این قوانین رو شرکت زیرساخت گذاشته دوست عزیز ! و به تمامی ISP ها اجازه شر کردن 1 به 8 رو داده ...نقل قول:
Printable View
این قوانین رو شرکت زیرساخت گذاشته دوست عزیز ! و به تمامی ISP ها اجازه شر کردن 1 به 8 رو داده ...نقل قول:
سلام بر دوستان
آقا من به تازگی از های وب سرویس یک ماهه گرفتم. سرعتش خوبه تو کرج. من 8 مگ گرفتم که با آی دی ام 1 مگ دانلود رو میده.
اما فکر کنم مشکل حجم خوری شدید وجود داشته باشه!!!!
همین الان خودم شاید به اندازه 50 مگ دانلود کرده باشم، تو سایت زده 220 مگ!!!!!
من رو تمام دستگاه مثل موبایل و تبلت و کامپیوتر برنامه دارم که میزان استفاده رو نشون میده. توی 10 دقیقه برام زده 220 مگ مصرف کردم. خوبه خودم توی این ده دقیقه پشت کامپیوتر بودم.
اگر اینجوری باشه که ماه بعد تمدید نمیکنم
نقل قول:
تازه کجاشو دیــــــــــــــــــــــد ی:n25:
صبر کن به زودی همه چی دستت میاد
قطعی خیلی زیاد شده :n21:
من الان با DU meter امتحان کردم درست نشان میده!نقل قول:
شما هم این نرم افزار را نصب کن و بعد اینترنت را قطع کن یک فایل دانلود کن دوباره اینترنت را قطع کن و بعد روی آیکان این نرم افزار که در نوار پایینی ویندوز است کلیک راست کن و و قسمت totals and report را انتخاب کن و بعد قسمت hourly را چک کن که چقدر مصرف کردهایی
برای من درست بود و اختلافش خیلی کم بود
بقیه دوستان هم چک کنند اینجا بنویسند
پنل چه تغییری کرده؟
به نظر من که تغییری نداشته!
تایید میشه من هم تا حالا حجم خوری ندیدم از های وب.نقل قول:
من هم DuMeter دارم و آمار مصرف روزانم تو نوار بالای مرورگرم به صورت لحظه به لحظه دستمه:
معمولا هم با پنل چک میکنم آخر هر روز تقریبا یکی هستش . . .
محتوای مخفی: :
یعنی هر یک دوره درمیان میشه فشفشه 40 گیگی رو خرید؟ اینی که میگن روی سرویس های یک ماهه فعال نمیشه درسته؟نقل قول:
بعد این جریان نامه چیه؟ از کجا نامه میخواد؟
لطفا داخل تاپیک درست تایپ کنین ...نقل قول:
و اما مخابرات :
1) مخابرات به کاریرهای خانگی بالای 2M نمیده.
2) برای دریافت 5M از مخابرات نیازمند داشتن گواهی کسب معتبر هستید.
3) برای دریافت 10M از مخابرات باید شرکت یا دفتر تجاری معتبر داشته باشین :n01:
بله , روی سرویس های یک ماهه میشه فعال کرد ولی باید همون لحظه کد رو بزنین یعنی اگه 1 دقیقه هم از تایم سرویستون گذشته باشه نمیشه فعالش کرد , من در این رابطه با بخش فروش صحبت کردم ان شاالله این مشکل برطرف میشه . در رابطه با نامه لطفا سوالتون رو کامل بفرمایید تا توضیح بدم خدمتتون من در حال حاضر نمیدونم شما به کدوم نامه اشاره فرمودین.نقل قول:
با تشکر