سلام
دوستان این پنل کاربری واسه شما مشکلی نداره؟ مال من چند وقته وارد نمیشه ارور 111 میده : (connection refused (111
پشتیبانی هم فقط تونست پسورد رو عوض کنه که مشکل حل نشد
///////////////
چی شد رفتین اعتراض؟:n29:
Printable View
سلام
دوستان این پنل کاربری واسه شما مشکلی نداره؟ مال من چند وقته وارد نمیشه ارور 111 میده : (connection refused (111
پشتیبانی هم فقط تونست پسورد رو عوض کنه که مشکل حل نشد
///////////////
چی شد رفتین اعتراض؟:n29:
برا من مشکلی نداره وقتی شارژم تموم شد این اخطار رو داد باز که شارژ کردم درست شدنقل قول:
این ترافیک شهر افتضاح شده یعنی هیچ سالی به اندازه امسال ترافیک نبوده،من ساعت 9:50 از خانه زدم بیرون گفتم سر ساعت میرسم پارکینگ ساعت 11:30 رسیدم :n15:
دوستان کسی رفته بود ؟؟؟!!!!!!!؟
من دیدم هیچکی نیست خودم رفتم بالا با پشتیبانی خرش صحبت کنم اون پسره دم در میگفت نه نمیشه باید با 2020 تماس بگیری خلاصه هر چی گفتم فایده نداشت که نداشت
البته قبلا هم رفته بودم با پشتیبانی حرف بزنم که چرت و پرت تحویلم داد
آقا ما هم 3 نفر بودیم ساعت 11 رسیدیم دیدیم کسی نیست 5 دقیقه وایسادیم بعد رفتیم انگار الان موقع مناسبی نبود با این ترافیک و وضعیت عید . یه تاریخ برای بعد از عید از الان مشخص بکنین که بچه ها برنامه ریزی کنن حداقل 10 نفری اونجا بریم . حتی اگه دوستاتون مشترک مخابرات نیستن بازم بیارین چون توی اینجور مواقعی تعداد حرف اول رو میزنهنقل قول:
دوستان اینجا همگی برین واسه مخابرات شکایت بزنین من دیروز شکایت کردم امروز باهام تماس گرفتن ک گفتن دارن بررسی میکن منتظر باشید
شما هم یه شکایت برای مخابرات لعنتی بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
از الان که خیلی زوده بعد از عید تاریخ مشخص بشه بهتره :n01::n11:نقل قول:
دوستان با اینکه میدونم این سایتها الکیه اما پر میکنم اینقدر از دست این مخابرات عصبانیم که حد نداره آخه چرا باید شهر های دیگه مخابرات با سرعت معمولی دانلود کنن اونوقت شهر خراب شده ما محدود کنننقل قول:
لطفا همه پر کنید تا بعد از عید حضوری هم میریم خدمتشون :n24:
شکایت رو ثبت کردم امیدوارم که واقعا پیگیری کنن تا این وضعیت حل بشه
پیگیری می کنن
تو سایت 195.ir ثبت میکردین بهتر بود
اینم همون شکایت سایت 195.ir هستنقل قول:
دوستان لطفا همگی اعتراض کنید رسیدگی میکنن تا از این وضع خلاص بشیم
کد:http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
خوب...
گفتن نداره ولی من هم امروز در محلی که بهنام مشخص کرد در ساعت مقرر بودم ... هرچند کسی نبود (اگر هم بود آشنایی نداد) ولی برای من بد نشد ، حداقل نمایندگی های اسیاتک و صبانت رو دیدم ...شاید بعداً بدرد بخورن ... (یادگرفتن همیشه خوب و با ارزشه)
و اما مخابرات...
در مورد سرعت نکته ای بود که من اینطور تصحیح میکنم که افت سرعت در 1 به 8 ها گویا به حجم ربط نداره چون من الان حجم یاد شده نصفش مونده ولی سرعتم روی 30-40 پایین اومده ...
در شرایط فعلی با توجه به اینکه بعد از ماه جاری تا تیر ماه شارژ نمیکنم ، در صورت ادامه همین وضعیت از همون تبریز خط رو جمع اوری و از یکی دیگه از شرکتا (احتمالا پارس) سرویس بگیرم... البته پارس فعلاً بعثت پورت خالی نداره گویا ...
من مخابرات رو فقط برای نا محدودش (اونم با قیمت مناسب) می خواستم وگرنه ترجیح بر یه سرویس مطمئن تر و سریعتر هست هرچند که دانلود رو به شدت کاهش بدم.
آقا به قول خودمان : مصبم در آمد ایقدر ترافیک خریدم پارس آنلاین :n02: جریان چیه ؟؟؟ اون موقع که که مخابرات نا محدود داشتم تو پنل نهایتا ماهی 2 گیگ مصرف داشتم ...
درسته الان دانلودم بیشتر شده ولی تا همین الان که 1 هفته دیگه مونده به اتمام این ماه ... 9 گیگ مصرف داشتم ... یعنی 5 گیگ اضافی خریدم :n13:
الان دیگه نرم افزار مانیتورینگ حجم نصب کردم ... مصرف حجم غیر عادی ندارم در حالت بدون کار . البته الان حدود 1 ساعت وبگردی 16 مگ مصرف کرده عادیه دیگه ؟؟؟؟
ترافیک 1 گیگ 2 روز تموم شد !!!! چیزی هم آنچنان دانلود نکردم والا... من عادت نکرم هنوز یا مشکلی هست ؟؟؟