نه من خودم تجربه استفاده از سیستم آرت رو نداشتم.اما حدود ۲-۳ هفته پیش از یکی از دوستان که نماینده شاتل هستند سوال کردم.بهم اینطوری گفت.نقل قول:
حالا اگه توی این ۲-۳ هفته درصد مصرف دوره رو برداشتند بگین که من باز هم سوال کنم.:20:
Printable View
نه من خودم تجربه استفاده از سیستم آرت رو نداشتم.اما حدود ۲-۳ هفته پیش از یکی از دوستان که نماینده شاتل هستند سوال کردم.بهم اینطوری گفت.نقل قول:
حالا اگه توی این ۲-۳ هفته درصد مصرف دوره رو برداشتند بگین که من باز هم سوال کنم.:20:
ممنون میشم سوال کنید . چون الان که درصد برداشتن فکر کنم قضیه فرق کرده !نقل قول:
اقا من با اینکه یکی از مخالفان سرسخت شاتل هستم ولی این نکته رو بگم که از حق نگذشته باشیم من اول 128eco داشتم و سرعتم چه شب و چه روز 18 بود که بعد 256 گرفتم سرعتم همیشه چه شب و چه روز روی 34 بود و بعد هم رفتم و 512 گرفتم تمام این عوض کردنها برای هرکدووم یک هفته بود البته 256 کمتر بود 3 روز بیشتر نبود ولی شما که میگی شبها سرعتتون روی 30 میره باید بگم فرقی با شاتل نداشته تا به اینجا شاید شاتل بشه گفت تو این زمینه بهتر هم طبق این دیدی که الان میبینم بهتر بودهنقل قول:
ولی اینکه هرشب دانلود میکنید و سرعتتون هم یکسان هست فکر کنم هنوز به جمع محدود شدگان نرسیدید و شاید زمان شرکت پارس انلاین در محدود کردن و اندازه حجم دانلود رایگان متفاوت باشه
در هر حال من که اصلآ از شاتل راضی نیستم و ارزوم اینه که زودتر زمان قراردادم به پایان بسه بدبختی 6 ماهه هم بستم که البته نزدیک به 2 ماهش در حاله رفته
دوستان این چه نرم افزاری هست که شما تست میکنید من با دانلود منیجر تست میکنم سرعتم رو ولی این نرم افزار چیه که عکسش هست یکم توضیح بدید لطفآ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی باحال بود آخر خندست این نوع جواب دادن واقعآ هم درست میگید این سرعت طبیعی هستنقل قول:
دوستان برای من مسنجر ها مثل اسکایپ - یاهو و جیمیل لود نمیشه هیچ
اوبونتو با مرکز دانلودش ارتباط نداره
فروم گاهی فیلتر و یا گاهی اصلا لود نمیشه
هاستهای خارجی خیلی مشکل لود میشن
دوست عزیز نرم افزار نیست سایت Speedtest.net هستشنقل قول:
شما اون قسمتی که قرمز شده دقت کن فکر کن 5 نفر دیگه هم روی این سرعتی که به شما رسیده بخوان دانلود بزارن به نظر خودت میتونی بازم دانلود بزارین؟!نقل قول:
داداش با سرعت دیال آپ چطوری تونستی 18 گیگ تازه تو روز دانلود کنی به ما هم توضیح میدی؟نقل قول:
یه سوال دیگه از دوستان داشتم تاحالا کسی سرور خارج از ایران داشته که ریموت وصل بشه؟ میخوام نسبت به آشناییشون یه مثالی بزنم
عزیزم با اون قرارداد ترکمنچایی که امضا کردی اجازه دادی که سرعتت بین 1.6 تا 16 کیلوبایت باشه.اگه بیشتر هست بدون که دارند بهت صدقه می دن:31:نقل قول:
[QUOTE=majid_3ma;6832973]شما اون قسمتی که قرمز شده دقت کن فکر کن 5 نفر دیگه هم روی این سرعتی که به شما رسیده بخوان دانلود بزارن به نظر خودت میتونی بازم دانلود بزارین؟!
یعنی من دارم حق شماها رو می خورم؟
دوست عزیز این سرعت 30 40 سرعت غیر معمول هست
که نباید هم باشه
دیشب داشتم دانلود می کردم
از ساعت 1 تا 2 این سرعت بود
ولی از ساعت 3 به بعد سرعت خوب شد
رفت بالای 100
دیشب هم 1.2 گیگ دانلود داشتم
از ساعت 1 تا 6
......
بالای 2 گیگ در شب دانلود خواهم داشت
دوست عزیز من در مورد ثابت بودن سرعتم بهتون دروغ نگفتمنقل قول:
اون سرعتی که به شما اعلام کردم غیر از ساعات ترافیک رایگان هست
الان هم برم تست اسپید بدم باز هم همون گزارش هست
اصلا باز هم الان تست اسپیدمو برات میزارم
ولی سرعت شبا متغیر هست
از ساعت 1 تا 3 سرعت بین 30 الی 40 هست
از 3 به بعد میره بالا
طوری که دیشب از ساعت 4 به بعد من با سرعت +100 دانلود می کردم
اینم یدونه تست دیگه
بازم میگم این تست برایساعات رایگان ترافیک نبست
ART1 سرویس 128 باید همون 15-16 کیلوبایت دانلود کنی ، کمتر از این بود یعنی سرویست شیر شده ، الان سرعتت اندازه سرویستهنقل قول:
مرکزت کجاست ؟ شاید بعضی مرکزارو روی 2MG نبسته باشننقل قول:
شما شبا همه چی میتونی دانلود کنی ، فقط اگه می خوای سرویست رو شیر نکن باید ببینی ماه قبل چقدر دانلود کردی این ماه کمترش کنی
سرعتش که مناسبه ، اگه شیر شده بود که 2 کیلوبایت می گرفت ، الان 15 می گیره اندازه سرویسشهنقل قول:
والا ما چت آنلاین هم چت کردیم تا به حال به ما نگفتن مودم و خاموش کن برو بخواب ، البته می دونم شما شوخی کردی :31:
خوب اینو که راست میگه ، چرا تو روز سرعتا کم نیست و بالاتر هم هست؟ حتما به خاطر ساعت رایگانه که بعضی از دوستان پهنای باندو می ترکونن و اونا هم مجبورن تا حق بقیه ضایع نشه سرویسشونو شیر کنن :31:نقل قول:
البته این که شما خودتو از شر شاتل رها کرده می تونه کاملا برعکس هم باشه :31: حالا یک ماه روی سرویس جدیدت استفاده کن بعدش ما منتظر اخبار شما هستیمنقل قول:
البته فعلا یه یکی دو هفته ای باید صبر کنی تا خطت رانژه بشه
الان که آرتارو بالاتر آپ کردن ، خیلی سادس شما اول که بالاتر داری دانلود می کنی بعد یه مدت دیدی که داره سرعتت میاد رو سرویس خودت ، بدون وقتشه که مصرفتو کم کنی یه هفته 10 روز کمتر مصرف کن بعدش اندازش میاد دستتنقل قول:
اگه با این سرعتی که می گی الان تازه کم شده پس چطوری 11 گیگ دانلود کردی ؟؟! اگه ممکنه برامون حساب کن چطوری با دایال آپ میشه 11 گیگ تو 20 روز دانلود کرد ، مرسی :31:نقل قول:
40 که بوده داشتن بهت حال میدادن بالاتر دانلود کنی ، الانم اندازه سرویسته ، منتها چون قبلا بالاتر دانلود می کردی الان که داری رو سرعت خودت دانلود می کنی احساس می کنی سرعتت کم شده :46:نقل قول:
نقل قول:
با توجه به سرویست الان هم پینگت خوبه هم سرعتت بالاتره :10:
دوست عزیز من در طول 30 روز اخیر 5 گیگ دانلود شبانه داشتم!دیگه کمتر از این فکر کنم کلن قیدشو بزنم به صرفه تره!نقل قول:
یعنی اصلا این ده پونزده روز گذشته از ترس محدودیت جرات نکردم شبا دانلود کنم!تو دی ماه سرعت دانلودم از تورنت 4-5 بود!
سقف دانلود رایگان, ماهانه چند گیگه؟
واسه 22بهمن هدیه میدن؟من 40 مگ دیگه بیشتر ندارم
زنگ زدم قسمت فروش گفتن هنوز به مااطلاعی ندادن،اون موقع که محرم بود هدیه دادن الان که جشنه انگار نه انگار
کارشون برعکسه مضخرفا
دوستان من دو روزه با گوگل مشكل دارم نه ميره تو گوگل نه تو جيميل شما هم همين مشكل را داريد؟
سلام دوستان
کسانی که از شاتل استفاده میکنند با یاهو میل مشکلی ندارند؟
میل یاهو برای من باز میشه راحت . اما خبری از جی میل نیست.نقل قول:
سلام بر جکسون عزیزنقل قول:
کم پیدایی؟!
کلا پورت 443 رو بستن و نه Gmail کار میکنه و نه یاهو و نه هیچ سایت HTTPS داره دیگه
مشکل سراسری هست...
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
مطمئنید؟ عجب برای ما که از صبح به فنا رفتهنقل قول:
سرویس مسنجر و یاهو میل واسه من هم دو روز هست کلا تعطیل شده
تا نریم و مرگ بر امریکا نگیم باز نمی کنن :دی
سلام داداشنقل قول:
ما هم مثل شما https ها رو بستند و یاهو و جیمیل کمپلت تعطیله !
در ضمن من یه چند روزی رفته بودیم حبس جات خالی سابقه دار هم شدیم (بن بشده بودم)
کلا اختلال واسه همه هست من روی مخابرات ، پارس، مبین و ... تست کردم همه اینطورین
کلا اینترنت تو ایران تر مونده ازش
دوستان این سایت که مخصوص تست سرعت دانلود هست چطوری باید باهاش کار کرد منظورم اینه که وقتی وارد سایت شدم کجا باید برم که سرعت دانلود و... نشون بده من که چیزی پیدا نکردم
سلام داداشنقل قول:
اول اگر مرورگرت جاواش نصب نیست باید نصبش کنی ( توی گوگل سرچ کنی پیدا میشه)
بعد از نصب جاوای مرورگر
حالا وقتی وارد سایت میشی به صورت اتوماتیک در صفحه سایت یه 100% load رو بهت نشون میده و بعد یه نقشه میاد که روش نوشته begin test
روی یه دایره که داخلش مثلث هست و سبز رنگه کلیک میکنی و یه تست از اینترنتت میگیره
بعد از گرفتن تست روی shear کلیک میکنی ویه عکس از تست برات آپلود میشه که لینکش رو بهت میده
تمام
من یک راه کشف کرده بودم برای رفع محدودیت شبانه تضمینی ! فقط حالت خاص می تونین استفاده کنین !نقل قول:
وقتی قراردادتون تموم شد حداقل 4-5 روز نباید تمدید کنین یا پول بریزین ! بعدش که تمدید کنین مثل یوزر جدید با شما عمل میشه !
منتهی بعدش فهمیدم یک راه ساده تر هم هست که از شر محدودیت شبانه خلاص شد که اونم 100% تضمینی هست اونم سرویس گرفتن از یک شرکت غیر شاتل هست !
پ . ن : امروز 22 بهمن هست و دیگه حالت فوق العاده هست ! کلا هر سایتی که کوچیکترین سیستم امنیتی داره باید بیخیالش شین حتی من نمی تونم تو سرورهای بازی آنلاین لاگین کنم و امکان کانکت شدن و رد شدن از security اونها نیست !
به زور بازو و عبور از موانع مختلف تونستیم از یاهو و جیمیل استفاده کنیم
خبر خبر
از 24 بهمن تا 4 اسفند ترافیک هدیه داده میشه
هر پکیج 3 گیگی،3 گیگ و هر پکیج 5 گیگی خریداری بشه،5گیگ ترافیک هدیه افزوده میشه:40:
:دینقل قول:
از 24 بهمن تا 4 بهمن ترافیک هدیه داده میشه
مطمئنی درست نوشتی ؟
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
حتما باید گیگ بخری تا هدیه بهت بدن . یا ما که هنوز گیگمون تموم نشده هم بهمون هدیه میدن ؟
منبعت کجاست دوست عزیز ؟نقل قول:
تو سایت مای شاتل که چیزی درج نشده !
بله مطمئنم،شما اگه 3 یا 5 گیگ بخری هدیه بهت تعلق میگیره وگرنه نهنقل قول:
چه داخل اکانتت چیزی باشه یا نباشه
و اما منبعم: زنگ زدم قسمت فروش گفت،توی سایت مای شاتل هنوز درج نشدهنقل قول:
من منتظر همچین چیزی هستم ولی هیچ اطلاع رسانی در این خصوص نکرده.نقل قول:
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
قبلا که همچین طرحهایی میگذاشت هم اس ام اس میداد هم ایمیل میزد و هم توی مای شاتل صفحه اولش مینوشت ولی فعلا که خبری نیست.
نقل قول:تا 4 بهمن .دی:نقل قول:
از دست شما با این سوتی گرفتناتون:31:نقل قول:
درستش کردم:46:
باز منو محدود کردن
حیف نمیشه از ادبیات نامناسب استفاده کرد!
منا تقریبا یک هفته ای هست محدود کردن .نقل قول:
اما امروز ساعت 7 صبح گفتم بزار با سرعت لاکپشتی حداقل چند فیلم اموزشی دانلود کنم .
اصلا باورم نشد انگار داشتم با سرعت 2 مگ دانلود میکردم :31:
حالا نمیدونم محدودیتم را رفع کردن یا من داشتم خواب میدیدم .
چند روز پیش زنگ زدم به آسیاتک و گفتم میخوام اشتراک بگیرم به خاطر این که شاتل محدودم کرده . اونا هم این موضوع را تائید کردن و گفتن شاتل جدیدا یک لیست سیاه داره و دانلودر ها را می زاره توی لیست سیاه .
گفتش که ما هم احتمالا بعد از یک مدت این کار را بکنیم :27:
دوستان برای فسخ و جمع آوری رانژه میشه آنلاین اقدام کرد یا باید برم نمایندگی؟
چه قدر طول میکشه؟
بعدش کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
چند وقته شدید افتادم رو دور میخوام از شاتل برم.
ممنون.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
سلام
مگر ساعات رایگان دانلود از 1 تا 8 نیست ؟
پس چرا تو این بازه زمانی از من ترافیک کم کرده ؟
عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم کردنش تا 7:30نقل قول:
چون مال من تا 7:27 دقیقه هیچ مصرف غیر رایگانی نداشته.
مثل این که دانلود رایگان شبانه واسه سرعت 1و2 مگ توی تهران قطع شده . از سال دیگه تو شهر های دیگه هم قطع میشهنقل قول: