بابات برد دانشگاه؟!:13::31:نقل قول:
خوب اگه گفتن گواهی اشتغال به تحصیل بگیر ببر ولی معمولا یک متن هست که باید بدی دانشگاه تا تایپش کن اونجور..
خوب وقتی مهر شرکت داری با شماره ثبت یک فرم بهت میدن تکمیل کن و شماره ثبت و مهر شرکت بزن تمام........
Printable View
بابات برد دانشگاه؟!:13::31:نقل قول:
خوب اگه گفتن گواهی اشتغال به تحصیل بگیر ببر ولی معمولا یک متن هست که باید بدی دانشگاه تا تایپش کن اونجور..
خوب وقتی مهر شرکت داری با شماره ثبت یک فرم بهت میدن تکمیل کن و شماره ثبت و مهر شرکت بزن تمام........
برای منم 512 هست البته شاید در روزهای آینده به عنوان هدیه بکننش 128:31:نقل قول:
جدی ؟؟؟!!نقل قول:
نکنه میخواستی برات تبدیلش کنن به 1 مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست سفارشی:13::18:نقل قول:
عــــجـــب:18:
مگه اداره پست زده:27:
اره چرا که نه..:27::31:نقل قول:
ظاهرا درست شده، چون دیگه اون پیغام رو نمیده.نقل قول:
بستگی داره به مرکز مخابراتیت، اگه شلوغ باشه و پورت خالی کم باشه یه 24 ساعت نمیکشه که رانژه رو جمع میکنن و معلوم نیست که بازم پورت خالی گیرت بیاد یا نه. ولی اگه مرکز مخابراتیت خلوت باشه معمولا قبلش باهات تماس میگرن و تذکر میدن که میخوایم رانژه ت رو برداریم بیا پول وده!:نقل قول:
ساده ست، چون ارزونتره.یعنی اگه 1 ساله بگیری میشه ماهی 1 گیگ، ولی هزینه ش نسبت به 6 ماه و 3 ماه و 1 ماه ارزونتره. حجم کمتر= هزینه کمتر:31:نقل قول:
راستی چرا مصرف اینجا اینقدر رفته بالا؟؟! 5 تا صفحه همین تاپیک رو خوندم 5 مگ مصرف شد!!!
دوستان لازمه من اینجا یه مطلبی رو روشن کنم یکی از دوستامون تو تاپیک سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت این حرف رو راجع به شاتل زدند:
من نگفتم با 512 شاتل دارم شبا با سرعت 1 مگ دانلود میکنم....تمام محاسبات من واسه کسی که خط 1Mbps از شاتل بگیره بعدش با صبانت مقایسه کردم....البته سرویس 1 مگ کلا نا محدوده و این خسیس بازی های صبا نت رو نداره....نقل قول:
Pinging google.com [74.125.67.100] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.67.100: bytes=32 time=1631ms TTL=50
Reply from 74.125.67.100: bytes=32 time=1953ms TTL=50
Reply from 74.125.67.100: bytes=32 time=1734ms TTL=50
Reply from 74.125.67.100: bytes=32 time=1227ms TTL=50
Ping statistics for 74.125.67.100:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1227ms, Maximum = 1953ms, Average = 1636ms
شاتل
نقل قول:
البته شما اگه یه مقایسه بین قیمت 1 مگ شاتل با 1 مگ صبانت بذاری میفهمی خسیسی یعنی چی
در کل من نمیخوام طرف داری از جایی بکنم ولی شما نباید 1 مگ نامحدو رو با 1 مگ محدود مقایسه کنی آخه با عقل جور در نمیاد اصلا!
شما درست میگید مقایسه من درست نبود...:11:نقل قول:
سلام...بچه ها من سرویسم امروز تموم میشه...میخوام دوباره شارژش کنم ولی نوشته تو سایت آخرین مهلت پرداخت 20 م بوده...حالا اگه امروز پرداخت کنم چی میشه؟؟؟
یه دو شب هست که اینا دارن اینترنت من رو ساعت 4 قطع میکنن
دیشب بیدار موندم دیدم بله قطعش کردن
دیدم ساعت 4 هست مزاحمشون نشم یه موقع خواب باشن دیگه رفتم خوابیدم
میتونه عمدی باشه؟ آخه دقیقا 4 این اتفاق میوفته و دو شبه داره تکرار میشه
بعد این پشتیبانیش مثله آقا پلیسه شبا بیدارن بزنگم بهشون؟