منم یرا دانلود شبانه امروز تا ساعت 4 بیدار بودم خیلی قطعی اینترنت داشتم شما هم داشتید
موفق باشید
Printable View
منم یرا دانلود شبانه امروز تا ساعت 4 بیدار بودم خیلی قطعی اینترنت داشتم شما هم داشتید
موفق باشید
شما ها برای گرفتن 512 چه سختی هایی که نمیکشید! :31:نقل قول:
من رفتم گفتم 512 بدین گفتن چشم... بفرمایید :27:
یعنی چی؟نقل قول:
نکنه شاتل هم سرویس 128 میده سرعتش رو میکنه 512 ؟
اول با قسمت فروش هماهنگ کن تا اگه لازم باشه اون تاریخ رو درست کنن بعد برو پول رو بریز. برای من هم این طوری بود مشکلی پیش نیومد!نقل قول:
خوشبختانه برای من هر شب 1280 مگ دانلود میکنه :10:نقل قول:
سلام
میخواستم از شانل ای دی اس ال بگیرم
ولی تو سایتشهیچی نفهمیدم
این Eco و Art چیه
من چی بگیرم خوبه؟
یکی منو راهنمایی کنه
اره منم دیشب بیدار بودم و قطعی زیاد بود و از یکی از دوستان هم خبر دارم و اونم قطعی داشته:41:نقل قول:
اره دیگه چند وقته که بعضی از کسانی که eco-128 دارن تبدیل شدن به 512:31:نقل قول:
البته تعداد این افراد هم کم نیست
سلامنقل قول:
ببین art کلا کیفیت بهتری داره , گرونتره , در ماه ترافیک بیشتری داره , علاوه بر شبانه رایگان پنجشنبه و جمعه هم رایگانه,
ولی این به معنی بد بودن eco نیست , اکو هم شبانه رایگان داره ,سرعت دانلود یکمی نوسان داره , ترافیک کمتر داره و ارزونتر هست . کلا eco سرویس اقتصادیه
اگه سرویس ART 1 به بالا بگیرید حداقل تو روز میتونید 400 مگ (ماهانه 12 گیگ) با سرعت 128K دانلود کنید شبها هم 400 مگ مجانی (1الی7) بگیرید. اما هزینه این ART 1 زیاده یعنی 28 تومن در ماه. پنج شنبه و جمعه هم کلا رایگان.نقل قول:
و اگه ECO 128 یک ماهه بگیرید هر روز میتونید 100 مگ (ماهانه 3 گیگ) با سرعت 128K دانلود کنید شبها هم 400 مگ مجانی (1الی7) بگیرید. هزینه این ECO 128 هم 14 تومن در ماه.
اگه ECO 512 یک ماهه بگیرید هر روز میتونید 100 مگ (ماهانه 3 گیگ) با سرعت 512K دانلود کنید شبها هم 1300 مگ مجانی (1الی7) بگیرید. هزینه این ECO 128 هم 19 تومن در ماه. سه ماهه هم بگیری هر ماه 1.6 گیگ میتونی در طول روز دانلود کنی هزینه سه ماه هم میشه 42 تومن.
هزینه اولیه برای رانژه هم 15 تومن است و اگه کارت طلایی پیدا کنی میشه 5 تومن
تا حالا کسی رو بوده که 128 گرفته باشه و سرعتش دانلودش 60 نشده باشه؟نقل قول:
برای شبانه هم 60 است؟
شیطونه میگه بجای اینکه 42 تومن بدم به 512 اکو بیام 128 اکو رو بگیرم با 30 تومن :5:
ارهنقل قول:
گفتم که برای بعضی ها فقط 512 شده و جالبیش اینه که سرعتشون از کسانی که واقعا 512 دارن هم بیشتره مثلا با 70 دانلود میکنن:31:
شبانه هم سرعتشون همینه
فکر خوبیه اگه به شانست اطمینان داری این کارا بکن:27:
پس یعنی 128 اکو بگیرم ؟
اکثرا از این سرویس استفاده میکنن؟
بله 128 اکو یک ماه بگیر اگه دیدی سرعتش 512 است که عالی میشه اگه 128 بود و دیدی برات کافی نیست ماه بعد بگو 512 بدند. البته اگه مدارک نخواند برای 512 .نقل قول:
نه مشکلی نیست!نقل قول:
اگر هم قطع بشه و پرداخت هم کنی مشکلی نیست/مهم اینه که پرداخت بشه:31:
شما رفتی گفتی 512 بده ماکه 128 گرفتیم شده 512:27::46:نقل قول:
برای بعضی ها شده 512
اینم دانلود دیشب من /تازه حدود یک ساعتی دانلود نکردم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اکو 128 بگیر شاید شانست خوب بود و مثل لپ لپ512 جایزه گرفتی:31:نقل قول: