نقل قول:
رنج آیپی 46 کدوم شرکت زده؟ آسیاتک؟ چون چند روز پیشم گفتم که دیده بان گفت آیپی ولید هامون 46 شروع میشن، سوال پیش میاد که آسیاتک چرا آیپی های 46شو به خود مشتری هاش نمیده و از مخابرات آیپی میده!!!!!!
Printable View
نقل قول:
رنج آیپی 46 کدوم شرکت زده؟ آسیاتک؟ چون چند روز پیشم گفتم که دیده بان گفت آیپی ولید هامون 46 شروع میشن، سوال پیش میاد که آسیاتک چرا آیپی های 46شو به خود مشتری هاش نمیده و از مخابرات آیپی میده!!!!!!
نه اسیاتک نمیزنه میزنه Didehban Net Company یا Didi Adsl Networkنقل قول:
فقط وصل نشدن به نتش به نظرت نرماله؟همه شرکتا اینطوری ان؟الان حدود 1 ساعت گزشته ولی نت وصل نشده همین الانم یهو از رانژه خارج شد بد خاموش روشن کردم درست شد نویز رفت بالاتر رسیده به 17 حالا نمیدونم چرا به نت وصل نمیشه
نقل قول:
فعلا شکایت نزنید، یه زنگی بزنید دوباره پیگیر بشید. شاید اختلالی تو رانژه وجود داره، از این موارد پیش میاد.
پیگیری کردم گفتن که رانژه انجام شده کانفیگ پورت مونده که تا اخر وقت امروز یا نهایت فردا اوکی میشهنقل قول:
بر خلاف گفته دوستان که همیشه از پشتیبانی دیده بان نت گله داشتن برعکس خیلی بااخلاقن حتی گفتن که اگه تا ساعت 9-10 فردا اوکی نشد تماس بگیرین ما حلش می کنیم البته چون این شرکت ها مادر نیستن و رو پورت شرکت دیگه سرویس میدن چنین چیزی به نظرم نرماله
نقل قول:
هنوز خیلی کار داره پس :worried:
پشتیبانی اکثر شرکتا باادب هستند تفاوت تو سطح سوادشونهنقل قول:
دیده بانت میخواد یکاری انجام بده دق میده ادمو
نه دیگه من فردا صبر می کنم کلا من ادمی ام که صبر نمی کنم اینم به خاطر این که شرکت مادر نیست صبر می کنم چون اسیاتکم خریدم همین مورد بود بعد از چند ساعت وصل شد حالا فردا ام صبر می کنم نشد که جمع می کنم دیگه کار سختی نیستنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
به طرز عجیبی همه چیز سریع اتفاق افتاد...
حدود ساعت 10:30 صبح ثبت سفارش رو تلفنی انجام دادم... در صورتی که قبلش آنلاین ثبت نام کرده بودم ولی دیدم خبری نشد خودم زنگ زدم اپراتور گفت اطلاعات کامل ثبت نشده!!
ثبت اطلاعات و سفارش و پرداخت حدود 20 دقیقه طول کشید...
بلافاصله از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادویی sms اومد که ثبت سفارش شده و میتونید از سایت پیگیری کنید...
رفتم توی سایت فقط زده بود ثبت شده
بعد از نیم ساعت دوباره رفتم توی سایت زده بود درخواست رانژه فرستاده شده
ساعت حدود 2 بعداز ظهر sms اومد که به آسیاتک خوش آمدید و میتونید برای فعالسازی تماس بگیرید!!
کل پروسه کمتر از سه ساعت انجام شد و الان با اینترنت آسیاتک هستم...
پینگ 8.8.8.8 حدود 70 هستش
پینگ 4.2.2.4 حدود 110 تا 120 هستش
آپلود 1021
دانلود 12287
snr هم 123 برای دانلود و برای آپلود هم 106 هستش...
نقل قول:
پروفایل گیم هم روشن کنین.
12.3 SNR شاید یه ذره مشکل ایجاد کنه اگه تلفنم با خطی که نت دارین روش استفاده بشه، اگه کرد بگین بیارن رو 10 مگ (10240)
دوستان td-lte آسیاتک دارن؟
می خواستم ببینم وضعیت پینگش اینا چطوریه داخل بازی کلا بدرد می خوره اصلا td-lte برای بازی و دانلود
می خوام ADSL کلا جمع کنم
نقل قول:
سلام.
td-lte به درد گیم نمیخوره، پینگش بالاست، ولی سرعت دانلود و آپلود بهتری داره نسبت به ADSL، ولی خب چه فایده وقتی پینگش خوب نیست.
دیده بان چطوره؟ مگه مشکلی پیش اومده؟
نه دیده بان اوکیه خداییش تا الان دیده بان پهنای باند خودشو داره ولی پورت از خودش نداره و این که از دیروزه منطقه ما همه نت ها مشکل دارن مثلا برای رینبو 6 بدون فیلتر شکن وصل نمیشه بد نکته دیگه مثلا به دانمکارک قبلا پینگ 110 میداد الان شده 90 یا رو 1.1.1.1 پینگم شده 91 پینگ داخلی ام دیروز شده بود 16 قبل از این 20 بود طبق صحبت با کارشناس گفتش که gateway دارن تغییر مسیر میدن رو همه شرکتا اختلال هست من همراه اولو تست کردم پینگ رو فرانسه آلمان هلند 87-89 بود ولی داخل بازی که میرفتی بالا بود کلا تا این مشکل مسیر رو حل نکنن رو هیچ شرکتی آرامش ندارینقل قول:
و این که من یه چیزی رو فهمیدم که مشکل پورت آسیاتک نویز هست چون دیده بانم نویز دارم مثلا یهو خط ریست میشه میبینم نویز بهتر شده بد از چند ساعت دوباره ریست میشه میبنم بدتر شد حالا نمیدونم همه جا این شکلی یا نه احتمالم میدم مشکل از مودم باشه چون خطم مشکل نداره نه خش خش داره نه هیچی بعد از خطم باشه مثلا ماله من نویزم رو 12 مگ بین 13-14 هست یهو میاد رو 6 بد دوباره درست میشه
مگه رو پورت پیشگامان نبستن برات؟نقل قول:
نه آسیاتکه پیشگامان کلا منطقه آذربایجان فکر کنم دیگه سرویس نمیده فقط خوبی دیده بان اینه که اگه منطقه ما پیشگامان میداد خیلی وضعم بهتر میشد و این که پهنای باند ماله خودشه سرعت تو 24 ساعت شبانه روز یکسانه خطمم کشش داشته باشه رو هرچی بگی میزارن من زنگ دم پروفایل گیمه خاموش کردم یه بار گزاشتن 16 مگ بد دوباره گزاشتم رو گیم واین که حجم خیلی خوبی میده من از اون موقع که خریدم 10 گیگ هنوز کم نکرده ازم با این که کلی گیم میزنمو فیلم و ... نگا می کنمنقل قول:
مشکل عجیب من نویز روی دانلود هست یعنی اپلود هیچ فرقی نکرده من تا حالا ندیدم مشکل از خط باشه بد فقط نویز رو دالنود باشه یا فقط روی اپلود باشه ماله من نویز فقط روی دانلود میاد معمولا وقتی مشکل از خط بودنی هردو نویز دارن یعنی هم اپلود هم دانلود ولی ماله من یه ساعت مشخص داره مثل الان نویز میوفته تا 6-7 بد درست میشه دوباره اخر شب همین وضعه
سلام دوستان
من وقتی میخوام با PS4 چیزی دانلود کنم سرعت خیلی نوسانی هستش نمیدونم مشکل از آسیاتک هستش یا مرکز ما اینجوریه یا کلا پلی استیشن محدود شده دانلودش... کسی دیگه این مشکل رو داره؟
سلام
دوستان من همین الان یه سرویس از آسیاتک خریداری کردم(مشترک جدید)
اطلاعاتم پر کردم هزینه سرویس هم پرداخت کردم
کار دیگه ای هم هست انجام بدم که سریع تر سرویسم راه اندازی بشه؟!
قسمت آپلود مدارک هنوز چیزی آپلود نکردم فکر کنم باید شناسنامه و کارت ملی آپلود کنم درسته؟!
ممنون میشم یه راهنمایی بکنین
نقل قول:
سلام، نه اصلا لازم نیست شناسنامه و کارت ملی آپلود کنید.
احتمالا فردا پس فردا پیام میاد که به آسیاتک خوش اومدید و برای فعال سازی سرویس با 1544 تماس بگیرین، فقط فردا زنگ بزنید و پیگیر باشید که زود نامه درخواست رانژه خط رو بفرستن، دیگه کاری لازم نیست بکنید.
دسته گلت درد نکنه:n12:نقل قول:
نقل قول:
وصل شد تست با سرور داخل و خارج هم بذارید وضعیت رو ببینیم.
فردا ساعت 21:30، پیج اینستای پیوست، با مدیرعامل آسیاتک بحث درباره "پالش های توسعه اینترنت ثابت" داره
حتما ببینید
اصولا شبانه های پیوست خیلی باحال و مفیده دنبال کنید
مبارک باشهنقل قول:
به نظرم وقت هدر نده همین الان که این پیام رو میخونی زنگ بزن خودت پیگیری کن... برای من پشتیبانی میگفت اصلا ثبت نشده!! ولی در کل از ثبت سفارش تلفنی تا وصل شدن اینترنت حدود 3 یا 4 ساعت طول کشید
مدیر عامل آسیاتک:
"تا یک ماه دیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آسیاتک با توجه به توافق و عقد قرارداد نوع دوم بیت استریم با شرکت #مخابرات در اختیار تمام مشترکان قرار میگیرد. با قرارداد اخیر میان مخابرات و #آسیاتک عملا تعداد مراکز آسیاتک از هزار و ۵۰۰ مرکزی که اکنون در آن حضور داریم به یازده هزار و ۵۰۰ مرکز مخابراتی افزایش مییابد و باعث میشود تمامی مشترکان بتوانند از سرویس وی دی اس ال استفاده کنند.
.
⬅️ مدیرعامل آسیاتک با اشاره وضعیت پیادهسازی وی دی اس ال افزود: تجهیرات نصب شدهاند و به لحاظ فنی در حال اینتگریشن هستیم حتی سرویس وی دی اس ال در سی آر ام آسیاتک تعریف شده و قراردادهای تبلیعات و بیلبورد را بستهایم، در بدبینانهترین حالت تا یکماه دیگر این سرویس عرضه عمومی خواهد شد. همین الان هم متقاضیان میتوانند در سایت آسیاتک پیش ثبتنام کنند تا به محض پیادهسازی سرویس را دریافت کنند."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماکه دوباره داریم میاییم آسیاتر هرچی باشه بهتر از دیده بان بود:D
نقل قول:
خیلی عالیه، امیدوارم هر چی زودتر عملی بشه...
ببین کلا تا جایی که من فهمیدم، واسه آذربایجان شرقی آسیاتک از همه شون بهتره. من اشتباه کردم این ماهو شاتل تمدید کردم، کاش میومدم آسیاتک.نقل قول:
اره بابا آی پی ولید داره سرویس گیم داره هرچی ام ایراد بگیری رفع می کنن برات با زور تخلیه کردم هنوز خطم رانژس برداشتن پورتم بستن تا فردا که خط ار رانژه در بیادنقل قول:
یوسفیزاده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدیرعامل آسیاتک @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1544 در پانزدهمین #شبانههای_پیوست در گفتگو با @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rahmand خبر از عرضه Vdsl تا یک ماه دیگر به مشترکان اینترنت ثابت داد و سرمایه مورد نیاز برای توسعه vdsl و ftth را ۲ هزار میلیارد تومان در آسیاتک برآورد کرد.
اگه داستان جدی هستش من میخوام مودم جدید بخرم ایندفعه مودم VDSL بخرم...نقل قول:
از کجا میشه پیگیری کرد خط و مرکز جواب میده یا نه؟
من لایو دیشب با مدیرعامل آسیاتک رو گذرا دیدم... یه نکته ای گفتن. (اگه جاهاییشو اشتباه گفتم به خاطر اینکه که همه لایو رو ندیدم.)
گفتن که ما واسه کاهش پینگ واسه گیمرا دو تا راه داریم
یکیش اینکه پروفایل گیم فعال کنن تا تاخیر ارسال بسته بیاد پایین (اینو که هممون میدونیم)
یکی دیگه اینکه گفت زنگ بزنید پشتیبانی و بگید که اولویت سرویس تون با ارسال بسته ها و تاخیر کم ارسال بسته باشه که نیازمند خط بسیار استیبلی هست و اونجا پشتیبانی اینکارو براتون میکنن.
روش دوم رو که گفتم یکی از دوستانی که آسیاتک داره اگه امکانش هست زنگ بزنه و بپرسه چطوریه و به ما هم اطلاع بده.
فکر کنم مربوط به پروفایل DLMO هست و با پروفایل فست و اینترلیو فرق داره و منظورش همین بوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیاتک ریده یک هفته مونده نتم تمام بشه کلا همچی برای من میبندن دیو... ها زنگ زدم میگم چرا نتم سرعتش اینطوری هستش میگه مشکل از مخابرات برگشتم گفتم خودتونو مسخره کنید قبلا نت خونمون تا 8مگ جواب میداد بعد که نامحدود شد الان 4 مگی کردن سرع دنلود افتضاح روی 200کیلو بایت بزور میاد چی کار کنم به نظرتون
نقل قول:
یه شات از وضعیت خط تون بذارید لطفا.
نقل قول:
شاتل در حال حاضر هر دو حالت رو پشتیبانی میکنه. برای همینه وقتی سرویس گیم شاتل رو میگیری خطتت نویزی میشه به قولی. ولی پارس آنلاین فقط پروفایل فست داره. ولی در عمل تغییری بین این دو ندیدم
نقل قول:
یعنی مثل آسیاتک، جداگانه نیست فعال کردن اینا تو شاتل؟ یعنی من الان پروفایل گیمم فعاله، پس این اولویت سرویسم هم رو کاهش تاخیر ارسال بسته هاس؟
یک مودم برای استفاده معمولی یک خانه 100 متری معرفی میکنید؟
رفقا سرعت دانلودتون از PS4 چند هستش؟ برای من خیلی نوسانی هستش و ضعیف با اینکه خط روی 12 مگ بسته شده!
نقل قول:
من ps4 ندارم... ولی تو پی سی هم نوسان داره سرعت دانلود؟ سرعت دانلود سرویس 12 مگ گیم، دقیقا 1.375 هستش.
اگه امکانش هست با کابل Lan وصل کنید و دوباره سرعت رو چک کنید.
سلام همشهری داستان این چیه چون من دارم بر می گردم آسیاتک شنیدم یه نوع سرویس دیگه دارن برای گیم اضافه کردن که پینگ خیلی به مراتب پایین تر میاد نسب به پروفایل گیمنقل قول:
نقل قول:
آره فک کنم همینه که فرستادم، و فکر کنم فقط روی 8 مگ و 16 مگ بسته میشه، از پروفایل فست/اینترلیو جداست و ربطی بهش نداره، باید زنگ بزنی 1544 واسه اینکار طبق گفته یوسفی زاده
والا من الان زنگ زدم بخش فروش اولش گفت همون پروفایل گیمه بد گفت نه این جدید اومده نمیدونم خالی بست یا چی می خوام زنگ بزنم پشتیبانیش ببینم درست گفته یا نهنقل قول: