منم 128 هستم ولی سرعت ماشالا بین 65 تا 70 :8:نقل قول:
Printable View
منم 128 هستم ولی سرعت ماشالا بین 65 تا 70 :8:نقل قول:
آقا اینجوری ما هم سری بعد 128 بگیریم
اینم متوسط سرعت downloadاینترنت تو ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توسط:speedtest.net
اینم متوسط سرعت uploadاینترنت تو ایران
توسط:speedtest.net
منطقیش کدومه؟تجربه چی میگه؟شما باشین کدومو میگیرن؟با توجه به دانلود هایی که دارین؟
از بچه هایی که eco 512 دارم میخوام کمکم کنن.
نقل قول:
سلام:46:
حتما یک ماهه بگیر یا 3 ماهه(ماه اول را یک ماهه بگیر)... چون اگه حجم تمام کنی و بخوای حجم بگیری خیلی گران حساب میشه:13:
شما میتونی 128 بگیری شاید شانست بزنه و 512 از اب در بیاد... و اگه نبود بعدا تغیر سرویس بدی به 512
نقل قول:
شما تا چقدر حاضري در ماه بابت سرويس اينترنت هزينه كني؟؟
اگر ببينم رقم بالاست، 100% بهت سرويس هاي ART شاتل رو معرفي ميكنم.
دوست عزیز از راهنماییت ممنونم.میشه کمی(فقط کمی)توضیح بدی ؟یعنی شانسی هستنقل قول:
(آخه مگه ممکنه ، شما خودت چه سرویسی داری ؟ این موضوع رو به چشم خودت دیدی)؟یعنی شاتل نمیتونه کاری کنه اگه به فرض هم 128 من 512 از آب در بیاد؟منطقه مخابراتی تاثیر داره؟
این ها تعدادکمی از سوالاتی است که شما با این جملتون ( شما میتونی 128 بگیری شاید شانست بزنه و 512 از اب در بیاد)توی ذهن ناآگاه من ایجاد کردین...
نقل قول:
سلام اگه بیشتر راهنمایی کنی ممنونت میشم.من نهایتابیشتر از 30-40 هزار تومن رو مناسب برای هزینه کردن نمیبینم هرچند که توانایی بیشتر از این رو هم دارم ولی وقتی نتونم از توش پول در بیارم و کارم هم بهم اجازه نمیده... چه فایده؟
درست میگم یا نه؟
دوست عزیز شما چه نوع سرویسی داری؟ اون حرف دوستمون که گفته بودن 128 بگیر شاید شانست بزنه 512 در بیاد رو شما قبول دارین؟اگه آره پیشنهاد شما کدوم سرویس فرض کنید من پسر داییتون هستم:46:) ؟
128 یک ماهه(3gig) یا 512 یک ماهه (3gig)؟
نقل قول:
الان یک ماهی هست(از همون بعد از انتخابات که اینترنت افتضاح شد...) که برای بعضی از دوستان که 128 اکو داشتن تبدیل شده به 512
الان من 128 اکو دارم ولی یک ماهی هست که شده 512