اولا که شما توجه نکردی و نخوندی که من نوشته بودم "در رنج قیمت خودش بهترینه" بعدشم مشکل شما اینه که علاقه ای به گشت و گذار توی سایتهای خارجی مختص صدا و تصویر نداری و منبع اطلاعاتت فقط وبلاگ home theater هست که البته وبلاگ بسیار خوبیه ولی نباید منبع انحصاری شما باشه و سری به ریوی های خارجی بزن ببین در مورد پایونیر و سونی چی میگن. شما تقریبا به همه چی میگی قوطی پلاستیک. من صدای سینما خانگی های تجاری و دکوری سونی رو نشنیدم و نمیتونم حرفتو رد یا تایید کنم ولی در مورد لاجیتک z906 که به اون هم گفتی قوطی پلاستیک خوب میدونم که اینطور نیست و تمام سینما خانگی های هم قیمت خودشو لول میکنه و فوق العاده س (با توجه به قیمتش) در مورد پایونیر هم اصلا یه ذره شک نکن که یکی از سلاطین بی چون و چرای صوت و تصویر هست. شما با گوگل قهری یه سرچی بکن بزن Best A/V Receivers و بعدش یک سایت فقط و فقط یک سایت رو پیدا کن که یکی از آمپ های پایونیر رو جزء برترین آمپ های دنیا قرار نداده باشه. در زمینه بلوری پلیر هم پایونیر اگرچه حرف اولو نمیزنه ولی محصولاش عالیه. توی تصویر هم پایونیر سلطان بی چون و چرا و بی رقیب هست؛ سال 2005 یعنی 9 سال پیش پایونیر یه تلویزیون تولید کرد به نام Pioneer KURO و هنوز که هنوزه شرکتهای پرادعای سامسونگ و سونی و شارپ و توشیبا و فیلیپس و ال جی آرزوشونه که فقط به نزدیکیهای استاندارد کیفیت تصویر Pioneer Kuro برسن!! تازه با وجود اینکه پایونیر 8 ساله خط تولید تلویزیونهاشو جمع کرده و طبیعتا هیچ پیشرفتی نداشته و محصول جدیدی تولید نکرده!! دوست من این مدلهای سینما خانگی پایونیر رو که شما دیدی پایونیر اینها رو فقط برای آسیا میزنه، شما یه نگاهی به بلندگوها و آمپ های High End پایونیر بنداز بعد اینجوری بیا پایونیر رو مسخره کن و خندانک براش بذار