نقل قول:
ممنون:11: - پس اگه iv رو نگیرم چیزیو به غیر از داستان از دست نمیدم ؟ این پس هم ماشین هاش جدید تره ؟ هم گرافیکش بهتره ؟ کلا به روز تره ؟ پس بیخیال IV :21:
Printable View
نقل قول:
ممنون:11: - پس اگه iv رو نگیرم چیزیو به غیر از داستان از دست نمیدم ؟ این پس هم ماشین هاش جدید تره ؟ هم گرافیکش بهتره ؟ کلا به روز تره ؟ پس بیخیال IV :21:
دوستان تو EFLC TBOGT محیط های باز پیدا میشه کوهستان و جاهای باز بتونم دور بزنم مثل سان اندریاس تو هر جای بجز شهر دور بزنم
ای کاش یه علامت سوال هم به جملتون اضافه میکردید !نقل قول:
ولی من کلا با IV بیشتر حال کردمنقل قول:
آره ماشیناش جدیدتره
گرافیک یه نمه بهتره
به روزتر منظورت چیه؟
بیخیال بیخیالم نه،اونم یه روز وقت کردی بازیش کن چون تو کل بازیهایی که من کردم این از نظر داستان فوق العادس
محیطها که همش بازه ولی نه مثل san کوهستان موهستان نداره.فقط تو شهرینقل قول:
اتوبانش میارزه به همون کوهستانش:5:
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
از نکات جالبش هم اینه که میری کافی نت و میتونی اونجا ماشین و چیزای دیگه بخری حتی میتونی دوست هم پیدا کنی:20:
انفجار ماشینهاش به معنای واقعیه کلمه فوق العادس
اگه شما gta iv بازی کرده باشید به یه سری مسائل برخورد می کنید مثلا مساله ی الماس ها(diamonds) که تو gta iv این مسائل به کلی معلوم نمیشه برای همین شما باید دو تا dlc رو بازی کنید تا از همه ماجرا سردر بیارین.ماموریت ها در همون شهره فقط آدما عوض میشن و یه سری امکانات جدید اضافه میشه مثلا چند تا سایت-دوست دخترجدید-آهنگای جدید و احتمالا ماشین های جدید.اینطوریم نیست که شما dlc بخری ولی خود بازیو نخری.جفتشو باید بخرین چون dlc رو بازی gta iv نصب میشه.مثل اینکه dlc مافیا رو بخری ولی مافیا نخری.:27:
راک استار dlc هاشو مثل مافیا نمیکنه و رو دی وی دی میزنه و میده بیرون و اصلا و ابدا نیازی به نسخه ی اصلیه بازی نیستنقل قول:
من خودم الان dlc جدیدو دارم(EFLC) و بدون نیاز به نسخه ی اصلی بازیو نصب و تا تهش رفتم
بازم میگم اصلا نیازی به نسخه اصلی نیست
نقل قول:
همین شما هایین که ذهن مردم رو درگیر میکنید دیگه :31::27: و امثال منو گیج میکنید :31::10:
نقل قول:
سلام به همگی
من بدجور دننبال gta iv ام. هرجاام میرم میگن غیر قانونیه. کسی فروشگاه آنلاینی چیزی سراغ نداره من بازی رو با تمام امکاناتش ازش بخرم؟
_
یه جستجو وچندتاکلیک تواینترنت بکنیدمیاد دم درخونتون...............
البته سنتون هم بایدمجاز باشه.................
سایت شرکت مدرن؛
از این سایت میتونین تهیه اش کنیدکد:Www.mgi.ir
راستی چرا دوست های دختر نیکو که از سایت آشنا میشن بعد از بار اول بیرون رفتن ،دیگه خبری نیست ازشون.........؟