شک نکن آپلود رایگان هست. :n09:نقل قول:
Printable View
شک نکن آپلود رایگان هست. :n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: PING
پ.ن: تو عمرم هیچ سایت و فرومی ندیدم انقد برای یه پست زدن اذیت کنه :n23:
بله شهرای کوچیک این مزیتا رو هم داره ;) کیف می کنی دیگه :biggrin:نقل قول:
هر وقت اینجور پست ها رو میبینم آتیش میگیرم !! :n02:نقل قول:
5 کیلومتر با مرکز فاصله دارم !! خطم 3 مگ بیشتر نمیکشه !!
خواستم وایرلس بگیرم ! چون خونمون همکفه و اطراف همه ساختمون های چند طبقه دید نداشتیم و وایرلس هم نشد بگیرم :n21:
چی میشد ما هم از این خط تلفن ها داشتیم !! همین الانش صبا سرعت رو برام باز گذاشته ولی خطم بهترین سرعتش نهایتا 4 مگابیته اونم در بهترین حالت :n09:
ادم تو محدودیت ها ستاره میشه :-)نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آروزو به دل موندیم یه روز با اینترنت کار داشته باشی درست و درمون کارکنه
نشستم پای سیستم کنفرانس اپل رو نگاه کنم ایمنرنت قطع شد !!! بازم دم ایرانسل گرم
دوستان من الان از مخابرات سرویس دارم میخوام برم رو اسیاتک به نظرتون وضع خطم چطوریاست ؟؟ :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطت خیلی وضعیتش داغونه :n02::n02: تسلیت :دی :دینقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شوخی کردم :دی
یکی از بهترین خط ها رو داری !! بغل گوش مخابراتی !! هر سرویسی بخوای میتونی بگیری با بهترین کیفیت خط تلفن :n12:
منظور شما که گفتی از مخابرات سرویس داری لابد این بود که داخل خود مرکز مخابراتی نشستی :n02:نقل قول:
کیفیت خط شما فوق عالی هست میتونی از خود شرکت گوگل سرویس اینترنت گیگابیتی بگیری ( به امید اون روز ) :n01:
__________________________________________________ __________________________________________________ _
دوستان ماکس نت ی که میخوان برن آسیاتک مواظب باشن به وضعیت من دچار نشن...
چون ماکس نت به نوعی یکی از زیر مجموعه های آسیاتک هست ولی به هر دلیلی سرویس حجمی شبانه رایگان با سرعت بیشتر از 4 مگ ارائه نمیدن ، وقتی میری بهشون میگی میخوام تخلیه کنم و برم از آسیاتک سرویس 10 مگ بگیرم دچار خارش و شکم درد میشن و بهونه میارن که ممکنه خطتون ساپورت نکنه و غیره... و موقع تخلیه ی خط شما پانل کاربری شما رو که در آسیاتک هم فعال هست حذف نمیکنن !!!
بعد شما با خیال راحت میری آسیاتک و ثبت نام میکنی و براتون پورت میدن و خط رانژه میکنن و سرویس وصل میشه ولی موقع استفاده میبینی که نمیتونی ترافیک اضافی بخری و فاکتوری برای پرداخت صادر نمیشه براتون. زنگ میزنی پشتیبانی اونا هم نمیفهمن مشکل از کجاست ثبت میکنن برای رسیدگی و بررسی. بعد از یک هفته تازه میفهن که چون شما دو تا پنل کاربری براتون تعریف شده نمیتونی شارژ بخری و...
مجبور میشن دوباره خط شما رو جمع کنن و پورت شما رو تخلیه کنن و به ماکس نت بگن که پانل کاربری رو حذف کنه و دوباره باید معطل بشینی تا بهتون پورت اختصاص داده بشه و رانژه بشه و هزار جور دردسر دیگه....
خلاصه من به شدت هم با ماکس نت هم با آسیاتک درگیرم و از سرویس 10 مگ که ازشون گرفته بودم 14 روز باقی مونده ولی کلا خطم و پورتم رو جمع آوری کردن و حتی خودشون هم نمیدونن که که تکلیف اکانتی که خریدم چی میشه و میگن بزارید سرویستون وصل بشه بعدا... چند بار تو 195 هم شکایت کردم فعلا به نتیجه ای نرسیده.
دوستان الان کدوم شرکت تو ارومیه سرویس ش خوبه و به صرفه هستش ؟
الان 1 مگ 5 گیگ مخابرات دارم 20 تومن که شبانه ش نیم بها شده! :|
همین سرویس رو میخام با شبانه رایگان
ممنون.