این سرویس نیمها شبانه که نیمبها هست سرعتش 300 هست.
چون که رایگان نیست سرعت رو کشیدن بالا:n09:
Printable View
این سرویس نیمها شبانه که نیمبها هست سرعتش 300 هست.
چون که رایگان نیست سرعت رو کشیدن بالا:n09:
نه 2 مگ نامحدودنقل قول:
خیلی جالبه آدم باید به آسیاتک ماهی 77 تومن بده نامحدود بگیره باز سرعتش 100 الی 120 باشه آسیاتک هم دیگه خراب شد هم شبانه سرعت پایین آورد هم قیمت های سرویس هاشو بالا برد دیگه شده مثل شرکت های دیگه نمیدونم هنوز شرکت سالمی مونده یا نه
یکی از دوستان تست کل سرویس هارو از 256 تا دو مگ رو ارایه داده بودنقل قول:
256:32
512:60
1024:90-110
2048:150
نقره برنز تیتانیوم و اورانیوم هم سرعت همه بعد ترافیک اولیه یکیه... ضریب اشتراک هم حرف الکیه! 512 مثلا! نقره اولش با 90 میگره ( طبق گفته یکی از کاربرا که همون روز اول تغییر داده بود به نقره) که فکر کنم باید بیشتر باشه، و بعد حجم میشه
64
حالا اگه طبق گفته دوستانی که به ضریب اشتراک اصرار دارن باشه، سرعت 512 برنز باید 8 و نقره 10.6 باشه!!!!!!
اون سرویس حدود 7 هزار تومن میشه 3000+3000+ مالیات سرعت دانلودشو نمیدونم! تاحالا دانلود نکردم، سه ماه یک گیگه! دانلود شبانت هم نداره
سابقه خوبشون اینو تایید میکنه!!!!! گرون کردن محدود به صورت اجباری 10 گیگ و نامحدود ! البته کسی رو محدود نکردن! کلا سرعتارو پایین آوردننقل قول:
یکی خواسته بود ببینم موقع گرفتن ترافیک اضافه 25 درصد بیشتر بهم میده یا نه که الان شارژ کردم 7 گیگ و دقیقا بهم 7 گیگ داد نه یه مگ بیشتر نه یه مگ کمتر:n02:
منم دو مگ نامحدود برنزی دارم میانگین 110 هست همیشه البته ۱ شب به بعد سرعت 60!نقل قول:
میشه بدون کارت دانشجویی سرعت 1 یا 2 مگ رو سفارش داد ؟؟از طریق خود سایت اسیاتک میشه ثبت نام کرد یا باید از طریق نمایندگیهاش اقدام کنیم ؟؟
نقل قول:
2 مگ نامحدود 110 ؟؟؟؟؟؟؟
2 مگ یا 1 مگ؟! .....
جداً 110 برای دو مگ خیلی بی معنیه !
آره:n03: یک مگ داشتم تا ۳ روز پیش سرعتش 75-85 بود گفتم دو مگش شاید بهتر باشه برای این ماه دو مگ برنزی گرفتم ولی به نظر اشتباه بزرگی کردم سرعت بین 105-115 در گردشه که میانگین می شه 110. البته در کل به نظر هم ۱ مگ هم دو مگ سرعت من از خیلی ها دیگه پایین تره نمی دونم چرا!!! یکی از بچه ها یادمه چند روز پیش تست از 512 برنزی گذاشت سرعتش 110 بود!!!!نقل قول: