-
ممنون از جوابتون
کلا گارنا رو میذاریم کنار. اینطور که شما گفتید باید اول نسخه پرتابلی رو پیدا کنم که پچ هم شده باشه ( دوتا نسخه پرتابل که توی پست قبل گفتم رو دارم ولی نمیدونم پچ هم شدن یا نه! از کجا میشه فهمید؟ البته فکرنکنم نیاز باشه اگه وصل شد پچ شده و اگر نشد هم یعنی پچ نشده:n03:) مشکل اصلی فکر کنم با sxe باشه که من آخرین نسخشو گرفتم(sXeInjectedSetup.13.1.Fix.3) ولی به شکل فایل ست آپه که نیاز به نصب کردن داره و منم نمیتونم رو سیستم چیزی نصب کنم
اگر بخوام کلی بگم ، مشکل اینه: میخوایم توی کافی نتی بازی کنیم که سیستماش دیپ فریز داره یعنی به هیچ وجه نمیشه روش چیزی نصب کرد(مثل sxe و....) و ادمین هم اجازه نصب کانتر رو نمیده. بازی رو دارم و روی سیستم ران میشه و وقتی از منوی فایند سرور و فیوریت گزینه اد سرور و شماره آی پی سرور فعال کانتر رو میدیم ، وصل هم میشه ولی بلافاصله به خاطر باز نبودن sxe و یا دلیل دیگه ، کیک میشه بیرون
کاری میشه کرد؟
-
نه نمیشه باید sxe باشه
پچ رو میتونی دانلود کنی و نصب کنی روی نسخه هات کاری نداره
برای دور زدن دیپ فریز هم قدیما راه های آب خوردنی بود الان نمیدونم ولی فکر نمیکنم جواب بده اگر صاحاب گیم نت اجازشو نده :دی
-
دوباره ممنون(ميبخشيد كه تشكر رو هى تو متن ميگم،نگم بى ادبيه،دكمه تشكر اكانت من فعال نيست! نميدونم چرا!!!)پچ رو از كجا بگيرم و به چه روشى پچو روى نسخه پرتابل نصبش كنم؟اس ايكس اى رو فكر كنم با نرم افزار پرتابل ساز بتونم پرتابلش كنم.
-
یه مدت با نت میزدم حال نمیده با بات بیشتر حال می کنم
-
sxe چیز خاصی نداره فقط فایل های نصبشه که تو پوشه اش هست غیر از اون جای فایل نمیریزه فکر کنم بشه پرتابل استفاده کرد
پچ هم صفحه اول لینک دانلود هست
-
سلام. من کانتر 1.6 بازی میکنم به صورت آنلاین. میتونم چت کنم ولی هرکاری میکنم با voice نمیتونم چت کنم
لطفا راهنمایی کنید
-
حرف زدن مربوط میشه به سرور نه کاربر و اکثریت سرور های آنلاین قابلیت صحبت کردن رو میبندن که باعث لگ سرور نشه و البته سرور نابود نشه :دی
-
-
بصورت پیشفرض کلید K برای حرف زدن هست نگهش میداری و صحبت میکنی که مسلما یه هدست با میکروفون هم میخوای. اگر بقیه بتونن شما هم میتونی فرقی نیست
تو قسمت تنظیمات بازی تب Keyboard نگاه کن voice chat چه کلیدی داره میتونی edit کنیش و کلیدی که خودت میخوای رو بزنی روش
-
همه این کارارو کردم ولی بازم نمیشه:n03: