از کجا پرسیدید که گفتند تموم کردیم؟منم ثبت نام کردم اما مودما ندادند.به کجا مراجعه کنم؟نقل قول:
Printable View
از کجا پرسیدید که گفتند تموم کردیم؟منم ثبت نام کردم اما مودما ندادند.به کجا مراجعه کنم؟نقل قول:
تست سرعت سرویس حرفه ای 10 مگ -ساعت 10:55
ایروان -ارمنستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلمان
سلام به همه
امروز از یک رنج جدید IP وصل شدم.
از سمتِ یزد
مسیرش هم برای 8.8.8.8 از عمان بود.
ماهه اول 40 روزطول میکشه تا شارژ بشه.بعد از 40 روز هم یا وسط ماه براتون شارژ میکنن یا اول ماهنقل قول:
شما برو توی پنل ببین توی قسمت شارژ ها شارژ نخرده برات؟برای من که همیشه عصر ها شارژ میشه
آقای توسلی مشکل پکت لاست را اکثر مشترکین طرح حرفه ای ها دارند و من متوجه شدم بیشترین درصد پکت لاست روی لینک بین روتر 10.143.255.202 و روتر بعدیش اتفاق میفته که اثبات این حرفم رو توی اورده ام. حالا اگه میشه شما این مشکل را به کسانی که میتونن برای حلش کاری بکنن اطلاع بدین چون من خودم با یکی از پشتیبانی ها گفتم و به نتیجه نرسیده فعلا.نقل قول:
مشکل پکت لاست من نداشتم ولی مشترکین تماس میگیرند و اطلاع میدن که پکت لاست داریم و خب جوابی که میگیرند را هم همتون میدونید.
با تشکر
این آی پی 10.143.255.202 تا 10.143.255.206 ماله کجاست ؟ این همون خروجی مرز کشور هست ؟
آدرس جدید گرفتم از 5 شروع شده البته یک خورده از 37.254 بهتر هست واسه بازی انلاین و نکنه این همون آی پی هست ؟
40 روز؟؟ دیشب 1 گیگ شارژ کردم 3888 تومننقل قول:
چرا اینقدر دیر. حالا این 1 گیگ تموم بشه باید یه هفته دیگه صبر کنم؟؟؟
میشه تماس گرفت و اعتراضی چیزی کرد؟؟
اعتراض که میشه کرد ولی کاری برات انجام نمیدن.نقل قول:
حساب شما احتمالا 1 بهمن شارژ شه !حالا من مطمئن نیستم زنگ بزن بپرس
حساب من 14 آذر که ثبت نام کردم 16 آذر راه افتاده و باید ماهی یک بار شارژ بشه اما نشدهنقل قول:
آقای توسلی اگر پست منو میبینید بگید باید چکار کنم؟
برا منم اینجوری شد تازه دو تا حساب بود جفتش اینجوری شد ماه اول باید شارژ میخورد ولی نخورد منم شارژم تموم شد مجدد یه گیگ خریدم و ماه بعد هم شارژ شد
این رو مطمئن نیستم ولی برا یوزرهایی که اینجوری میشن(اتوماتیک شارژ نمیشه) تا اقدام به خرید شارژ دستی نکنید حساب شارژ اتوماتیک نمیخوره
البته این باگ (اگه اینجوری باشه که گفتم) به نفع کاربر هست چون ماه اول شارژ نمیشه حسابش و پول هم نمیده فوقش ترافیک کم اوردی میخری 3 گیگ رو بخری ارزونتر پات میبافته تا اینکه سه گیگ ماهانه شارز کنن برات تازه این که خودت بخری میره تو قسمت ترافیک دائمیت و محدودیت استفاده نداره