.2.2.4 همين الان
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
آخه چرا سرعت همه بیست نتیا زیاد شده غیر از من ؟!؟!؟!
عجله نکن ! تایم اوتاشم میبینی ! یه نیم ساعت دیگه تست کن ! کلا 20نت بگیر نگیر داره ولی 90 درصد اوقات رو نگیره !نقل قول:
دوستان استی بالا که دادید چیه ؟! قضیش چیه ؟
مثل سایت بالا سراغ دارید باز ؟! من بیست نت هستم 512 نامحدود ولی با سرعت 1 مگ دارم از سایت دانلود میکنم !!
مگه میشه !؟ عجبببببببببببب
داش ی تست هم از pingtest میذازی از واشنگتن؟نقل قول:
تایم اوت نداره ! نمیدونم چرا... راحت تونستم dota بازی کنم.فقط یه کوچولو delay داره ...
دوستان سایتی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشناسید معرفی کنید .. سرعت از این سایت 1 مگه دقیق !!
ولی حیف که بازی درست و درمون نداره.همش مستنده و برنامه ....
اینم تست برای شما :نقل قول:
داش ی تست هم از pingtest میذازی از واشنگتن؟