بهترین تستی که تا الان گرفتم البته با موبایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بهترین تستی که تا الان گرفتم البته با موبایل
سلام دوستان
انگاری بحث خیلی داغه
ببینید دوستان من نمیخوام بخاطر اینکه فقط پشتیبانم تو مخابرات فاز طرفداری از مخابرات داشته باشم.
من از سال 89 مشترک adsl مخابرات بودم.
واقعا تا الان که این متن را دارم براتون مینویسم از سرویسم رازی بودم.
مشکل افت سرعت مربوط به مخابرات نیست.مشکل از کمبود پهنای باند تهران به سمت اصفهانه.اینا از شنیده هام میگم... ظاهرا پهنای باند خطوط از سمت تهران به اصفهان تکمیل شده و میخواند چیکار بکنند را اصلا نمیدونم.
از صحت این کمبود هم مطمعن نیستم چون از خطوط انتقال پهنای باند و ظرفیتشون اطلاعی ندارم.
مشکل پکت لاست من نداشتم ولی مشترکین تماس میگیرند و اطلاع میدن که پکت لاست داریم و خب جوابی که میگیرند را هم همتون میدونید.
مشکل باز نشدن پیج مربوط به dns های مخابراته.این هم ظاهرا مشکل داره که اطلاع دادیم و جواب دادند که مشکلی نداره.
این که آقای esfahan-web سرعتشون اینقدر خوبه فقط مربوط به ایشون نیست و داریم مشترک هایی که خودشون در مورد سرعتشون حرف میزنن و اعلام میکنند سرعت خوبه.
اینم بگم که من این آقا را نمیشناسم ولی از حرف هاش میشه برداشت کرد که مخابراتیه و تو قسمتی از واحد های مربوط به اینترنته،حالا خودشون تکذیب میکنند من قبول میکنم حرفشونا.
یه نکته هم بگم که زیاد به پشتیبانی گیر ندید . دسترسی هایی که اونور ما داریم را اگه به شما هم بدن فک نکنم کار زیادی از دستتون بر بیاد.اینکه ما سواد نداریم نظر لطفه دوستانه.
در مورد پهنای باند فیبر نوری و کیفیت خطوط مخابرات هم همونطور که قبلا هم گفته بودم یه تحول احتمالا خیلی بزرگ تو شبکه مخابرات داریم. تا اوایل سال آینده خیلی بهتر خواهد شد.
راستی آقای esfahan -web مدرسه که نیومدی اینقدر لفظ قلم حرفیزنی. راحت باش عزیزم،اینجا بچه ها همه خودمونی هستند....
سرتون را درد آوردم
والسلام[emoji16]
اینم از تست سرعت طرح زرین
البته من مشکل سیم کشی دارم و حال و حوصله برطرف کردن مشکلم را ندارم چون از ورودی تستش کردم تا پنج مگ با بود
مرکز کلانی هستم و سیم مسی
اقای توسلی با توجه به اینکه مخابرات استان مشکل پهنای باند داره چرا ثبت نام سرویس جدید رو موقتا متوقف نمیکنن؟
این دوست عزیز که فرمودید از اطلاع رسانی اون سرویس جدید که ربطی به مخابرات نداشت از اسم یوزر و حتی نوع صحبت های بعدی ایشون میشد فهمید در یک قسمتی از مخابرات هستند حالا به گفته خودشون نه...اما اگر اینجور بود که تعامل بهتر و دوستانه تری با بچه ها این تاپیک بر قرار میکردند... حرف های اقای توسلی در مورد پشتیبانی هم تایید میشه...
تست سرعت شبانه:
کمپین 2 مگ:
10 مگ:
چرا سر ماه شارژ نشد؟ الان دو هفته س منتظرم ده گیگ ماهانه شارژ بشه اما نمیشه
اینطوری که باید 13 ماه پول بدم برای قرارداد 12 ماهه. به این چی میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرویس حرفه ای 10 مگ - ساعت شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نگفتم فقط مخابرات مشکل داره.نقل قول:
همونطور که شما میگید مخابرات مشکل داره تو قسمت پشتیبانی هم انواع مشترکین که از سرویس دهنده های مختلف سرویس دارند ابراز کمبود پهنای باند میکنند.
مخابرات اگه بخواد ثبت نام را متوقف کنه خب صرفه اقتصادیش را داره در نظر میگیره و مسلما توقف ثبت نام براش خیلی ضرر داره