دمت گرم, یه جوون خوش تیپ, با مرام و خوش هیکل مثل من رو امیدوار کردی. دستت درد نکنه.نقل قول:
Printable View
دمت گرم, یه جوون خوش تیپ, با مرام و خوش هیکل مثل من رو امیدوار کردی. دستت درد نکنه.نقل قول:
درسته که همه باید برن سربازی! اما اونی که با مدرک دانشگاهی میره سربازی خیلی وضعش با بی مدرکا فرق میکنه! اگه مدرک دانشگاهی داشته باشی ، هم دوره کوتاهتر میشه و هم فکر میکنم تو رو جای دیگه ای میبرن آموزشی و این حرفا! اگه مدرکت خیلی بالا باشه که دیگه اصلا سربازی معاف میشه! و چه خوبه که همه تلاش کنیم تا به صورت علمی از زیر این شتره بیایم بیرون!نقل قول:
موفق باشی!
بذارید من بهتون یک چیزی بگم ! هیچ کی هیچی نمیشه! خیالتون راحت ! الان الکی هی سراسری آزاد بازی در می آرید . پس فردا همتون با هم میرید ایران خودرو یا سایپا ماهی 1-2 میلیون میگیرید و عمرتون را تموم میکنید ! آیا فکر میکنید این موفقیت هست؟
یا خیلی شاخ باشید برای خودتون شرکت بزنید(بچه های عمران) درآمدی نه چندان زیاد برای خودتون دست و پا کنید ! بعدش زن میگیرید یا شوهر میکنید و بچه دار میشید, آیا تا به حال فکر کردین آخرش که چی؟
حالا فرض کنید کنکور سخت بود یا آسون دیگه تموم شد و رفت ! امسال هم مثل سال های قبل عده ای می آیند و میروند دانشگاه و عده ای از این گردونه حذف میشوند و میروند آزاد و عده ای هم میمانند برای سال بعد ولی میدونید مهم چیه ؟ مهم اینه که از این روز ها و سال ها که سپری میشه درست استفاده کنیم تا آدم موفقی بشیم! آدم های موفق خیلی کم هستند . بازم میگیم موفقیت اون نیست که بری مهندسی فلان تو دانشگاه فلان تهران بخونی !
آره داداش, این جوریاست!
مبتکران تو کتاباش یک شعر بسیار خوبی نوشته که میگه : زندگي صحنه ي يكتاي هنرمندي ماست
هركسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست
خرم آن نغمه كه مردم بسپارند به ياد
بيا...البته همشون احتمالي هستن:نقل قول:
ادب:45
عرب: حدوده 55
دين:60
زبان:84 تا 88
رياضي:نگم بهتره!:31:
فيزيك:20
شيمي:45
همتون روحيه گرفتين؟؟
نفر اخر پي سي خودمم...:31:
... درود.. درصداتو تو برنامه ی رتبه یاب و رشته یاب زدم .. نوشت سربازی قبول میشی...نقل قول:
احتمال میدم این حرفا رو بابات بهت زده.. بابای منم از این حرفا بهم زیاد میزنه...نقل قول:
ولی ازت میخام بری از یک سرباز لیسانسه بپرسی اونجا فرق بینشون چجوریه؟؟
به لطف دانشگاه ازاد دیگه همه یدونه از این کاغذا((مدرک لیسانس)) دارن...
چرا قبول دارم ! تو با من دوستی نزدیک نداری تا ببینی من چه روح آزاده ای دارم!نقل قول:
سعدی میگه:" اشتر به شعر عرب در حالت است و طرب / گر ذوق نیست تو را، کژ طبع جانوری"
من خیلی وقت بود پست نداده بودم من الان غیر انتفاعی پاسارگاد شیراز برق قدرت میخونم اما برای خراب کردن جلسه رفتم سر جلسه کنکور !!! (الکی) درصد های الکی من هم این هست فقط وقتم رو تلف کردم امروز چون هیچی یادم نبود
ادب 20
عری 3
دین 30
زبان 55
ریاضی 8
فیزیک 11
شیمی 15
ای کاش از جای دیگه کپی ، پیست نکرده باشه اعتقاد داشتن برای خودت:31:نقل قول:
:31: همینو میخواستم ثابت کنم بهتون که هیچی نمیشید! دیدید لیاقت بعضی از شما ها با همین درصد ها رقم میخوره! برید خوش باشید! برید براتون دعا میکنم هر چه زود زود همین امسال برید دانشگاه!نقل قول: