به غیر از این باگی که شما گفتید 4 تا یا 5 تا باگ دیگه هست که قبلا تو همین تاپیک گفته بودمنقل قول:
و چون بازهم شاتل گرفتم ولی این بار سرعتم 2 برابره ، پس صبر کنید یه بار دیگه بهتون نشون میدم که چجوری میشه پدر دانلود رو در آورد:31:
Printable View
به غیر از این باگی که شما گفتید 4 تا یا 5 تا باگ دیگه هست که قبلا تو همین تاپیک گفته بودمنقل قول:
و چون بازهم شاتل گرفتم ولی این بار سرعتم 2 برابره ، پس صبر کنید یه بار دیگه بهتون نشون میدم که چجوری میشه پدر دانلود رو در آورد:31:
عزیز بد تنظیم کردی !نقل قول:
354654 بار این نکته رو گفتیم !
3 دقیقه سرور شاتل جلو هست !
ساعت رایگان شبانه بین 12:57 تا 7:57 هست نه 1 تا 8
همون 2یا 3 دقیقه اضافی که دانلود می کنین چون تو ساعت غیر رایگان هست و همه محدودیت ها برداشته میشه سرعت شما 240-250 میشه در نتییجه چند ده مگ میره تو پاچتون !
ساعت رو برای دانلود اینطوری تنظیم کنین :
12:58 تا 7:56
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
حتما نمایندگی برو تا کارهات سریعتر پیش بره و مطمئن شن که می خوای فسخ کنی.نقل قول:
این isp ها و کلا ایرونی ها هر چیز بدی هست از رقیبشون یاد می گیرن و اجرا می کنن ! عجب فرهنگ اصیل و با حالی !نقل قول:
میرم نمایندگی شاتل می گم گیگی 5 هزارتومن زیاد نیست ؟ مخابرات گیگی 1600 میده !
بعد می گه مخابرات رو چیکار داری پارس آنلاین فلان قدر میگیره ! ما رو با اونا مقایسه کن پس ما خوب می گیریم !
جای دیگه مثل خودروسازی ! سایپا فلان قطعات رو از ماشینش کم می کنه و قیمت رو هم بالا میبره ! رقیبش هم جا نمونه همون کارها رو می کنه !
دیوونه خونست اینجا !
ولی توی این عکسی که دوستمون نشون داده که مال ساعت خود سرور شاتله زده 1 تا 8:11:نقل قول:
از 24 بهمن تا 4 اسفند
هر پکیج 3 گیگ ؛ 3 گیگ رایگان داره
هر پکیج 5 گیگ ؛ 5 گیگ رایگان داره
منبع == ایمیلاتونو چک کنید البته اگه تونستید :31:
عزیز اون ساعت سرور شاتل نیست .نقل قول:
اون ساعت شروع و پایان دانلود دوستمون هستش .
از 24 بهمن تا 4 اسفند
هر پکیج 3 گیگ ؛ 3 گیگ رایگان داره
هر پکیج 5 گیگ ؛ 5 گیگ رایگان داره
منبع == ایمیلاتونو چک کنید البته اگه تونستید :31:
خوب طبیعتاً باید مال خود شاتل باشه!نقل قول:
چه ربطی داره ؟نقل قول:
این دوستمون از ساعت 1 تا ساعت 8 شروع دانلودش بوده .
مثلا اگه از ساعت 3 تا ساعت 8 دانلود میکرد الان اونجا به جای عدد 1 تا 8 می نوشت 3 تا 8 :5:
سلامنقل قول:
اقا کارهایی که گفتی رو انجام دادم و این عکس رو بهم داد معلوم نیست سرعتم الان چنده با دانلود منیجر الان سرعتم 65 هست ولی اینجا زده 14
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداشنقل قول:
اول اینکه خوبه شما بتونی با سرعت بیشتری دانلود کنی:31:
اما جواب شما " البته به اندازه معلومات خودم میگم "
سرعت 14 کیلوبایت که اسپید تست نشون میده فقط برای یک لینک دانلود صحت داره
ولی دانلود منیجر همزمان میتونه چند لینک دانلود کنه از یک فایل
مثال خیلی ساده: با یک نی چقدر میشه نوشابه خورد! حالا 4 تا نی به جای یکی که همون کار دانلود منیجره
گیگ رایگان میدن عقب نمونی :31:نقل قول:
مشترک گرامی ():
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم(ص)، چنانچه در دوره ی زمانی 24 بهمن ماه تا 4 اسفند ماه برای خرید ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر پکیج 5 گیگ، 5 گیگ ترافیک رایگان و در ازای خرید هر پکیج 3 گیگ، 3 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت این جشنواره از سوی گروه شرکت های شاتل برای دوره ی فعلی سرویس شما به شما اختصاص خواهد یافت که می توانید از آن در دوره ی حاضر سرویس خویش بهره گیرید.
با آرزوی موفقیت و شادمانی برای شما
گیگ رایگان نیست !نقل قول:
بجای 10 برابر قیمت واقعی 5 برابر قیمت واقعی براتون تموم میشه !
گیگ رایگان یعنی به شما x گیگ بدن و شما پولی در ازاش ندی !
شما یه کالای 100 هراز تومنی رو 1 میلیون بخری بعد بجاش 2 تا بهت بدن به دومیش میگی رایگان ؟
اونوقت بدون اینکه پولی بدی و بهت کالا بدن بهش چی میگین ؟
بهر حال خود دانین !
ما ایرانی هستیم .
سلام به دوستای گلم
کی میگه توی سرویس آرت دانلود و آپلود رایگان برداشته شده برای پسرعموی من هستش!!؟
ای بابا باز 2 روز تعطیلی بود مرم خواستن از اینترنت استفاده کنند اونم بخاطر مسائل امنیتی بستن ای خدا :41:
من که فعلا 5 گیگ ترافیک دارم و نیازی بهش ندارم :31:نقل قول:
دوستان هنوز ssl فعال نشده
چیکار کنیم ؟ :(
برای ما که ازاد شده خدا را شکر / مخابراتنقل قول:
plus درست شده
اما هنوز gmail رو نمیاره :(
یعنی سرعت من 14 هستش پس چرا تو دانلود منیجر 65 هست در ضمن من 512eco هستشنقل قول:
ايتنا - شانهساززاده: کاربران برای دور زدن فیلترینگ از شبکههای VPN استفاده میکنند و این امر باعث کندی دسترسی کاربران به سایتهای اینترنتی میشود.
مدیر یکی از شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت استفاده از VPN توسط کاربران را یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت عنوان و تاکید کرد که در کندی سرعت اینترنت، سرویس دهندهها مقصر نیستند.
به گزارش ايتنا محمدحسن شانهساززاده در گفتوگو با مهر در مورد کندی سرعت اینترنت و مباحثی که تحت عنوان کمفروشی توزیع پهنای باند اینترنت در کشور مطرح میشود، اظهار داشت: چنانچه مشترکان تمامی شرکتهای سرویس دهنده اینترنت در دسترسی به اینترنت خود با مشکل مواجه و ناراضی باشند به طور قطع شرکت سرویس دهنده نمیتواند مقصر باشد.
وی گفت: اینکه کاربران اینترنت نمیتوانند ایمیلهای خود را چک کنند و یا دسترسی به اکثر سایتهای اینترنتی به کندی صورت میگیرد موضوعی نیست که مربوط به کیفیت سرویس اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت باشد.
مدیرعامل شاتل با اشاره به فعالیت ۱۱ شرکت دارای مجوز از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در عرصه اینترنت پرسرعت و نظارت این سازمان بر فعالیت این شرکتها تاکید کرد که کاربران اینترنت مستقل از اینکه از چه شرکتی سرویس اینترنت میگیرند از وضعیت سرعت دسترسی خود ناراضی هستند و این مسئله نشان میدهد سرویس دهنده مقصر نیست.
وی با بیان اینکه کاربران در اکثر مواقع برای دور زدن فیلترینگ از شبکههای VPN استفاده میکنند، ادامه داد: این امر باعث کندی دسترسی کاربران به سایتهای اینترنتی میشود.
مدیرعامل شاتل راهاندازی اینترنت ملی را باعث افزایش سرعت دسترسی کاربران به سایتهای داخل کشور عنوان کرد و گفت: اگرچه اینترنت ملی تاثیری بر کیفیت دسترسی کاربران به صفحاتی مانند ایمیلهای خارجی ندارد اما با این وجود این شبکه ملی کمک میکند بخشی از پهنای باند شرکت ارتباطات زیرساخت آزاد شود تا کاربران به یک سری از سایتهای داخل کشور با سرعت بیشتری دسترسی داشته باشند.
شانهساززاده تاکید کرد که اینترنت ملی باعث خواهد شد محتوای مربوط به داخل کشور بدون پرداخت هزینه پهنای باند و گیتوی بینالملل به کاربران ارائه شود که این موضوع نه تنها کاهش هزینه اپراتورها را در پی خواهد داشت بلکه باعث میشود ارائه دهندگان خدمات اینترنت با هزینه کمتر و با سرعت و کیفیت بهتر امکان دسترسی کاربران به اینترنت را فراهم کنند.
وی در مورد تامین پهنای باند توسط شرکت ارتباط زیرساخت و مشکلاتی که شرکتهای اینترنتی تاکنون در این زمینه با آن روبرو بودهاند، تصریح کرد: این مشکل کم و بیش مرتفع شده و ظاهرا مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
شانه ساززاده در مورد اظهارات چندی پیش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر کمفروشیهای صورت گرفته در عرصه توزیع و ارائه خدمات پهنای اینترنت به کاربران و لزوم نظارت بیشتر بر این امر خاطرنشان کرد: متاسفانه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تنها خود را وزیر شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات ایران میداند و هیچ حمایتی از شرکتهای دارای مجوز خدمات ارتباطی صورت نمیدهد و همیشه شرکتهای ارائه دهنده خدمات را مقصر اعلام میکند.
به گزارش مهر، رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش اعلام کرد که در بحث توزیع و ارائه پهنای باند اینترنت در کشور کمفروشی صورت میگیرد و با تاکید بر لزوم اصلاح و نظارت در این زمینه اظهار امیدواری کرد که این موضوع بدون برخوردهای حقوقی و قضایی در سال ۹۱ حل شود.
چندی است کاربران اینترنت در دسترسی به سایتهای مختلف اینترنتی از سایتهای خبری و داخلی گرفته تا موتورهای جستوجوی خارجی و پستهای الکترونیک خود با مشکلات متعددی چون کندی سرعت، قطعی و مسدودی روبرو هستند و در اغلب مواقع شاید ساعتها برای آنچه که میخواهند در اینترنت بیابند باید زمان بگذارند.
itna.ir
پارسال شاتل اگه درست یادم باشه به همه سرویس های اكو خانگی-اكو اداری رونمیدونم- موقع عیدنوروز3گیگ ترافیك رایگان دادسرویسهای ارت هم ارتقاششون داد به حداقل دوlevelسرعت بالاتر تا13فروردیننقل قول:
اگرامسالم مثل پارسال باشه اونایی كه ترافیك اضافی تاعیدلازم ندارند میتونندترافیك اضافی نخرندتانزدیكای عید
به صفحه3000 مراجعه كنید كه مربوط به پست های پارسال دوستان هست
دوستان جیمیل و یاهو هنوز برای من مشکل داره
چه کنم ؟
دیگه کلاً برای همیشه بستنش:5:نقل قول:
پشت گوشمونو ببینیم SSl هم میبینیم!
الله اکبر !نقل قول:
مدیرعامل شاتل راهاندازی اینترنت ملی را باعث افزایش سرعت دسترسی کاربران به سایتهای داخل کشور عنوان کرد و گفت: اگرچه اینترنت ملی تاثیری بر کیفیت دسترسی کاربران به صفحاتی مانند ایمیلهای خارجی ندارد اما با این وجود این شبکه ملی کمک میکند بخشی از پهنای باند شرکت ارتباطات زیرساخت آزاد شود تا کاربران به یک سری از سایتهای داخل کشور با سرعت بیشتری دسترسی داشته باشند.
حتی مدیر عامل شاتل هم از اصطلاح غلط اینترنت ملی استفاده می کنه ! یعنی اینم حالیش نمیشه ؟!
واسه من که مشکلی نداره و از امروز صبح باز شدن :31:نقل قول:
مال 10-20 نفر هم اینطوری باز گذاشتن (مخابرات) که فردا بگن کوسه و لنگر و... بوده! عمداً نبستیمش:2:نقل قول:
سرعت دانلودتون نسبت به سیستم شاتل خوبه . اسپیدتست رو بیخیال:31:نقل قول:
فقط اینو بگم دیشب یعنی همون 3 - 4 صبح کار میکرد اونم به صورت طبیعی ولی الان بازم قطعهنقل قول:
جی میل و یاهو منم دو سه روزه باز نمیشه:41:
سلام
الان 4:30 صبحه و یاهو میل بازه به صورت طبیعی:20:. ولی جیمیل نه:13: !!!
مشترک گرامی،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم، چنانچه در دوره ی زمانی 24 بهمن ماه تا 4 اسفند ماه برای خرید ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر پکیج 5 گیگ، 5 گیگ ترافیک رایگان و در ازای خرید هر پکیج 3 گیگ، 3 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت این جشنواره از سوی گروه شرکت های شاتل برای دوره ی فعلی سرویس شما به شما اختصاص خواهد یافت که می توانید از آن در دوره ی حاضر سرویس خویش بهره گیرید.
گفتنی ست، این پروموشن شامل شهرهای تهران، کرج، مشهد، شیراز، قم، اصفهان، کاشان، آران و بیدگل، خمینی شهر، دهق، دهاقان، زرین شهر، شاهین شهر، شهرضا، فولاشهر، کوهپایه، کلیه شهرهای استان مازندران، کلیه شهرهای استان کرمان، رشت، دماوند، شهریار، فیروزکوه، اسلامشهر، قرچک، ورامین، پاکدشت، زنجان، همدان، اراک، ساوه، میبد، اردکان، اهواز، دزفول، باوی، اردبیل، پارس آباد، گرمی، نمین، مشکین شهر، خلخال، ارومیه، بیرجند، نیشابور، سبزوار، بجنورد، سمنان، دامغان، شاهرود، گرمسار، شهمیرزاد، مهدی شهر، سرخه، زاهدان، قزوین، محمدیه قزوین و کرمانشاه خواهد بود.
گفتنی ست، مشتریان عزیزی که در حال حاضر از سرویس های آرت نیز استفاده می کنند، در این دوره می توانند از تخفیفات ویژه برای تغییرات به سرویس های زیر برخوردار باشند. به این ترتیب که در صورتی که مشتریان هر یک از سرویس های فعلی آورده شده در جدول زیر در دوره ی زمانی 24 بهمن ماه تا 4 اسفند ماه برای انجام تغییرات خود به سرویس های جدید مطرح شده در جدول زیر اقدام کنند، تا یک ماه می توانند با پرداخت هزینه سرویس فعلی خویش، از سرویس بالاتر بهره گیرند. امید است این امکان بتواند موجب رضایت شما عزیزان گردد. این پروموشن، شامل مشتریان شهر تهران خواهد بود.
ART Home---> ART1 ART2 --->ART3 ART4---> ART5
با آرزوی موفقیت و شادمانی برای جیب ما :31:
دیدین گفتم،حالا هی بگین منبعت کجاست:31:نقل قول:
من خودم منبع کلم:31:
عجب مسخره بازي شده...امروز ياهو باز ميشه گوگل باز نميشه:2:
برو خدارو شکر کن باز یکیش باز میشه:31:نقل قول:
مشترک گرامی (********): علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به علت انجام برخی تغییرات فنی، سرویس ADSL2+ شما در بامداد پنجشنبه مورخه 1390/11/27 از ساعت 00:01 به مدت 2 ساعت دچار اختلال خواهد شد. از صبوری شما تا پایان پذیرفتن اختلال سپاسگزاریم. گروه شرکت های شاتل
پ.ن: خسته نباشن
دررود دوستان شاتل برای تولد کاربران ترفیک رایگان نمیده دیگه ؟؟؟
سلام
دوستان سرعت دانلود اکو 128(با محدودیت)ماکزیمم چقدره؟یکی از آشناهای ما تو شهرستان میگه تا 220 هم رسیده(بدون دانلود منیجر،البته روزای اوله خریدشه)،تو تهران چه جوریه؟من احتمال داره که سرویس دهنده اینترنتم رو عوض کنم دارم یه تحقیق رو شاتل میکنم(مال خودم128 مخابراته و فقط دنبال سرعت بالا و قیمت پایین هستم،برای دانلود معمولا میریم دانشگاه)
سلام چرا اسپید من اینقد امده پایین قبلا با اسپید تست 191 میزد که با دانلود منیجر 250 تا 200 دانلود میداد الان 70 تا به زوره دوران خوش 2 مگ تموم شد سرویسم 128 هست امیدوارم درست شه
درست شنیدی !نقل قول:
البته فقط تو ساعات روز اینجوری هست.
اگه 1 تا 8 شب کار نداری با نت و دانلود نداری همین سرویس اکو 128 رو بگیر.
اگه دانلود داری دور شاتل رو خط بکش.
دوستان سلام و خسته نباشید
من اکو 128 داشتم موقتا رفتم رو آرت ( به علت نیاز)
شهرستان هستم
الان آرت 1 به طور غیر رسمی ماکسیمم مصرف یک ماه 18 گیگ هستش ! میخواستم بدونم مصرف شبــــا 1 تــــا 8 هم جزو اون 18 گیگ بی صاحاب هستش یا اینکه نه 1 تا 8 رایگانه واسه آرت 1 ؟
خواهشا اگه خودتون آرت 1 دارید یا داشتید یا مطمئنید بفرمایید ...
ممنون
پرگیگ باشید
بدرود
واقعا جای تاسف داره که به شعور کاربران توهین می کنند :
مدیر یکی از شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت استفاده از VPN توسط کاربران را یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت عنوان و تاکید کرد که در کندی سرعت اینترنت، سرویس دهنده ها مقصر نیستند.
مدیرعامل شاتل: استفاده از VPN یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت است
محمدحسن شانه ساز زاده در گفتگو با مهر در مورد کندی سرعت اینترنت و مباحثی که تحت عنوان کم فروشی توزیع پهنای باند اینترنت در کشور مطرح می شود، اظهار داشت: چنانچه مشترکان تمامی شرکتهای سرویس دهنده اینترنت در دسترسی به اینترنت خود با مشکل مواجه و ناراضی باشند به طور قطع شرکت سرویس دهنده نمی تواند مقصر باشد.
وی گفت: اینکه کاربران اینترنت نمی توانند ایمیل های خود را چک کنند و یا دسترسی به اکثر سایتهای اینترنتی به کندی صورت می گیرد موضوعی نیست که مربوط به کیفیت سرویس اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت باشد.
مدیرعامل شاتل با اشاره به فعالیت 11 شرکت دارای مجوز از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در عرصه اینترنت پرسرعت و نظارت این سازمان بر فعالیت این شرکتها تاکید کرد که کاربران اینترنت مستقل از اینکه از چه شرکتی سرویس اینترنت می گیرند از وضعیت سرعت دسترسی خود ناراضی هستند و این مسئله نشان می دهد سرویس دهنده مقصر نیست.
وی با بیان اینکه کاربران در اکثر مواقع برای دور زدن فیلترینگ از شبکه های VPN استفاده می کنند، ادامه داد: این امر باعث کندی دسترسی کاربران به سایتهای اینترنتی می شود.
مدیرعامل شاتل راه اندازی اینترنت ملی را باعث افزایش سرعت دسترسی کاربران به سایتهای داخل کشور عنوان کرد و گفت: اگرچه اینترنت ملی تاثیری بر کیفیت دسترسی کاربران به صفحاتی مانند ایمیلهای خارجی ندارد اما با این وجود این شبکه ملی کمک می کند بخشی از پهنای باند شرکت ارتباطات زیرساخت آزاد شود تا کاربران به یک سری از سایتهای داخل کشور با سرعت بیشتری دسترسی داشته باشند.
شانه ساز زاده تاکید کرد که اینترنت ملی باعث خواهد شد محتوای مربوط به داخل کشور بدون پرداخت هزینه پهنای باند و گیت وی بین الملل به کاربران ارائه شود که این موضوع نه تنها کاهش هزینه اپراتورها را در پی خواهد داشت بلکه باعث می شود ارائه دهندگان خدمات اینترنت با هزینه کمتر و با سرعت و کیفیت بهتر امکان دسترسی کاربران به اینترنت را فراهم کنند.
وی در مورد تامین پهنای باند توسط شرکت ارتباط زیرساخت و مشکلاتی که شرکتهای اینترنتی تاکنون در این زمینه با آن روبرو بوده اند، تصریح کرد: این مشکل کم و بیش مرتفع شده و ظاهرا مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
شانه ساززاده در مورد اظهارات چندی پیش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر کم فروشی های صورت گرفته در عرصه توزیع و ارائه خدمات پهنای اینترنت به کاربران و لزوم نظارت بیشتر بر این امر خاطرنشان کرد: متاسفانه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تنها خود را وزیر شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات ایران می داند و هیچ حمایتی از شرکتهای دارای مجوز خدمات ارتباطی صورت نمی دهد و همیشه شرکتهای ارائه دهنده خدمات را مقصر اعلام می کند.
به گزارش مهر، رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش اعلام کرد که در بحث توزیع و ارائه پهنای باند اینترنت در کشور کم فروشی صورت می گیرد و با تاکید بر لزوم اصلاح و نظارت در این زمینه اظهار امیدواری کرد که این موضوع بدون برخوردهای حقوقی و قضایی در سال 91 حل شود.
چندی است کاربران اینترنت در دسترسی به سایتهای مختلف اینترنتی از سایتهای خبری و داخلی گرفته تا موتورهای جستجوی خارجی و پستهای الکترونیک خود با مشکلات متعددی چون کندی سرعت، قطعی و مسدودی روبرو هستند و در اغلب مواقع شاید ساعتها برای آنچه که می خواهند در اینترنت بیابند باید زمان بگذارند.
کد:ictna.ir/news/archives/040027.html