سلام
به نظرتون چه کتابی برای ریاضی و فیزیک پیش تجربی خوبه؟ البته نه برای تست برای امتحان های مدرسه و نهایی خیلی خوب توضیح داده باشه که بشه بدونه معلم هم تا حدود زیادی ازش فهمید
سلام
به نظرتون چه کتابی برای ریاضی و فیزیک پیش تجربی خوبه؟ البته نه برای تست برای امتحان های مدرسه و نهایی خیلی خوب توضیح داده باشه که بشه بدونه معلم هم تا حدود زیادی ازش فهمید
تو چت گفتم فرزان جان ، اینجا بیشتر میگم !نقل قول:
ببین واسه فیزیک حتما رمزینه بگیر ، خیلی خوب توضیح داده ، یه کتاب داره به اسم فیزیک 3 کتاب کلاس ، برای تجربی هم هست ، اول درس رو به صورت تشریحی توضیح داده و لا به لاش فرمول های تستی هم گفته ، اما فوق العاده هست ! خیلی سبز هم خیلی خوبه اما تستی هست
ریاضی تجربی رو نمیدونم ، بعضی ها اشاره میکنن مهر و ماه خوبه : دی
اما من واسه حسابان گاج سبز داشتم ، کاملا در سطح کتاب بود و خیلی هم شیک و مجلسی !
موفق باشی ...
دوستان برای هندسه1 و فیزیک2 چه کتابی خوبه؟بیشتر برای امتحان میخوام نه کنکور
دادشم یه چیز میگم ناراحت نشو.نقل قول:
آخه واسه چی بیخودی خودتو داری از الان وابسته به کتاب میکنی؟!
واقعا هندسه 1 و فیزیک 2 در حد امتحان مدسه که چیزی نداره.بیخودی پولاتو حرو این چیزا نکن.
واسه هنودسه 1 یه توصیه جدی اینه که چون طرح سوالای هندسه کمی سخته و اینکه سوالایی که اکثرا تو کتابا هست واسه کنکوره و اگر معلمتون کنکوری کار نکنه فقط از کتاب سوال میده.پس تا میتونی بجاش بشین تمرین های کتاب درسی رو حل کن.همشو خودت حل کن.اصلا صبر نکن معلم بهت بگه.چون هندسه یه درک عمومی میخواد که یا داری اون درک رو یا اینکه با حل تمرین بدست میاری.اینطوری نیس که کتاب بهت درک هندسه بده.
واسه فیزیک 2 هم اگه معلمت تمرین میگه تمریناش کافیه اگه مدرسه دولتی میری که برو یه کتابی بگیر مث گاج سبز (نمیدونم فیزیک 2 داره) که تازه اونو هم من پیشنهاد نمیکنم.خیلی سادس.باور کن.هنوز نخوندی برا خودت غول ساختی.بخونی راحته.
سلام
من از دوستانی که سال سوم هستند چند تا سوال دارم
برای کتاب های زیر بهترین کتاب کمک درسی تشریحی و تستی رو جدا بگید چی هست ؟؟
1. فیزیک
2. ریاضی
3. حسابان
4. هندسه
بیشتر تشریحی رو برای نمونه سوال امتحانی میخوام
ممنون
ببخشید چون من این پستو تو تاپیک سوم دبیرستانی ها هم زدم
دوستان بهترین کتاب برای حسابان و ریاضیات پایه چیه؟
دیدم رمزینه یه کتاب حسابان و ریاضیات پایه داره میخواستم بدونم این کتاب با این کتابای درسی جدید هماهنگ شده یا با قدیمیا هماهنگه؟
کلا یه راهنمایی بکنید ممنوننن
سلام رامین جوننقل قول:
به نظر من کتاب 2 جلدی حسابان تالیف آقای عباس امیدوار خیلی عالیه از انتشارات اندیشه سازان - مبتکران ... کتابهای دبیرستان رو من نمیدونم تغییراتشون تا چه حد هست
کلا هم واسه تست و هم واسه سوالات تشریحی ترتیب اثر داده شده ... میخوای موقع خرید هم یک نگاه بنداز ...
من رمزینه کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال 1-2 رو داشتم و دارم ... کلا برای آمادگی برای امتحانات تستی خوب هست
موفق باشی
سلامنقل قول:
مرسی امین جان
البته این راهنمایی ها را برا داداشم میخوام از من که گذشت
اون کتاب عباس امیدوار به نظرم بیشتر بدرد خوندن در حد مدرسه میخوره تا کنکور ولی اون کتابای رمزینه آره عالین ولی منم فقط دیفرانسیلشون را داشتم
حالا بازم ببینیم نظر دوستان دیگه چیه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
نقل قول:
....................................
فيزيك اتمي سفيد خيلي تشريحي درس داده و خوبنقل قول:
البته مطالب بالاتر از كتاب داره ولي اون بخش هاش رو ميتوني ول كني